Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה שלא עקבתי אחרי כל האירועים ומתנצל אם אני חוזר על דברים שנאמרו.

הרכב הזה נמכר ע"י סוחר [עם עניבה אמנם], לכן לא הייתי ממליץ לרכוש אותו. הרכבים הללו בד"כ נמכרים בלי בעיות ליד פרטית, לכן אני סבור שאם הוא נמכר לסוחר, יש לכך סיבה טובה.

אם בכל זאת אתה הולך על זה, בדוק הכל ב-7 עיניים.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
תודה על ההתייחסות

פרטי הרכב

יד 3

מועד עליה לכביש מרץ 12

מספר רישוי 2596175

צבע לבן

אולי זה הרכב שדיברת עליו,אשמח לשמוע אם כן ואם לא

הרכב עם סמלים של ווהקסול?

לא,עם סמלים של אופל

מכיר את הרכב אישית, אח של חבר טוב קנה אותו לפני כארבעה חודשים, הבין שנפל על אקזמפלר חמוץ והחזיר אותו לאותה חברה אחרי שבוע. (הוא גם אשם שלא לקח לבדיקה)

ממה שהבנתי החליפו פעמיים מנוע, ומנסיעה שלי ברכב המצב החיצוני והפנימי לא טוב בלשון המעטה. בטח גם עבר איזו תאונה(ות).. בקיצור להתרחק.. כמו שאמרתי לאותו אח של חבר, אין מתנות חינם.

דרך אגב כשהרכב היה בבעלותו הרכב היה מקדימה עם סמל של ווקסהול, והג'אנטים היו של MOMO מדגם CORSE.

עריכה אחרונה על ידי EladOs34
פורסם

דווקא המצב החיצוני והפנימי של האוטו היה במצב בסדר גמור שראיתי אותו אתמול,רק בנסיעה בהעברה מהילוך ראשון לשני היה רעש של חיכוך שלא אמור להיות.

תודה לכולם על התגובות ירדתי מהרכב הספציפי הזה

פורסם
פה הבעיה, מספיק בעלים אחד שלא טיפל ברכב כמו שצריך, לא בדק שמן בכלל ונכנס לטיפול כל 15 אלף ק"מ לעשות וי, ויש לך מנוע גמור.

אני מכיר אנשים שביצעו החלפת מנוע למיאטה, אחד מהמנועים האמינים ביותר בשוק, רק כי היה חוסר שמן ולא בדקו בזמן.

מי שנוהג ברכב בצורה ספורטיבית נדרש לטפל בו בהתאם.

הבעיה בהבנת הנקרא, כתבתי במפורש שכל מה שצריך זה להוסיף שמן.

haters will hate

פורסם
הבעיה בהבנת הנקרא, כתבתי במפורש שכל מה שצריך זה להוסיף שמן.

ואני כתבתי על תדירות ההחלפה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כתבת שהמנוע הלך בגלל חוסר שמן, מנועים חזקים אוכלים שמן, באינפיניטי הייתי ממלא ליטר כל 4000-5000 ק"מ ובפורשה קצת פחות.

האינפיניטי ד"א, הוזנחה קשות, החלפות שמנים בוצעו במרווחים כפולים או משולשים מה המלצות בספר. 300k ק"מ.

haters will hate

פורסם (נערך)

אני חושב שהבעיה בתקשורת בינינו היא שאתה אוטומטית תופס את בדיקת השמן בכל שבוע כמובן מאילו.

אם תשאל את האדם הממוצע בארץ מתי הפעם האחרונה שהוא בדק שמן, הוא כנראה יענה לך "עזוב אחי, עוד חודשיים טיפול יבדקו לי שם".

אנשים חושבים שרכב יפני = Fire and forget עד לטיפול הבא במוסך.

צריך רק בעלים אחד שלא יבדוק שמן עצמאית ויחכה כל שנה לטיפול כדי שמנוע יהרס. גם אם הוא מטפל עם השמנים הכי איכותיים פעם בשנה.

אנשים בארץ לא יודעים שהם נוסעים עם חוסרים.

ובנימה זו, מנסיון עם ה-G37, מנוע מטורף בביצועים, בסאונד, בכוח מתפרץ ואמין לגמרי. לא נרשמו חוסרים בשמן, אבל הוא הוחלף בערך אחת לחצי שנה כשהרכב נכנס לטיפול בגלל קילומטרז'. בכללי הרכב היה אמין לגמרי זולת איזה מכסה פלסטיק של אחד מתאי האכסון שנשבר והוחלף באחריות. הלוואי ואינפיניטי יחזרו לעצמם ויוציאו לו יורש ראוי בלי גימיקים מיותרים.

עריכה אחרונה על ידי DJI

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מי מחליף ג'אנט של OPC בג'אנט המסריח הזה? הרכב אחרי תאונה ולא היה ניתן להשיג את הג'אנט הזה. שמעתי סיפור כזה. בקיצור - יש פה ושם אקזמפלרים שיוצאים למכירה, הייתי ממתין למשהו טוב. הרכב הזה אבוד. הוא גם עומד למכירה מאוד הרבה זמן ממה שידוע לי.

פורסם
מי מחליף ג'אנט של OPC בג'אנט המסריח הזה? הרכב אחרי תאונה ולא היה ניתן להשיג את הג'אנט הזה. שמעתי סיפור כזה. בקיצור - יש פה ושם אקזמפלרים שיוצאים למכירה, הייתי ממתין למשהו טוב. הרכב הזה אבוד. הוא גם עומד למכירה מאוד הרבה זמן ממה שידוע לי.

לכל סיר יש מכסה, הרכב בטח יתגלגל בסוף לאיזה מגרש בכפרים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...