Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום אביבי שמח לכולם,

אני רוצה להעלות נושא שלא אוהבים לדבר עליו פה בפורום, מכיוון שהוא אופייני כלכך לוואגיות חדשות וכידוע מעדיפים להשתיק את הצרות שלהן מאשר לטפל בהן. הוא גם אופייני לכל מיני יפניות ישנות, בעיקר כאלה שעברו שידרוגים בידי אחד שמבין.

כמובן מדובר במיסיבי אגזוז שמוסרים נפשם לבורא בטרם עת, ובדגמים מסויימים אף מגיעים תקולים מהמפעל בגלל תכן לקוי של מערכת הפליטה.

גם אני בזמנו ביצעתי החלפה שלהם כחלק מיישור קו שעשיתי לסויפט שלי, אחרי 200K ק"מ. אמנם הרכב ננהג בעדינות כל השנים, אבל עדיין ההבדל בצליל היה מדהים. מחירחור מעצבן שאופייני לריכבי קרבורטור ישנים, הצליל חזר להיות באסי ובשרני כמו שמנוע ליטר 3 צלינדר יודע להפיק.

מדובר בפעולה פשוטה שניתן בקלות לבצע בבית. נדרש רק להגביה את הרכב מספיק בשביל להכניס ידיים וכלי עבודה לסעפת הפליטה.

בקיצור, המדריך לפניכם, מתנצל מראש שלא מצאתי שום דבר בעיברית, ממליץ לעבור עליו עד הסוף ולשתף לחברים.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה על השיתוף,

אכן עבודה פשוטה יחסית ולא מצריכה סט כלים לחליצת המיסב, הוא יוצא ונכנס יחסית בקלות.

בכלל מומלץ לעקוב אחרי CHRISFIX, אני צופה קבוע שלו.

Stay Dirty

פורסם
יגאל, אל תתבאס, אבל הבדיחה הזו רצה פה כבר פעם אם זכרוני אינו מטעה אותי.[emoji38]

גנבת קרדיט...

אם כבר אתה מאשים אותי בגנבה, תגבה את עצמך בעובדות ותשים פה קישור למה שגנבתי. אחרת אתה מלבין פני ברבים לשווא ודינך סקילה!

יום טוב גם לך

פורסם

עזבו שטויות, אני בכלל ממליץ לכם להחליף את האגזוז לאחד מאגזוזי העץ החדשים של APR:

17632354_10154196123070356_1167053302789866461_o.jpg

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...