Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום הרכב חזר מטיפול 90,000 ק"מ, במוסך מורשה קאיה עד לוי כפר סבא.

בהתחלה הצעת המחיר שקיבלתי, הייתה 4100 ש"ח, אחר כך התקשרו מהמוסך ואמרו שיש כמה דברים שהם גילו לא בטיחותיים...כגון: רפידות בלמים, רצועות מנוע, ועוד כמה דברים...והמחיר הגיע ל: 5100 ש"ח.

טיפלנו שילמנו יצאנו.

שנסעתי מהמוסך, ועמדתי ברמזור, ההגה קצת רעד, לא רועד בצורה חזקה, רעידות קלות מאוד, הסתכלתי לסל"ד והוא על 600, עכשיו אני לא כל כך זוכר לפני הטיפול על מה הסל"ד היה עומד בהילוך סרק, הדלקתי מזגן, הסל"ד טיפס ל-700 וירד בחזרה ל-600.

האם משהו פה תקול? או שזה נורמלי?

ועכשיו לתובנות...אני מקווה שעשו לי טיפול טוב ומקצועי, רשמו לי להגיע ב-115,000 ק"מ, אבל אני חושב שאפנה לאסף מהפורום.

פורסם
תן קצת פרטים על הרכב: איזה קאיה? נפח? שנה?

קאיה ריו, מודל 2012, מנוע של דגם 2011. נפח מנוח 1400.

אני לא זוכר כל כך אם היו רעידות או לא, לא שמתי לב לזה, אבל האם הסל"ד תקין?

פורסם

טיפול 90 זה הטיפול הכי גדול ויקר. נדמה לי שהוא כולל טיימינג ומשאבה. יחד עם ברקסים סביר.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

אישית לא טיפלתי שם, אבל ממה שממעתי מאנשים שכן טיפלו מדובר באחד המוסכים המקצועיים של קיה.

זה לא אומר שאין תקלה באוטו או שלא עשו טעות כלשהי, אבל ה'שם' של המוסך הוא טוב מאוד.

הפניתי לשם חברים ולא שמעתי שום תלונה.

אם אתה חושש שנעשה משהו לא תקין ברכב או שיש תקלה תחזור אליהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
שלום, היום הרכב חזר מטיפול 90,000 ק"מ, במוסך מורשה קאיה עד לוי כפר סבא.

בהתחלה הצעת המחיר שקיבלתי, הייתה 4100 ש"ח, אחר כך התקשרו מהמוסך ואמרו שיש כמה דברים שהם גילו לא בטיחותיים...כגון: רפידות בלמים, רצועות מנוע, ועוד כמה דברים...והמחיר הגיע ל: 5100 ש"ח.

טיפלנו שילמנו יצאנו.

שנסעתי מהמוסך, ועמדתי ברמזור, ההגה קצת רעד, לא רועד בצורה חזקה, רעידות קלות מאוד, הסתכלתי לסל"ד והוא על 600, עכשיו אני לא כל כך זוכר לפני הטיפול על מה הסל"ד היה עומד בהילוך סרק, הדלקתי מזגן, הסל"ד טיפס ל-700 וירד בחזרה ל-600.

האם משהו פה תקול? או שזה נורמלי?

ועכשיו לתובנות...אני מקווה שעשו לי טיפול טוב ומקצועי, רשמו לי להגיע ב-115,000 ק"מ, אבל אני חושב שאפנה לאסף מהפורום.

למה? לא בא לך לשלם שוב 5000 ש"ח ולצאת עם תקלה?

פורסם
טיפול 90 זה הטיפול הכי גדול ויקר. נדמה לי שהוא כולל טיימינג ומשאבה. יחד עם ברקסים סביר.

בקשר למוסך, אני קראתי חוות דעת, ושאלתי אנשים לפני שהכנסתי את הרכב לטיפול, גם ביקשתי שישאירו את כל החלפים הישנים, כי אני רוצה להעביר את זה לחבר שיבדוק באמת מה עשו, הם השאירו לי הכל בבגז', מסודר, אין לי בעיה עם המחיר, אבל חשוב לי לדעת אם זו תקלה, או זה נורמלי, היום בבוקר, בדרך לעבודה, הנעתי את האוטו, הסל"ד עלה ל-1100, נורמלי, שעת בוקר, מנוע עדיין קר. אחרי נסיעה של 15 דקות, בעמידה בסרק, הסל"ד על 600.

בהדלקה של מזגן, הוא עולה ל-700 או 750, ויורד בחזרה ל-600. שוב...הרעידות כמעט לא מורגשות, אבל אם מתחילים לשים לב לזה זה קצת מציק.

אני חושב שסל"ד בין 700 ל-800 אין בכלל רעידות, אם אחזור למוסך, ואבקש מהם לכוונן את הסל"ד, זו פעולה פשוטה?

פורסם

צ'מע. גם לי פעם היו סרטים עם סוזוקי. טיפלתי במרכזי של יבואן. חזרתי אליהם ים טענת רעידות בעמידה בהילוך משולב. הביאו לי עוד שתי מכוניות כמו שלי כדי שאבדוק. בשתיהן היה כמו אצלי, נרגעתי. לך אליהם ודבר איתם. אין מצב שלא תצא מרוצה. אני עברתי אליהם אחרי טיפול בשחק פ''ת ומרכזי יבואן. הם טובים.

• תוכן חדש...