Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכשילו אותי בטסט על תושבת מנוע אחורית ,האם הכוונה ל"משקפיים"??

זה שברולט ספארק 11

האם זה תיקון מסובך?

תאורתית אני מבין שלהרים מעט את המנוע לשלוף ברגים לשים חדשה לסגור או שזה יותר מורכב ?

מצ"ב תמונה 25646c76-8c79-42c1-8ab7-c2bb09544ac8.jpg

פורסם

לא בעיה בכלל כמו שרשמת.

תצטרך קצת לשחק עם המנוע קדימה/אחורה בשביל למרכז את החורים ולהכניס את הברגים. ממליץ על מברג גדול שישמש כקונטרה למטרה זו.

לא צריך להרים את המנוע עצמו, תרים את הרכב.

פורסם

האם צריך להציג אשור לטסטר על תיקון כזה ? ואיזה אשור תקף ,או מספיק קבלה שקניתי את החלק ?

פורסם

תלוי אם תושבת מנוע מוגדרת חלק בטיחות.

רק על תיקון במערכות בטיחות צריך אישור מוסך.

על יתר הדברים לא צריך. למשל אם הייתה ידית דלת שבורה, לא צריך אישור. צריך להגיע ולהראות שהידית תקינה.

יכול להיות שתושבת מנוע לא מוגדרת חלק בטיחות. כמו שאמר אדם, תסתכל בטופס שנמסר לך בטסט. רשום שם למטה האם האם צריך אישור מוסך או לא.

פורסם (נערך)

מוסיף תופס בדיקה - 6a2be3e7-01ab-4f0c-a4e9-8a6a3bbc1df7.jpg

ועוד שאלה שאשמח לתשובה

שהלכתי לקנות את החלק -טען בפני המוכר שאין דבר כזה תושבת מנוע אחורית בשברולט ספארק

אני להבנתי הבנתי שזה ה"משקפיים" (המוכר טען שזה תושבת גיר "המשקפיים" ) לזה התכוון הטסטר ??

הטסטר לא היה סימפטי בשביל להסביר ורק שלח אותי למוסך שיתקנו

שאלתי האם הוא התכוון לחלק אחר בתושבת ??

כמו כן לפי הטופס לא מצויין שזה ליקויי בטיחותי אני צריך להשיג לו אישור על תיקון ??

עריכה אחרונה על ידי e-t
מחיקת פרטי מכון רישויי
פורסם

אתה לא צריך אישור מוסך על התיקון.

אבל לפי התמונה היחידה שצירפת, למרות שהיא לא בזווית הכי מוצלחת, נראה שהתושבת תקינה.

תוכל לצלם עוד תמונות של התושבת? תוכל לעמוד על מדרכה עם צד אחד של האוטו ולזחול מתחת, או פשוט להושיט את הטלפון מתחת לרכב.

Stay Dirty

פורסם

יכול להיות שהטסטר פסל אותי על חלק אחר בתושבת מנוע ?? בטופס כתוב תושבת מנוע אחורית , בהמשך העלה עוד תמונות .

אשמח לעזרה בנושא תודה .

פורסם

יכול להיות שיש קרע בשעה 10 בבוקסה של התושבת, אבל אולי זה לא קרע אלא ככה זה בנוי, קשה להבין מהתמונה.

תושבת מנוע אחורית ותושבת גיר - כנראה מתכוונין לאותו דבר.

פורסם

זאת תושבת מנוע תחתונה, תושבת גיר נמצאת למעלה על הגיר מתחת למצבר. תפקידה לתמוך את המנוע והגיר שלא יתנדנדו, היא יכולה להיות מחוברת לגיר או בין המנוע לגיר.

כנראה שהטסטר מתכוון אלייה כי היא נמצאת מאחורי הגיר והמנוע.

פורסם

סליחה אבל יצאתי מבולבל - הטסטר כתב ואמר "תושבת מנוע אחורית"

לאיזה תושבת הוא מתכוון ?? בשברולט ספארק 11

• תוכן חדש...