Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים,

אוטובוס ציבורי עם נוסעים של חברת "סופרבוס" פגע ברכב בעת שחנה סמוך לתחנת אוטובוס ושבר את זגוגית מראת צד נהג כולל את הפלסטיק שלה מסביב, אך עם זאת מנגנון ההזזה תקין.

מישהו השאיר לי פתק מתחת לאחד המגבים הקדמיים עם מס' הרכב לרבות שעת הפגיעה ושם החברה ולכן העניין מטופל בנושא הזה.

שאלתי היא האם יש צורך להחליף את כל המכלול כולל את המנגנון (ואז עלי לחפש מפירוק), או שניתן לרכוש רק את הזגוגית ואת הפלסטיק השחור מסביב? אני שואל כי יכול להיות שהחברה הנ"ל (לאחר שהנהג יודה באשמה, אם וכאשר) תבקש ממני להיכנס למוסך ההסדר שלה ואז אני צריך לדעת מה לדרוש.

אם אני רוכש לבד ותובע - כמה זה אמור לעלות בהערכה גסה?

תודה.

מצ"ב תמונה.

מדובר על סקודה פאביה 2008 דור שני, המראה חשמלית עם חימום וגם עם כיוון חשמלי.

222.JPG

פורסם (נערך)

ממש לא צריך להחליף את הכל.

שים כפפת גינון על היד (שלא תפצע מהשברים). ביד השניה עם מברג שטוח בין המראה למסגרת מחלץ את כל הקומפלט מהתושבת (בקישור לקניה אתה יכול לראות איך זה נראה מאחור, ומה מחזיק את זה לבסיס).

תזהר על הקונקטור של המפשיר- הוא מימין שלך-צריך לנתק אותו

כמו שאתה יכול לראות, המחיר לא שווה את העצבים שבלריב עם בבונים בדמות קציני רכב.

עברתי את זה עם שני הרכבים באותו לילה. במאזדה היה מצב כמו אצלך, בטריוס ז"ל, שברו גם את הבסיס.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

זה ממש ספטמבר השחור לפאביה שלך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם לא רוצים להמתין למשלוח מחו"ל, אפשר לנסות לקנות את הזכוכית בלבד בעסקים שמוכרים מראות ופנסים משומשים.

יש מצבים כשבית המראה נשבר אבל זכוכית נשארת שלמה. ממראה כזאת הם יפרקו את הזכוכית וימכרו לך בערך ב 100 ש"ח.

להרכבה קלה אפשר למרוח מעט גריז סיליקון על החלק העגול הפנימי.

יש פתרון יותר חאפרי, מאיך שאני מכיר אותך בטוח שלא תשתמש בו - מוכרים מראות תחליפיות שמודבקות מעל השבורה עם דבק דו צדדי. אתה מוותר כמובן על החימום.

פורסם

לך לזגג באזור מגוריך והוא ימצא לך מראה תואמת.

קרה בפסאט של הוריי, אני לא זוכר את עלות התיקון, אבל כמה מאות בודדים של שקלים. אל תתאמץ לקנות את המראה דרך חו"ל, לא שווה לך את המאמץ.

פורסם

תודה על התשובות.

כן, הפאביה סובלת לאחרונה.

בינתיים מסתבר שמי שהשאיר את הפתק הוא נהג האוטובוס שפגע בכבודו ובעצמו ועל כך כל הכבוד. לצערי לא ניתן להחליף רק את הזכוכית כי גם המסגרת שבורה כולל הקליפסים - נראה שהתעסקו עם המראה לאחר הפגיעה וניסו להחזיר את המסגרת (אולי הנהג עצמו). היו הרבה זכוכיות קטנות על הרצפה.

בקיצור - מראה מפירוק עולה 580 ש"ח והיא הוזמנה היום, הביטוח של "סופרבוס" ישלם. לא רציתי מראה חדשה כדי שלא יעלה להם יקר (1000 ש"ח). לא אהיה חזיר.

פורסם

כן, נמצאה מראה בצבע כסוף (אותו צבע) והפירוקייה טוענת שהיא במצב חדש (הרכב מושבת בעקבות תאונה במקום אחר). בכל מקרה גם במידה והמראה היתה בצבע שונה ניתן לפרק את הכיסוי הכסוף מהמראה השבורה - הוא דווקא נשאר שלם.

רק מחר המראה תורכב על הרכב. אעדכן.

פורסם
זה ממש ספטמבר השחור לפאביה שלך.

לקחת לי את המילים מהמקלדת.

תודה על התשובות.

כן, הפאביה סובלת לאחרונה.

בינתיים מסתבר שמי שהשאיר את הפתק הוא נהג האוטובוס שפגע בכבודו ובעצמו ועל כך כל הכבוד. לצערי לא ניתן להחליף רק את הזכוכית כי גם המסגרת שבורה כולל הקליפסים - נראה שהתעסקו עם המראה לאחר הפגיעה וניסו להחזיר את המסגרת (אולי הנהג עצמו). היו הרבה זכוכיות קטנות על הרצפה.

בקיצור - מראה מפירוק עולה 580 ש"ח והיא הוזמנה היום, הביטוח של "סופרבוס" ישלם. לא רציתי מראה חדשה כדי שלא יעלה להם יקר (1000 ש"ח). לא אהיה חזיר.

גישה יפה ונכונה .

+1, המה גם שהנהג יצא בסדר גמור.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...