Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מצאת באיביי שני פריטים שאני מעוניין בהם. שניהם מאותו המוכר.

אחרי שהתכתבתי איתו וענה לכל שאלותי, אמרתי לו שאני מתכוון להזמין את שני הפריטים וישלח אותם ביחד.

בתגובה, הוא שלח לי את המייל שלו, בקובץ של תמונה (ז"א לא טקסט), וביקש שאשלם לו בפייפל והוא ישלח את הפריטים אלי.

זה תקין?

הוא לא אמור לשלוח לי בקשת תשלום?

המוכר הוא אנגלי עם פידבק 99.9 משנת 2011.

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם (נערך)

בגדול לא חוקי לבצע מכירות שלא דרך אייבי אתה לא תהנה מהגנת הלקוח. אבל יש לך הגנת לקוח מטעם PAY PAL.

הוא שלח תמונה כי הרובוט לא יודע לסרוק תמונות אלא רק את המלל.

אני ביצעתי כמה רכישות מחוץ לפלטפורמה בתמורה להנחה כל שהיא .

רק צריך להיזהר שאייבי לא יעלו על שניכם , אחרת תחסמו לעד.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

לא לוקחים הימור פה. אתה צריך להוסיף את שני הפריטים לרשימת קניות שלך,ומשם להקיש על:

שלם למוכר זה בלבד.

אל תרכוש ישירות ממנו.

פורסם

עשה את העסקה הזו (ספציפית) אם כבר - רק דרך EBAY.

גם EBAY בעצמם אומרים שזה לא חוקי וכמובן אין לך הגנה (בדיוק כמו שרשם לך פריק הקניות מהקיבוץ).

משהו קצת מחשיד בפנייה שלו אליך.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם הוא לא נותן לך הנחה על 2 המוצרים יחד אין סיבה שתקנה מחוץ לאיביי.

מעבר לזה, עשיתי כמה וכמה רכישות מחוץ לאיביי וחוץ מ2 כולן הגיעו, גם אחת שעלתה לי 2600 שקל

החבילות שלא הגיעו התלוננתי לפייפאל וקיבלתי סיכוי מלא, אחת מהן עלתה 40 ומשהו דולר..

פורסם

הוא נותן לי הנחה של 10% על הקנייה.

הסכום הוא 90 פאונד לאחר ההנחה.

המוכר וותיק עם פידבק מעולה לכן זה נראה לי מוזר. למה שהוא יסכן את המוניטין שלו בשביל 10 פאונד.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה ממש חשדניסט, חכה קצת זמן ותבדוק אם יש ירידה בפידבקים החיוביים (כבר ראיתי מקרים של יוזר איביי עם פידבק טוב שנחטף על ידי האקרים)

או לחילופין תחקור קצת את הפידבק שלו ותראה אם מדובר בעסקאות זבל על חצי דולר או עיסקאות בסדר גודל דומה לעסקה שלך.

פורסם

יצא לי לעשות משהו כזה פעם, זה היה על סכום יחסית קטן אומנם אבל יש לך הגנה גם מPAYPAL.

רק תוודא שבקבלה שהוא שלח לך רשום מה אתה אמור לקבל.

They are trying to ban me...

פורסם

מבחינתך זה לא משנה כי קיבלת את מלוא ההנחה של המוכר. איביי גובה מהמוכר כ 10% על כל עסקה אז אם הוא העביר אליך את כל ההנחה מה שלא ברור זה מה מבחינתו הרוויח.

לך יש את מלוא ההגנה של פייפאל .

יש מספר סוחרים באיביי שמוכנים לעשות את זה למרות שזה בניגוד לנהלים של איביי. הם שולחים תמונה של מייל במקום טקסט כי איביי מזהה מייד כתובת מייל.

• תוכן חדש...