Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב ידיעתי לפוקוס 2 גיאה אותם מנוע וגיר כמו במונדאו 3.

את המסקנות תסיק לבד.

עדיף לך להישאר עם המונדאו שלך לדעתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למיטב ידיעתי לפוקוס 2 גיאה אותם מנוע וגיר כמו במונדאו 3.

את המסקנות תסיק לבד.

גם כמו במאזדה 3. את המסקנות תסיק לבד.

פורסם

אז הייתי מוותר גם על מזדה 3 בתצורה כזאת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הגיר זהה בפוקוס ובמאזדה 3, 1.6 ו 2.0

חפש באינטרנט לפי דגם הגיר :

4F27E או FN4AEL

במונדאו הגיר שונה.

פורסם

בוקי תודה על התשובה, במילים אחרות כל מאזדה 3 מליסינג ופוקוס מליסינג תוכל לתרום גיר לפוקוס גיאה?

אם כן זה חדשות טובות כי אני מניח שגיר כזה יהיה זול יחסית בגלל הכמות.

ידוע לך האם הגיע פוקוס גיהה הצבק לאחר מתיחת פנים? מצאתי רק סדאן

פורסם

לא, רוב הסיכויים שזה לא בדיוק אותו גיר שאפשר להחליף 1 ל 1. יחסי העברה ב 1.6 קצרים יותר, כמו כן מחשב ניהול יכו להיות שונה ועוד שינויים והתאמות בין היצרנים ובין גירסאות המנוע.

פורסם

1.6 מאוד איטית, אם אתה אוהב נהיגה אתה תתבאס.

בעיר זה עוד סביר אבל בבינעירוני ובעיקר בעליות מאוד חסר לה כוח, יש עליות שהיא עולה בהילוך שני בסל"ד מאוד גבוהה. אתה כל הזמן עם דוושת גז עד הרצפה וזה לא נעים.

הייתה גירסת הצ'בק 1.6 עם בקרת אקלים ועוד חלק מהאיבזור שיש בג'יהה והייתה טרנד רגילה עם מזגן מכאני.

בסדאן ובהצ'בק - מנוע וגיר זהים.

פורסם

אני מאוד אוהב נהיגה אבל אני כבר לא אזרח עם עבודה טובה שיכול לדרוש ככל העולה על רוחו, אני מעדיף עלות אחזקה נמוכה. למרות שאני צופה לעשות קילומטרז אפסי (בוודאות מתחת ל5 אלף בשנה) .

בגדול אני ממש רוצה את הגיאה, האם עלות האחזקה שלה מבחינת תיקונים בלבד צריכה להיות משמעותית גבוה יותר?

היתרון הגדול של הפוקוס ליסינג זה שהיא נמכרה במאות אלפים ויש זמינות חלקים טובה.

פורסם

אין הרבה הבדל בין 2.0 ל 1.6. זה אותו רכב עם יותר איזור.

טסט ב 2.0 יותר יקר באיזה 200-300 ש"ח כי הוא קבוצת רישוי 4. צריכת דלק יותר גדולה ב 10-15% אבל בנסיעה שלך לא משמעותי.

מבחינת ביצועים הבדל ענק.

אתה מחפש אוטו בן כמעט 10 שנים שלא מתקלקל ואין דבר כזה. תמיד צריך לקחת בחשבון שיהיו תקלות. ואם נדרש לשפץ גיר אז משפצים, אין מה לעשות.

להרכיב גיר מפירוק זה טעות אלא אם אתה בטוח שירד מרכב עם ק"מ נמוך מאוד. בגיר אוטומטי שי חלקם מתבלים, בזמן שיפוץ מחליפים אותם. יש קיטים לשיפוץ גיר.

בגיר משומש כל החלקים האלו כבר בלויים.

בכל מקרה, פוקוס 2 מבחינה מכאנית דומה מאוד למאזדה 3, יש הרבה חלקים מתשותפים (אם כי מנוע 1.6 שונה), פוקוס יותר מרווחת. מאזדה 3 מכויילת יותר ספורטיבית ויותר זריזה.

פורסם

תודה רבה בוקי השכלתי מתגובתך.

תגידו חברים באיזה שנים הגיעה הפוקוס ג'יהה דור שני? ביד שתיים יש תוצאות רק מ-2007-8 ורק לפני מתיחת פנים .

ידוע האם הגיע פוקוס ג'יהה מתוחת פנים? [2008-2011] ובפרט לגבי ההצב'ק שמעניינת אותי.

פורסם

אני זוכר שכשחיפשתי רכב כזה, ראיתי אחת באלדן שנת 2010.

לחלוטין הגיעו רכבים כאלה לאחר מתיחת פנים, אך הם ממש נדירות...

ד"א, 1.6, די עגלה, בהתחלה כשקניתי כזאת, לא כ"כ שמתי לב לעניין, לאחרונה לאחר שנהגתי ביונדאי אי 20 חדשה, פתאום הפוקוס שלי מרגישה איטית....

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

יש Giha דגם 5 דלתות אחרי מתיחת פנים, הוא עם מערכת קול שונה ובקרת אקלים שונה ממה שהיה לפני.

נראה שמכרו ממש מעט כאלה.

זה לפני מתיחת פנים:

1111.jpg

זה אחרי:

2222.JPG

• תוכן חדש...