Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי ה"עוף" הנכבדים,

בסופ"ש הקרוב אני טס לארה"ב ואשמח לקבל מכם המלצות לאטרקציות/מקומות ש-MUST! לבקר/לאכול/לישון בהם,או בעצם כל דבר שאתם חושבים שרצוי לדעת עליו.

זהו המסלול שלי ברמת העקרון:

12.9 - הגעה ל-LAX מ-JFK בטיסת בוקר(נוחת בניו יורק כבר בשישי הקרוב ונשאר אצל המשפחה) ונסיעה לווגאס

13-14.9-Las vegas

15-16.9-Yosemite

17-18.9-San Francisco

19.9-Monterey

20.9-LA

22.9-טיסת צהריים חזרה ל-NY לעוד שלושה ימים.

מעבר לעובדה שאני צריך להיות ב-13.9 בווגאס להופעה של Eddie Griffin,המסלול מבחינתי גמיש גם מבחינת ימים וגם מבחינת מקומות לעצור בהם,בעיקר בגלל שאני נוטה להזמין מלון לפי קצב נהיגה,או יום לפני.

שאלות:

1.בווגאס כרגע בתכנון נסיעה ל-Hoover Dam,אאוטלטים והסטריפ,יש עוד משהו שלא חשבתי עליו? (הימורים לא ממש מדבר אלי).

2.הבנתי שמצב החניה בסאן פרנסיסקו לא מזהיר במיוחד,ישנן המלצות מה לעשות עם הרכב? אולי עיירה סמוכה ומשם תחבורה ציבורית?

3.בהתחלה תכננתי להשאר ביום הראשון ב-LA ורק למחרת לנסוע לווגאס,כרגע אני חושב שאני מעדיף לנסוע ישר לווגאס ובסוף להשאיר לעצמי יומיים מלאים לטייל באזור לוס אנג'לס.רעיון טוב? אשמח לשמוע הצעות אחרות אם ישנן.

4.Yosemite-פארק ענק וזה בעצם החלק,שהכי מבלבל אותי בטיול,לפי גוגל אני מגיע מהחלק המערבי אליו,כיצד אדע שוויז מנווט אותי לכניסה/יציאה הנכונה?

5.קניות :-D-היכן כן? היכן להמנע ?

אני צריך לרכוש 2 מכשירים סלולארים ,כרגע אני די סגור על B&H,המחירים נוחים והגרסאות הנכונות קיימות.

6.דגשים שכדאי לדעת לפני נהיגה בארה"ב? באירופה יצא לי לנהוג/לרכב די הרבה,גם בצד "הלא נכון" של הכביש,אבל אולי יש דברים שחשוב לדעתכם שאדע.

נ.ב.

אולי אני שואל בפורום הלא נכון,אבל פולגז כבר לא מה שהיה פעם ויש לי הרגשה שפה אקבל יותר מידע.

כשאשוב לניו יורק אני חושב לנסוע ליום אחד לפילדליה לקנות ציוד רכיבה (יש לכם אופנוען בפורום,DEAL WITH IT חובבי פחיות שכמותכם :lol:) ב-REVZILLA.

אני אתגורר בברוקלין ומבדיקה בגוגל בתחבורה ציבורית יקח לי כ- 4.5 שעות,לעומת 1.5 ברכב.

האם כדאי לשכור רכב ליום אחד בשביל הנסיעה או שגוגל אופטימי/פסימי מדי?

במידה ולאחר החפירה הגעתם עד הלום,אשמח להודות לכם/ן על העזרה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה עומד ליסוע ממונטריי ללוס אנג'לס בהייוויי1?

אני עושה מסלול דומה (בערך) והוספתי עצירה בדרך בהייוויי1, הבנתי שיש שם הרבה אטרקציות בדרך (סולוונג', כרמל וכולי)

פורסם

מוגאס ליוסמיטי אתה נוסע בכביש 95 ואח״כ בכביש 120 שמגיע ממזרח ושסגור בחורף, לפי גוגל זה 7 שעות. לעמק עצמו הגישה ממערב (העמק המרכזי).

ביוסמיטי תבחר 2-3 מסלולים ביום יש החל ממסלולים של 1-2 ק״מ למשפחות ועד טרקים של ימים לאיזורים הפחות מתויירים בפארק.

לינה ביוסמיטי יש מלונות וקמפינג בפארק עצמו כדאי להזמין כבר עכשיו (אנשים מזמינים שנה מראש) או ממש מחוץ לפארק.

סן פרנסיסקו או מלון שיש בו חנייה חינם זה יהיה בהכרח רחוק מהאיזור התיירותי, אני ממליץ על המלונות inn-ים למינהם ברחוב van ness שזה במרחק הליכה להרבה מקומות. חניה או בתשלום יקר למלון עצמו או עצמאית ברחובות ליד אפשר להסתדר.

מסן פרנסיסקו למונטריי אתה לוקח את ה-101 ומשם ל-LA על כביש 1 שזה לפחות יום אחד נהיגה + אטרקציות על הדרך (על קצה המזלג: שיט לוויתנים במונטריי, העיירה כרמל, שמורת point lobos, פילי ים ב piedras blancas, סלע morro bay, דיונות ובאגים בפיזמו ביץ׳, הרציף בסנטה ברברה).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

חזרתי לפני מספר ימים מ-10 ימים בניו יורק, תהיה לך הזדמנות לבלות שם? או שאתה זקוק להמלצות רק על החוף המערבי?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם שם יהיו לי כ-5 ימים נטו,כאשר יום אחד אני מתכנן לפילדלפיה.

אציין רק,שבניו יורק וושינגטון כבר יצא לי לבקר,אך זה היה לפני כ-12 שנים.

פורסם

דברים שלדעתי חובה, ואני מאוד אהבתי:

הופעה בברודוואי, ואם יש תקציב גם שתיים [אני ראיתי את something rotten] והיא נהדרת, יצא לנו 80 דולר לכרטיס טוב באמצע למעלה בעמדת TKTS שבטיימס סקוור.

לטייל בסנטרל פארק ובאותה הזדמנות לבקר במטרופוליטן ובמוזיאון ההיסטוריה. המט היה מעולה אבל מוזיאון ההיסטוריה היה מדהים בעיניי. אני טיפוס מדעי ומאוד אהבתי את המוזיאון.

יום בדרום העיר [גראונד זירו, סוהו, צ'יינטה טאון] פשוט יום של טיולים כזה.

בערבים, אם אתם בעניניי ג'אז יש אחלה פאבים בגרינוויץ'.

אני לא מציין דברים ברורים מאליו כמו פשוט לטייל בטיימס סקוור בלילה ובשדרות 5-8 במהלך היום.

דברים שלדעתי אוברייטד:

הרוקפלר סנטר, במיוחד לעלות לטופ שלו. זה עולה 32 דולר לאדם ורואים...נוף. זה נחמד בדיוק 4 דקות ואז זה ממצא את עצמו.

אם בכל זאת תחליט לעלות תעשה את זה כשעה לפני השקיעה ואז תוכל לראות נוף באור וגם בלילה. לדעתי ממש אוברייטד.

כנל לגבי האמפייר סטייט ובניין קרייזלר.

שופינג, אל תתפתה. ממש יקר. ממש יקר. מלא מלכודות תיירים. זו מנהטן אז לא היה צפי לעשות שם שופינג אבל בכל זאת למקרה שאתה לא מודע לזה היא מאוד יקרה.

בנייני האום וכל הדברים הלו היה פחות בשבילי. לא יודע מה גילך, אני בן 25 ומיציתי את הדברים הללו בדקות ספורות.

לפסל החירות לא טרחתי להפליג כי מקומיים שהיו עמי המליצו לי להימנע.

תמונות מגראונד זירו ודרום העיר:

20160825_115150.jpg20160825_115717.jpg20160825_115920.jpg20160825_123342.jpg20160825_123347.jpg20160825_152111.jpg

המוזיאונים וסנטרל פארק:

20160828_123512.jpg20160828_125427.jpg20160828_132539.jpg20160828_143834.jpg20160828_150224.jpg20160828_150525.jpg20160829_131324.jpg20160829_140559.jpg20160829_145134.jpg20160829_152510.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם (נערך)

ניקו,

תודה רבה ,אקח את הכל בחשבון,למרות שברוב המקומות כבר כן יצא לי להיות,אבל כפי שאמרתי זה היה ממש מזמן. ד"א אנחנו באותו הגיל.

למשל הגראונד זירו בזמנו היה סתם אתר בנייה (2004) ומהמוזאונים אני לא זוכר הרבה,יודע שמוזאונים שמציגים תמונות זה לא ממש הקטע שלי (להתרשם מעיצוב אסלה יהיה מבחינתי יותר מעניין),אבל מוזאונים כמו Natural history,מאוד מענייניםוכנ"ל טבע.

לגבי קניות,אני בטוח שאוכל לקבל המלצות מהמשפחה שמתגוררת שם במידה ואצטרך משהו.

עריכה אחרונה על ידי bv12
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה ניקו על ההמלצות, אני אהיה 6 ימים נטו בערך בניו יורק ובהחלט החכמתי, כולם בלי יוצא מן הכלל אמרו שאני צריך לעלות על הרוקפלר :-P

מבחינת מוזאונים אני מתכנן ללכת גם לMOMA, יצא לך להיות?

הצגה בברודוויי- קיבלתי המלצות חמות עד כדי איום שאין לי מה לחזור לעבודה אם לא ראיתי - BOOK OF MORMON

משכנתי כליה וקניתי כרטיס במיקום לא היסטרי, אבל אם צריך אז צריך.

הופעות- חוץ מיום אחד אני סגור כבר לכל השבוע, החל מג'אז בוילאג' ואנגארד וכלה בסיינפלד בביקון תיאטר.

פורסם

אתה מוזמן להתקשר אלי כשתגיע, אין מה לדאוג לגבי חניה בסן פרנסיסקו.

לצערי איבדתי קשר עם מישהו שהיה צריך עזרה עם מלון בווגאס (מצטער) אולי זה אתה?!

650.743.7595

לגבי ציוד רכיבה, יש חנות שנקראת cycle gear אני קונה את הכל משם, יש להם סניפים בכל מקום, אתה מוזמן להכנס לאתר שלהם ולראות, מה גם שיש להם תמיד מחלקת clearance בכל חנות ואפשר למצוא דברים גם ב70% הנחה אבל המבחר משתנה מחנות לחנות.

Sent from my 6045O using Tapatalk

haters will hate

פורסם

היי בנצי,

שלחתי לך וואט אפ עכשיו אם עדיין רלוונטי מבחינתך.

מזכיר,סגרתי לטראמפ ומתוכנן לשלושה לילות ב30.09 אבל אשמח לדיל התאבדות בסיזרס או משהו...

פורסם (נערך)
תודה ניקו על ההמלצות, אני אהיה 6 ימים נטו בערך בניו יורק ובהחלט החכמתי, כולם בלי יוצא מן הכלל אמרו שאני צריך לעלות על הרוקפלר :)

גם לי אמרו, רק משתף מה שחוויתי. אולי אם נוסעים עם בת זוג זה יותר נחמד ועדיין, זה לא שאתם לבד שם. ממש אוברייטד בקיצור.

קח תמונות מלמעלה חסכתי לך :lol:

20160830_141030.jpg20160830_141037.jpg20160830_141620.jpg20160830_141715.jpg

מבחינת מוזאונים אני מתכנן ללכת גם לMOMA, יצא לך להיות?

לא יצא לי. אני בטוח שזה אחלה.

המטרופוליטן זה לא רק תמונות אגב, הערה לפות"ש.

הצגה בברודוויי- קיבלתי המלצות חמות עד כדי איום שאין לי מה לחזור לעבודה אם לא ראיתי - BOOK OF MORMON

משכנתי כליה וקניתי כרטיס במיקום לא היסטרי, אבל אם צריך אז צריך.

יש דברים יותר חשובים מכליות. לגמרי שווה את זה. אם תאהב, גש לעמדת TKTS ביום אחר ותראה עוד אחת במחיר נורמלי. "משהו רקוב" שהמלצתי עליו היא אותו במאי מספר המורמונים. בגלל זה היא כל כך מצחיקה ומעניינת.

הופעות- חוץ מיום אחד אני סגור כבר לכל השבוע, החל מג'אז בוילאג' ואנגארד וכלה בסיינפלד בביקון תיאטר.

אם אתה בענייני גיימינג לך לחנות של נינטנדו. אפשר להעביר שם חצי שעה-40 דקות בכיף וגם לשחק קצת במסך הענק.

הנה עוד תמונות משם:

20160830_152213.jpg20160830_152256.jpg20160830_152313.jpg20160830_152316.jpg

אם אתה בענייני סדרות, יש את החנות של HBO. יש שם כל מיני דברים נחמדים.

אוכל [קרדיט לבארי ורוני על המלצות שנתנו לי]:

LEVAIN'S bakery העוגיות הכי טובות שאכלתי בחיי. לא יודע כמה אפשר להתלהב מעוגיות, אבל אם כבר אז הן. שוקולד מריר וחמאת בוטנים, DAMN. כל עוגיה בגודל של עוגה אבל שוות. 4$ עוגיה.

BOULEY מסעדת כוכב מישלן עם עסקית צהריים, 5 מנות, 60$. פלצני ולא משביע אבל חוייה למי שבענייני אוכל.

קרנגי דלי [מעדנייה] אוברייטד בטירוף. לא כזה טעים.

כץ דלי, גם כן אוברייטד ויקר.

סטייק מעולה ומסעדה טובה מאוד - K RICO גריל דרום אמריקאי.

מקסיקנית טובהToloache

פיטר לוגר - אוברייטד וטעים.

טעים וגורם לשלשול ששווה את זה: WHITE CASTLE & KFC

באופן כללי סטייקים בארץ יותר טובים. מסעדות בארץ יותר טובות. אוכל רחוב בארץ יותר טעים.

מה שכן, יש להם פירות ים ונקניקים/גבינות הרבה יותר טובים משלנו. ממליץ ללכת לכיוונים האלו.

2 פאונד לובסטר באיזה 20 דולר. יאמי.

מנהטן יקרה, קח בחשבון. כמו לאכול בת"א כזה.

אם אתה דגרנט כמוני אז בייקון פנקייקס ו-וואפל בלגי עם עוף מטוגן הן ארוחות בוקר נהדרות :)

20160828_115329.jpg

זה מה אני זוכר עכשיו. שלח פרטית אם תרצה המלצות רלוונטיות. חזרתי לפני כמה ימים.

ההמלצה טובה זה פשוט להיצמד לTRIP ADVISOR ולחפש המלצות של אנשים מישראל או מקומיים. מי שבא מעולם 3 או אירופה הענייה נוטה לפאר יותר מדי.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

פורסם

בנצי,

קרוב לוודאי שזה אני,שלחתי לך לפני כשבוע הודעה.

ניקו,

לא מתאים לי להיות עכשיו רעב בגללך,צא מכאן! :wink:

• תוכן חדש...