Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אגיע הזמן להחליף את עגלה (Volvo S60 T5) ולהתקדם. מכיוון שטסלה עדיין לא בארץ ונגמר לי הסבלנות להמתין לה במיוחד שאין שום צפי החלטתי לרכוש רכב אחר.

כעת הבעיה העיקרית שנתקלתי בה היא למכור את העגלה הקיימת שלי. לא משנה שקניתי אותה ב280 אלף ואחרי 4+ שנים אני מנסה למכור אותה ב-90 אלף ולא מצליח. אני לא רוצה את הבעיה הזאת ברכב הבא שאני קונה.

אני יודע שבארה"ב מקובל לשכור רכבים יקרים לטווח ארוך בתשלום חודשי ולהחזיר מתי שרוצים. האם יש משהו כזה בארץ?

לא רוצה להתעסק עם המכירה של רכב יד שניה. הצעות הטריידין שקיבלתי היו עלובות ובמיוחד אם אני רוצה לקנות רכב יד שניה בן פחות משנה ואל לקנות מהסוכנות.

ליסינג רגיל זה בשביל רכבים במחירים נמוכים ולכן לא מתאים.

יש פתרונות?

פורסם

בוודאי שיש, אבל זה יעלה לך הרבה יותר ממכירה בעצמך בזול.

לכל יבואני רכבי היוקרה יש מחלקות טרייד-אין שישמחו לקבל את רכבך כחלק מעסקה חדשה, ומכיוון שרובם גם מסבסדין את מחלקות הטרייד איון כי ברכבי יוקרה יש מספיק "בשר" כנראה שתני העיסקה במקרה של טרייד-אין לא ישאירו לך טעם מר בפה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...