Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

המחיר זול ויש סאנרוף אז אני מתעניין.

איך האמינות של פוקוס 2008 גיהה לפני מתיחת פנים?

יש בעיות שצריך לדעת? איך הגיר? מתי צפוי להתפגר?

תודה לעונים!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי הגיר של הפוקוס דור II לא נודע בבעיות אמינות מיוחדות, הוא גיר פלנטרי למיטב זכרוני. צריך לקחת בחשבון צריכת דלק גבוהה יחסית למתחרות וביצועים עצלים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה חברים. השאלה "איך הגיר" הייתה מבחינת אמינות בלבד.

צריכת דלק לא מעניינת. מעניין אותי רק אמינות.

האם ידועות רגישויות מיוחדות ברכב הזה שיש לבדוק בפינצטה?

תודה!

פורסם
לדעתי הגיר של הפוקוס דור II לא נודע בבעיות אמינות מיוחדות, הוא גיר פלנטרי למיטב זכרוני. צריך לקחת בחשבון צריכת דלק גבוהה יחסית למתחרות וביצועים עצלים.

גיהה זה 2.0 ליטר 144 כ"ס. אפשר לאמור עליו הרבה דברים אבל לא ביצועים עצלים...אולי לא משהו שאתה מצפה מנתון הספק כזה אבל האוטו לא עצל, די זריז וחזק אפילו כל עוד לא משווים אותו למנועי טורבו מודרניים 1.4 ומעלה עם מומנט הרבה יותר גבוה.

כמו שכתבתי בשירשר שבקישור, בשלי יש נקישה מהגיר בעת הורדה להילוך ראשון לקראת עצירה. מעין שילוב לא חלק להילוך ראשון, מורגש כמו קפיצה קטנה. ככה קניתי את האוטו לפני כמה שנים, מאז לא השתנה. שאלתי במוסך, אמרו שבכל הפוקוסים דור 2 זה ככה. שאר ההילוכים עוברים בסדר.

פורסם
כאילו נפתח בדיוק בשבילך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=618534

קראתי את השרשור נסה ואפילו הגבתי בו. נראה שיש קצת יותר מדיי בעיות באקזמפלר הזה.

בוקי - האם ביצעת החלפת שמן גיר בעבר?

האם מישהו יודע לומר לי בוודאות האם הגיר של הפוקוס גיהה 2 ליטר, זהה לגיר של הפוקוס ליסינג?

פורסם

בוקי - האם ביצעת החלפת שמן גיר בעבר?

אני בדרך כלל מיישם הוראות יצרן כפי שהן, מה שיצרן לא מנחה לעשות אני לא עושה.

בפוקוס דור 2 אין שגרת החלפה לשמן גיר. בכל מקרה שמן גיר באוטו בצבע בהיר ונראה תקין, לא יודע אם שזה אומר משהו.

פורסם

ב Giha יש ESP מתחילת השיווק של דור 2 ב 2006. ז"א כל גירסאות ה 2.0 ליטר דור 2 בכל השנתונים הגיעו עם ESP.

במתיחת פנים של אמצע 2008 נוסף ESP ל 1.6.

פורסם

אותו מנוע אבל במאזדה הוא בהספק 150 כ"ס, היא כנראה מעט יותר קלה וזריזה.

הבדל משמעותי: במאזדה 3 אחרי מתיחת פנים של 2008 יש גיר 5 הילוכים בדגם 2.0 ליטר. פוקוס נשארה עם 4 הילוכים עד לסיום ייצור של דור 2.

פורסם
גיהה זה 2.0 ליטר 144 כ"ס.

אה, פותח השרשור לא ציין את נפח המנוע והסקתי שמדובר ב 1.6 העייף. אז לא, ביצועי ה 2 ליטר הם בסדר גמור וגם בגרסה זו לא ידוע לי על בעייה מיוחדת בגיר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו שאתה יודע, פורומי רכב רוסיים זה דבר מאוד חזק...

מצאתי פתרון פשוט ביותר לבעיית הנקישה שיש לי (החלפת בורג כיוון לטבעת בלימה בגיר), מתכוון לנסות אותו בהזדמנות.

• תוכן חדש...