Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

קיבלתי היום את הרכב החדש - 308 פרמיום שנראית לא רע בכלל בכחול מטאלי ועם פנסי הלד :)

אני מנסה לבצע מספר פעולות אלמנטריות ונכשל, אולי מישהו כאן מכיר ויכול לעזור:

1. קיפול מראות אוטומטי - איך שה עובד? נעילה של הרכב לא מקפלת את המראות.. אמור להיות אוטומטי?

2. ניסיתי לחבר את הנייד שלי בבלוטוס - אייפון 6אס עם iOS 10. המערכת מוצאת את הנייד ברוב הפעמים אך נכשלת בחיבור: לא משנה איזה פרופיל חיבור אבחר (טלפון, סטרימינג או אינטרנט), אני מקבל הודעה של כישלון ביישום הפרופיל. ניסיתי לרסט את הנייד אך ללא הועיל. מה עושים?

3. הדוושת ברקס רופפת מעט, אם אני לוחץ בעדינות ומשחרר מהר יש רעש של חלק משוחרר. מישהו נתקל?

4. עידכונים למולטימדיה- יש עדכונים לדבר הזה, להורדה מהרשת או לעדכון במוסך?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Matan g
פורסם (נערך)

היי,

תתחדש!

לגבי קיפול המראות בGTi קורה לי לבד..אבל אפשר לקפל ידנית אם אתה שם את הג'ויסטיק של הכיוון מראות באמצע ומושך לכיוון שלך אותו - תבדוק אולי זה יעבוד לך.

חשבתי שאולי יש CARPLAY במערכת אבל לא מצאתי לזה תיעוד ברשת - שווה לבדוק אולי.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

תלחץ לחיצה ארוכה על כפתור עליון בצד ימיני של המסך עד שיופיע לך חלון ובו יהיה רשום SMEG תרשום לי את הגרסא שרשומה לך אחרי המילה SMEG משם נוכל להתקדם לגבי עידכון המערכת שלך עד לגרסא שיש בה Carplay.

לגבי קיפול מראות אוטומטית אז תחפש בהגדרות של המערכת שלך נראה לי יש אפשרות להדליק ולכבות את הפונקציה הנל.

עריכה אחרונה על ידי Slava 1982
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם (נערך)
תלחץ לחיצה ארוכה על כפתור עליון בצד ימיני של המסך עד שיופיע לך חלון ובו יהיה רשום SMEG תרשום לי את הגרסא שרשומה לך אחרי המילה SMEG משם נוכל להתקדם לגבי עידכון המערכת שלך עד לגרסא שיש בה Carplay.

לגבי קיפול מראות אוטומטית אז תחפש בהגדרות של המערכת שלך נראה לי יש אפשרות להדליק ולכבות את הפונקציה הנל.

תודה!

הצלחתי לקפל מראות בעזרת הג'ויסטיק ששולט על כיוון המראות - משיכה אחורה מקפלת, דחיפה קדימה פותחת את המראות אבל יותר מידי קדימה. נראה כאילו הטווח תנועה גדול מידי ואני צריך להחזיר את המראות למקומם עם היד. בעזרת השלט לא הצלחתי לקפל.

הנה הגרסאות, עדיין לא הצלחתי לעשות PAIRING בהצלחה.. התהליך נכשל שניה לאחר שאני בוחר בפרופיל טלפון ולוחץ על CONFIRM. אם לא אצליח היום אצטרך ללכת למוסך כנראה

3.jpg2.jpg1.jpg

עריכה אחרונה על ידי Matan g
פורסם

אוקיי, אבדוק בערב בבית אם יש גרסא מתקדמת יותר ואעדכן.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה סלבה

בינתיים נכבה לי הרכב בגלישה איטית בפקק ולא הניע עד שהעברתי את הידית לP. מאוד מוזר.

התחלנו ברגל שמאל ללא ספק - שום אייפון לא מתחבר למערכת BT, המנוע כבה פעם אחת ולא הצלחתי לגרום למראות להיסגר לבד (בפתיחה דרך הג'ויסטיק המנועים לא מפסיקים בזמן והמראות נדחפות קדימה מידי, מה שדורש התערבות ידנית) והדוושת ברקס מקרקשת.

אמינות צרפתית? ייתכן שבאמת הייתי צריך ללכת על משהו יותר מיינסטרים

פניתי לליסינג אבל יש לי הרגשה שזה יפול על אוזניים ערלות

פורסם

מהבדיקה שעשיתי יש לך את הגרסא הכי עדכנית ככה שאין לאן לעדכן.

מוזר שזה לא מתחבר לשום אייפון, תפתח גם על זה קריאת שירות לחברת ליסינג.

פורסם

קודם כל תתחדש! אם אתה רוצה לדעת יותר על הרכב הזה תשאיר לי טלפון אחי. ואני יחזור אליך ויסביר לך כל מה שאני יודע!

פיאט בראבו סינסיישן 2011(2013-2015). היום פיג׳ו 308 פרימיום כחול כהה..

פורסם

למיטב נסיוני עם מערכות ובלותות', אתה צריך לחפש את המערכת באייפון, ולא להיפך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למיטב נסיוני עם מערכות ובלותות', אתה צריך לחפש את המערכת באייפון, ולא להיפך.

תודה! ניסיתי הרגע וזה עבד :)

המהלך הזה אגב הוא בדיוק ההפך ממה שכתוב בחוברת ההוראות של היצרן

פורסם

מה הגרסא שיש לך? תלחץ לחיצה ארוכה על כפתור ה SRC.

פורסם

תרשמו מה הגרסא המלאה, רק שש לא עוזר.

היום כבר יש R20 בגרסא שש.

למי שיש 6 ויש לו מתחת ל R8 יש אפשרות לעדכן ל R20 ולפתוח את האופציה של קארפליי.

• תוכן חדש...