Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרות בפולקסווגן? - תקצץ 30,000 משרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי תרמית הדיווחים על פליטת חומרים מזהמים, ושניים וחצי מאבקים מתוקשרים על יבוא דגמיה ופתיחת Mirrorlink בהם, נראה שהיצרנית מוולספבורג מתקשה להתרומם, וצפויה לקצץ 30,000 משרות ברחבי העולם.

לא יודע, אולי זה לא המון אבסולוטית לחברה שיש בה כ-600,000 עובדים, אבל אותי אישי זה קצת מבאס, בעיקר בגלל שגם בדיווח הזה נטען שהם הולכים לכוון לפיתוח רכבים חשלמיים ואוטונומיים. אז זה רשמית תחילת הסוף? אולי למשקיעים הפוטנציאלים שמתחילים עכשיו עם המסלול בערד אין סיבה הגיונית להשקיע, כי עד שיסיימו יכריחו את כולנו לעבור לרכבים אוטונומיים והיצרניים לא יציעו שום דבר אחר?

אולי, או די בטוח, שמבחינה בטיחותית רכבים אוטונומיים יעזרו להפחית את כמות תאונות הדרכים, אבל זה כבר נשמע פחות ופחות מופרך שבעוד איזה שני עשורים, מי שיחיה עד אז, כנראה יספר לילדים או לנכדים שלו על הימים העליזים בהם אנשים נהגו בעצמם, וזה ישמע להם כמו אגדה.

מקווה שישאירו לנו איזו שמורה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כמו שסוסים שימשו ככלי התחבורה הראשי, ועם כניסת הרכבים הם לאט לאט פסו מן העולם אבל עדיין יש טיולים בשטח ומרוצי סוסים במסלולים סגורים , כך אני מאמין שישאר גם לרכבים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

סטיו אשם בכל הצרות

בכל חברה יש גלים של שגשוש ושפל

חבל על 30000 משפחות שפרנסתם מופסקת

ייתכן שמדובר בניסיון ללחוץ על ארה"ב למתן את דרישת הקנס שלהם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מסכים עם ישה, כנראה מדובר במהלך שתכליתו ללחוץ על ממשלת גרמניה או ארה״ב, או לחילופין ניסיון לנצל את המשבר לטובת יצירת עובדות חדשות בשטח מול וועד העובדים.

בכל מקרה ההנהלה לא פריארים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
Mirrorlink.

אתה רואה סטיו מה עשית?

עכשיו בגללך לשלושים אלף פועלים לא יהיה כסף לקנות לילדים שלהם bier, bratwurst und sauerkraut

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אז אחרי תרמית הדיווחים על פליטת חומרים מזהמים, ושניים וחצי מאבקים מתוקשרים על יבוא דגמיה ופתיחת Mirrorlink בהם, נראה שהיצרנית מוולספבורג מתקשה להתרומם, וצפויה לקצץ 30,000 משרות ברחבי העולם.

לא יודע, אולי זה לא המון אבסולוטית לחברה שיש בה כ-600,000 עובדים, אבל אותי אישי זה קצת מבאס, בעיקר בגלל שגם בדיווח הזה נטען שהם הולכים לכוון לפיתוח רכבים חשלמיים ואוטונומיים. אז זה רשמית תחילת הסוף? אולי למשקיעים הפוטנציאלים שמתחילים עכשיו עם המסלול בערד אין סיבה הגיונית להשקיע, כי עד שיסיימו יכריחו את כולנו לעבור לרכבים אוטונומיים והיצרניים לא יציעו שום דבר אחר?

אולי, או די בטוח, שמבחינה בטיחותית רכבים אוטונומיים יעזרו להפחית את כמות תאונות הדרכים, אבל זה כבר נשמע פחות ופחות מופרך שבעוד איזה שני עשורים, מי שיחיה עד אז, כנראה יספר לילדים או לנכדים שלו על הימים העליזים בהם אנשים נהגו בעצמם, וזה ישמע להם כמו אגדה.

מקווה שישאירו לנו איזו שמורה.

קיצוץ במשרות כפי שנכתב יתרחש לאורך מספר שנים ולא מהיום למחר.

אל תשכח שרוב החברות בסדר גודל כמו VAG כנראה גם יקלטו עובדים חדשים בעלי ידע ומיומנות בתחומים המתאימים לתכנון וייצור של רכבים חשמלים ואוטונומיים.

איזה כייף לי :)

פורסם

למרות התדמית הגרמנית והפלרטוט עם המקום הראשון במכירות העולמיות, פולקסווגן היא יצרנית לא יעילה כבר עשרות שנים - עם כוח אדם גדול מהנדרש שמביא לכך שמתח הרווחים שלה הוא מהקטנים בתעשייה. לשם השוואה פולקסווגן צופה מתח רווחים של 2% ב-2016 - חצי מהתחזית של פיז'ו-סיטרואן (שבעצמה ביצעה מהלך התייעלות דומה לאחרונה, אבל בנסיבות פחות ידידותיות).

לעודף כוח האדם יש סיבות מסורתיות - בעיקר איגוד העובדים החזק מאוד בפולקסווגן והמעורבות של ממשלת סקסוניה התחתונה, מחזיקת המניות השנייה בגודלה בחברה (כ-20%). פולקסווגן היא המעסיקה הפרטית הגדולה ביותר בחבל הארץ הזה, ומן הסתם אף ממשלה לא מעוניינת לראות גל פיטורים בשטחה.

מאז משבר דיזלגייט ובמיוחד מאז מינוי מתיאס מולר מפורשה לניהול מותג פולקסווגן, היצרנית נמצאת במגעים קדחתניים להתייעלות. מולר הפך את פורשה לאחת מהיצרניות היעילות בעולם מבחינת מתח רווחים, ובשילוב המשבר נראה שסוף-סוף מתחילים להתבצע מהלכי התייעלות משמעותיים גם בפולקסווגן.

בקיצור - לא הייתי קורא למהלך הפיטורים המאסיבי "משבר", להיפך, נראה שזו הזדמנות ליצרנית להפוך לחזקה בהרבה בטווח הארוך.

• תוכן חדש...