Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה הוגדרה בכותרת.

חיפוש ביד 2 בפרמטרים שהגדרתי הניב כמה מועמדות פוטנציאליות: יונדאי I10, קיאה פיקנטו, סוזוקי אלטו, סיטרואן C1, מיצובישי ספייס סטאר, סקודה סיטיגו ועוד.

מאד אוהב את הסיטרואן C1 יש לאשתי אבל ידנית. לפי מה שהבנתי הגיר הרובוטי שלה ושל הפיג'ו לא ממש נעים וחלק בפעולה שלו.

עוד מתכוננן על המיצובישי ספייס למרות העיצוב הפושר שלה..

המלצות? תובנות? - כמובן שהעדיפות היא לשנתון המתקדם ביותר במסגרת התקציב הנתון.

פורסם

הפיג׳ו והטויוטה (האחיות של הC1) תהיינה יקרות יותר לקניה. את הC1 תקנה בזול ותמכור בזול..

הגיר הרובוטי דווקא סביר, מאוד חסכוני ודורש החלפה לא זולה של הרובוט אחרי 50-80 אלף ק״מ (תלוי באופי הנהיגה).

פורסם

רק בשביל לסבך יותר את ההחלטה... תשקול אויס אקספרס.

גם אני עם נהגת צעירה וחדשה והביטוח עולה 700 שקלים לחודש.

תמורת מקדמה של 7500 ו 1000 שקלים לחודש אתה מקבל רכב חדש.

אם מוסיפים את המקדמה זה יוצא כ 1200 שקלים.

אני לא אומר שזה הפתרון הטוב ביותר אבל צריך לבדוק גם את הכיוון הזה.

http://leasing.avis.co.il/leasing/leads/leaseExpress.aspx

ללא שם.png

פורסם

דווקא הגיר הרובוטי מהווה חיסרון בעיר עקב מעבר הילוכים עם השהייה מעצבנת, לפעמים גם מושך הילוכים יותר מידי.

בעיר הגיר של הספייס סטאר יהיה הרבה יותר נעים בגלל שהוא רציף. הרכב גם זריז יותר ומרווח יותר עם תא מטען גדול יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בסיטיגו יש גיר רובוטי חד מצמד שגם הוא לא להיט.

פיקנטו -על אף גודלה אינה חסכונית בדלק בגרסה האוטומטית.

הטויוטה ואחיותיה הצרפתיות- מגיעות עם גיר רובוטי,שלא מתאים לכל נהג.

לטעמי,מיצובישי ספייסטאר היא הבחירה הטובה מבין מה שהועלה כאן אם כי,הייתי מעדיף לחפש סופר מיני יפנית כמו סוויפט/ספלאש גם אם במחיר של לרדת שנה-שנתיים בשנתון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני ממש לא ממליץ על הספייס סטאר, היו לנו 4 כאלו בעבודה וממש לא סבלנו אותם.

האוטו אמנם חסכוני בדלק אבל מאוד לא יציב, קראנו לו בימבה וכך הרגיש לנסוע בו.

פיקנטו / i10 מרגישים הרבה יותר יציבים ומגובשים.

הסיטיגו אוטו מעולה אבל הגיר הרובוטי בלתי נסבל לרוב האנשים.

נסה אולי ספארק?

פורסם

האמת שי כמה ספארקים מודל 2016 שנקנו מליסינג עי אנשים, הם נמכרים 57-60 אלף. ישירות מליסינג יעלה לך 65. מניח אפשר יהיה לסגור איתם על 55 אלף.

הרכב זריז מהספייס ושקט יותר,מושבים נוחים יותר אבל תא מטען קטן. כמו כן ברמת איבזור lt שזה כניראה מה שרוב שם היא לא מאובזרת בכלל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מבקש עצות מתלבט והג׳וניורית מחליטה החלטות. מה שחשוב לי פחות חשוב לה. מה שחשוב לה קודם כל המראה והאופנתיות של הרכב. איכות הרכב, הנהיגה האיבזור האמינות וכו׳ ממש לא מזיזים לה.

בקיצור הודיעה שרוצה פיאט 500. אכן רכב יפהפה שיקי וכו׳ אבל ממה שהבנתי גיר רובוטי זוועתי.

היא מוכנה ל״התפשר״ על איביזה.

מה שמפחיד אותי באיביזה זה גיר ה- dsg הידוע לשימצה.

בקיצור הוחלט שהיא תעשה סיבוב על הפיאט 500 ונראה איך מסתדרת עם הגיר ובמקביל נתמקד גם באיביזה.

פורסם

גיל בעייתי, חבר שלי קנה לבת שלו פולקסווגן אפ, היא עשתה נסיעת מבחן והיה לה "סבבה".

אחרי חודש היא כבר לא הסכימה לנהוג ב "דבר הזוועתי הזה".

אמרתי לו שיחליף ילדה אבל הוא לא הסכים... החליף לה לאיביזה ובינתיים יש שקט.

פורסם

שלויימלה,

לנהגת חדשה צעירה יותר משתלם ליסינג, הייתי בסרט הזה לפני שנה, הוצאות הביטוח והתחזוקה בשילוב עם ירידת ערך שוות לעלות חודשית של תפעולי פרטי כולל הכל..

במיוחד שווה השקט הנפשי מהתעסקות עם מוסכים או פחחים.

מצטרף להמלצה על אוויס, הם הכי אטרקטיביים לפי מה שבדקתי, אני לקחתי מהם יונדאי i20 , במחיר שהחברות האחרות נתנו i10 או פיקנטו.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

פורסם

רעיון מדליק ליסינג תפעולי.

פרט לעלות החודשית יש עלויות נוספות באותיות הקטנות? השתתפות עצמית במקרה תאונה חלילה? עלויות הקמת תיק וכו׳ ?

יש איביזה בליסיניג תפעולי?

פורסם

שלמה, הגיר הרובוטי של פיאט הוא לא כזה גרוע כמו שמתואר כאן.

בהחלט אפשר לחיות איתו ביומיום ללא בעיות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
שלויימלה,

לנהגת חדשה צעירה יותר משתלם ליסינג, הייתי בסרט הזה לפני שנה, הוצאות הביטוח והתחזוקה בשילוב עם ירידת ערך שוות לעלות חודשית של תפעולי פרטי כולל הכל..

במיוחד שווה השקט הנפשי מהתעסקות עם מוסכים או פחחים.

מצטרף להמלצה על אוויס, הם הכי אטרקטיביים לפי מה שבדקתי, אני לקחתי מהם יונדאי i20 , במחיר שהחברות האחרות נתנו i10 או פיקנטו.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

בכמה אוויס מציעים i20? וכמה תעלה חבילת השירות שלהם, אקספרס?

אגב, מה קורה אם פורשים בתום תקופת הליסינג?

מתנצל מראש על ההתעלקות.

עריכה אחרונה על ידי thenewguy
  • תוכן חדש...