Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשים האחרונים ריח(לא פלסטיק ולא עץ) של שרוף ועשן סמיך מכסים את נס ציונה מסביבות 7 בערב ומתגבר עם השעות, השבוע זה החמיר שמספיק 20 דקות בחוץ והריח נדבק לבגדים ומקבלים כאב ראש.

נראה שהעשן מגיע מכיוון רמלה/ 431.

יש מפעל כלשהו מקביל ל431 שאין לי מושג מה קורה שם אבל לא נראה לי שזה משם.

פנייה למשרד הבריאות? עיריית נס ציונה? יש לי הרגשה שלא ידעו מה אני רוצה מהם.

פורסם

אני יודע בדיוק על איזה ריח אתה מדבר.

גרתי עד הקיץ האחרון בלוד לא רחוק מאיזור התעשייה נשר שקרוב מאד ל 431/רמלה, חלק מהלילות היה סירחון שאי אפשר לעמוד בו. כל כך מסריח שכל הדירה הייתה מסריחה אם היה חלון פתוח.

אנשים שהכרנו בשכונת מצליח ברמלה התלוננו גם על אותו ריח. בטוח אחד המפעלים באיזור התעשיה שם בנשר עושה משהו לא חוקי ומזהם את האויר לכל הסביבה. אולי זה אפילו מפעל נשר הענק בעצמו. מישהו מזהם שם ועושה את זה בחשיכה.

התקשרתי כמה פעמים למשרד לאיכות הסביבה, חלק מהפעמים זה היה ב 3 בבוקר כשהתעוררתי מהסירחון. הבטיחו שישלחו פקח, אין לי מושג מה קרה עם זה מאז.

אני לא מאמין על המשרדים הממשלתיים, יש יותר מידי עדויות על זה שהם יותר לטובת המפעלים מאשר לטובת האזרחים עליהם הם אמורים לשמור. תראה מה קורה באיזור חיפה.

אולי פנייה לתקשורת תעזור במשהו.

פורסם

גרתי ביבנה יותר מ20 שנה ולפעמים הייתי מריח ריח שרוף אבל לא כמו בנס ציונה, חשבתי שפה זה גם זבל שרוף אבל זה עשן בכמות יפה וריח חזק שרק מתגבר עם הימים.

גם פנייה לתקשורת עלתה לי בראש.

פורסם (נערך)

פניה לתקשורת, הצחקת אותי. את אף אחד במדינה הזו לא מעניין זיהום אוויר.

רק מלחמות, אסונות ואדיר, הווו כמה הוא אדיר, אה כן וגם אזריה (אבל לא נפתח פה דיון בנושא המאוס הזה). זיהום אוויר (ובאותה נשימה - literally - חינוך, רפואה, תחבורה וכו'), נו יאללה, תנסה...

לצורך העניין, פניתי לפני מספר שבועות באימייל לתוכנית של רזי ברקאי וביקשתי שישקלו לדון בנושא מיכל האמוניה בחיפה (זה היה בדיוק לפני הדיון בוועדה של משרד איכות הסביבה לגבי הארכת ההיתר למיכל, כך שהבקשה שלי מהתוכנית הייתה בתזמון מתאים למשהו שמתרחש באותו השבוע).

כמובן שאפילו אימייל תגובה לא קיבלתי בחזרה.

ד"ש מחיפה ומההר הירוק כל ימות השנה...

haifa_air_beautiful.jpg

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

אני לא יודע איך העירייה אצלכם מתפקדת, יש מקומות בארץ שתקבל מענה, מצד שני יש מקומות שיתייקו את פנייתך בפח גריסה הקרוב. אפשר לנסות.

כדאי לנסות לפנות למשרד לאיכות הסביבה ולנסות להגיע שם לאנשי קשר בדרג שטח מקצועי - סיכוי טוב יותר לשמוע מהם דברים כנים מאשר דרגי ניהול.

בכל מקרה בינתיים אם תוכל לתת איכון איפה אתה גר (בערך...) וטווח שעת מדוייק (למשל - אתמול בין 20:00 ל- 04:00 למשל) אנסה לשערך בצורה גסה מהיכן זה מגיע.

martines- מה היה אופי הזיהום? סירחון של ביוב, או עשן? יכול להיות שמקור הריח במתקן טיהור שפכים הענק שמעבר לכביש 6 ליד תחנת הכוח.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

עניין זיהום האוויר באמת שלא מעניין איש.

סמוך לביתי בחיפה, בסביבה אורבנית לגמרי יש כמה בני בליעל שמשום מה מעדיפים לחמם את ביתם בעצים, כל הסביבה חיה בתוך ריח של מדורה. אי אפשר לפתוח חלון, הכל מסריח מסביב. פניתי לעירייה, שום דבר, פניתי למשרד לאיכות הסביבה, שום דבר, לצאת להרפתקאה משפטית? אולי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...