Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי המשולשים בXS ומעלה שונים מהגרסאות הנמוכות יותר, איזה תוצרת משולשים הכי מומלץ להרכיב ומאיפה אפשר להשיג את זה בהכי זול שאפשר?

כנ"ל לגבי קלאץ הוא די מחליק וכנראה שהוא המקורי(הרכב עבר 97K) לקנות של חברת VALEO? כמו כן מה עוד מומלץ להחליף ביחד עם הקלאץ, הבנתי כדאי להחליף כבל קלאץ.

PEUGEOT 206XS

פורסם

משולשים שלך זהים לגרסה הנמוכה שקיימת בארץ.

קשה למצוא מוצר שהוא איכותי ולא מקורי.

קלאץ' - וולאו הוא מוצר איכות. זה כמו שאתה קונה מקורי. בנוסף מומלץ לרכוש מחזיר שמן אחורי. לפעמים צריך להחליף מחזירי שמן של ציריות. תושבת גיר גם אפשר לבדוק ולראות אם כדאי להחליף.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
משולשים שלך זהים לגרסה הנמוכה שקיימת בארץ.

קשה למצוא מוצר שהוא איכותי ולא מקורי.

קלאץ' - וולאו הוא מוצר איכות. זה כמו שאתה קונה מקורי. בנוסף מומלץ לרכוש מחזיר שמן אחורי. לפעמים צריך להחליף מחזירי שמן של ציריות. תושבת גיר גם אפשר לבדוק ולראות אם כדאי להחליף.

אלעד

אתה בטוח בזה? אני ראיתי בעבר נושא על זה ואמרו שזה שונה אני יחפש ויראה לך בפרטי, בכל מקרה תושבת גיר הוחלפה לפני כמה ימים, כל השאר אני יברר עליהם

PEUGEOT 206XS

פורסם

שקונים חליפי מקבלים חלק זהה.

במקורי אתה צודק

אלעד

פורסם

ב-XS המשולש שונה מהגרסאות הרגילות .

אם המשולשים הם עדיין המקוריים אפשר להחליף רק את התותבים והבולגוינט בכל צד למקורי, לא כל מוסך אוהב את זה.

כמו שמלטבשי כתב בזמן החלפת מצמד רצוי להחליף גם מחזיר שמן בין תיבת ההילוכים למנוע , וגם מחזירי שמן לציריות עדיף להחליף כבר על הדרך , באותו זמן שהרוב כבר מפורק רצוי לבדוק את התותב שיושב בתושבת מנוע תחתונה .

פורסם

לא בכל רכב יש אפשרות להחליף רק בולגוינט.

תותבים אני מסכים שאפשר להחליף ועולים גרושים.

אלעד

• תוכן חדש...