Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה דעתך? קשוח וקר מדי?

שלום רב,

הנדון: בקשתכם לבניית מרפסות

מכתבכם מיום 10.10.16 הגיע לידי ביום 08.11.16 בלבד.

לצערי, איני רואה קשר בין דמי ועד הבית, גובהם ומטרתם, לבין בניית המרפסות.

אם ברצונכם להעלות את דמי ועד הבית, ניתן לקיים אסיפת דיירים ובה לדון על העלאת גובהם ועל כל נושא אחר.

למיטב ידיעתי, קיימים כספים בקופת הועד לקידום השיפוצים, הפרדת קו מים מהשכנים בחזית, גינה, סיוד חדר המדרגות ו/או כל שיוחלט עליו באסיפות הדיירים.

למען הסר כל ספק, אין ולא הייתה לי מעולם התנגדות לביצוע הנ"ל ו/או כל שיפוצים ו/או שיפורים אחרים בבית המשותף.

לראיה, בחודש אפריל האחרון מסרתי לישראלה ישראלי 2 צ'קים ע"ס 185 ש"ח כל אחד, סה"כ 370 ש"ח, וזאת לטובת תיקון מכסי הביוב בשביל הגישה לבניין.

עמדתי בנוגע לבניית המרפסות לא השתנתה.

בברכה,

או

שלום רב,

למען הסר כל ספק, אין ולא הייתה לי מעולם התנגדות לקידום השיפוצים, הפרדת קו מים מהשכנים בחזית, גינה, סיוד חדר המדרגות ו/או כל שיוחלט עליו באסיפות הדיירים ו/או כל שיפוצים ו/או שיפורים אחרים בבית המשותף.

לראיה, בחודש אפריל האחרון מסרתי לישראלה ישראלי 2 צ'קים ע"ס 185 ש"ח כל אחד, סה"כ 370 ש"ח, וזאת לטובת תיקון מכסי הביוב בשביל הגישה לבניין.

התנגדותי לבניית המרפסות איתנה.

בברכה,

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנוסח הראשון

תרכך את המשפט למען הסר כל ספק או אפילו תמחוק אותו ובמקום לראיה תשתמש במילה למשל, ככה הוא לא יישמע עורך דינית.

והמשפט האחרון

בכל הקשור לבניית המרפסות , אני מתנגדת לכך, בין היתר עקב ( תכתוב כאן מדוע )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

12345

שלום רב,

אם ברצונכם להעלות את דמי ועד הבית, ניתן לקיים אסיפת דיירים ובה לדון על העלאת גובהם ועל כל נושא אחר.

למיטב ידיעתי, קיימים כספים בקופת הועד לקידום השיפוצים, הפרדת קו מים מהשכנים בחזית, גינה, סיוד חדר המדרגות ו/או כל שיוחלט עליו באסיפות הדיירים.

אין ולא הייתה לי מעולם התנגדות לביצוע הנ"ל ו/או כל שיפוצים ו/או שיפורים אחרים בבית המשותף.

למשל, בחודש אפריל האחרון מסרתי לישראלה ישראלי 2 צ'קים ע"ס 185 ש"ח כל אחד, סה"כ 370 ש"ח, וזאת לטובת תיקון מכסי הביוב בשביל הגישה לבניין.

בכל הקשור לבניית המרפסות, אני מתנגדת לכך, בין היתר עקב חסימת אור השמש והצללה של סלון הדירה, חסימת הנוף ואפשרות ממשית לפגיעה בערך הדירה ואיכות החיים בה כתוצאה מכך.

בברכה

משכנתא זה קל

פורסם

מתעלק

אם מפריע למישהו - אפתח נושא חדש.

בבנין בו אני מתגורר\ 4 דיירים ב3 קומות.

2הקומות התחתונות הן "דופלקס" ומכילות 2 דירות כ"א 150 מ"ר, ובקומה העליונה 2 דירות "קטנות" - 80 מ"ר כל אחת.

אחת מהן שלי.

סה"כ שטח הגג כ160 מ"ר.

בחוזים עם הקבלן [עדיין אין טאבו - הבניין בן שנה וחצי] סוכם על הצמדת 40 מ"ר מהגג לכל אחת מהדירות העליונות [החצר מוצמדת לדירות התחתונות], כששאר שטח הגג - 80 מ"ר - הינו רכוש משותף.

זה המצב, ועכשיו לשאלות:

א. כרגע נוצלו כל אחוזי הבניה במגרש. בהנחה ובעתיד תתעדכן התב"ע ויתווספו אחוזי בניה, האם צריך לבקש אישור כלשהו מהשכנים כדי לבנות על ה40 מ"ר המוצמדים כבר לדירה שלנו?

ב. האם כדי לבקש שינוי תב"ע יש להחתים את הדיירים מכל המגרש [15 בנינים מסביב], או שמספיק לבקש רק בשם הבנין שלנו?

ג. כרגע בתב"ע מותרת בניית 4 קומות, למרות שבפועל הקבלן בנה רק 3 [מחמת מחסור באחוזי בניה כמוזכר]. האם בכזה מקרה שינוי התב"ע יהיה קל יותר, כי צריך רק הקלה בניצול?

כל מידע נוסף יתקבל בברכה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

נוסח בסדר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מתעלק

אם מפריע למישהו - אפתח נושא חדש.

בבנין בו אני מתגורר\ 4 דיירים ב3 קומות.

2הקומות התחתונות הן "דופלקס" ומכילות 2 דירות כ"א 150 מ"ר, ובקומה העליונה 2 דירות "קטנות" - 80 מ"ר כל אחת.

אחת מהן שלי.

סה"כ שטח הגג כ160 מ"ר.

בחוזים עם הקבלן [עדיין אין טאבו - הבניין בן שנה וחצי] סוכם על הצמדת 40 מ"ר מהגג לכל אחת מהדירות העליונות [החצר מוצמדת לדירות התחתונות], כששאר שטח הגג - 80 מ"ר - הינו רכוש משותף.

זה המצב, ועכשיו לשאלות:

א. כרגע נוצלו כל אחוזי הבניה במגרש. בהנחה ובעתיד תתעדכן התב"ע ויתווספו אחוזי בניה, האם צריך לבקש אישור כלשהו מהשכנים כדי לבנות על ה40 מ"ר המוצמדים כבר לדירה שלנו? כן.

ב. האם כדי לבקש שינוי תב"ע יש להחתים את הדיירים מכל המגרש [15 בנינים מסביב], או שמספיק לבקש רק בשם הבנין שלנו? בבניין (בד"כ).

ג. כרגע בתב"ע מותרת בניית 4 קומות, למרות שבפועל הקבלן בנה רק 3 [מחמת מחסור באחוזי בניה כמוזכר]. האם בכזה מקרה שינוי התב"ע יהיה קל יותר, כי צריך רק הקלה בניצול? כן, אך מה שכתבת לא מדויק. הכוונה היא לא בהקלה בניצול (כי אז תצטרך לשלם) מכיוון שהזכויות מוקנות לך עפ"י התב"ע.

כל מידע נוסף יתקבל בברכה

54321

• תוכן חדש...