Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קיבלתי אתמול בדואר רשימה של 7 דוחות חנייה מ2012 על שמי אך הת.ז אינו שלי וגם הרכב הרשום לא היה בחיים שלי. מה גם שב2012 לא היה רשום על שמי רכב ובטח ובטח לא היה לי רכב כזה. ברשימה סך הדוחות הינם 1850 ואחרי ריבית כ3500.

מישהו נתקל בזה דבר?

פורסם (נערך)

יש דמיון כלשהו בין מספרי הזהות או הרישוי לבין מספרים שקשורים אליך?

יתכן שיש אדם נוסף ששמו זהה לשמך, והקלדנית התעצלה לבדוק את מספרי הזהות.

כתוב, בדחיפות, מכתב לרשות ששלחה את הדו"חות, ציין את העדר הקשר אליך, דרוש ביטול האשמתך ושלח את המכתב בדואר רשום עם אישור מסירה.

כיון שמספר הזהות אינו שלך והרכב לא היה מעול ברשותך תהיה לרשות בעיה לאכוף עליך את הקנסות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מוזר איך הגיעו לכתובת שלך כאשר ת.ז. לא שלך.

יש לך שם פרטי ומשפחה נדירים?

עריכה - אולי נוכל עם שמות זהים גם נרשם במשרד הפנים לכתובת שלך.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זאת כתובת חדשה ואין קשר לא בין מספר הרכב לבין הת.ז מה גם קשה לי להאמין שיש מישהו עם שם זהה לשלי אבל הכל יכול להיות.

יכול להיות שבגלל שהחלפתי כתובת לאחרונה אז קפץ להם משהו במחשב? איך יכול להיות שנזכרו מ2012 רק עכשיו. 7 דוחות בחצי שנה

פורסם

מי שלח לך את המכתב, הרשות המקומית או הוצאה לפועל?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תסכים לשלם בתנאי שיעבירו את הבעלות על הרכב ואת הרכב אליך.

אם לא

אז מה שכתב ספריאל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

IMG_20160702_183248.jpg

זה הפירוט

יש לציין שזה הגיע בלי מעטפה - כאילו מישהו הוציא את זה מהמעטפה וגם נראה שזה היה מתוייק למשהו גם

בנוסף בדקתי עם הת.ז שלי המקורי באתר של עיריית תל אביב ואין עליי כלום

אגב, מה זה הליך מבצעי?

פורסם

מדובר בדוחות מלפני 4 שנים. על העיריה להוכיח ששלחה לך הודעות בדואר רשום בתוך מספר חודשים מהעבירה, לא לאחר 4 שנים, כאשר העבירה התיישנה.

התחושה שלי היא שמישהו מנסה לעשות עליך סיבוב, ואיני משוכנע שזו העיריה.

לא הייתי מציין את מספר הזהות שלי בפניה לעיריה, כדי שלא ייעשה ניסיון להסב את הדוחות על שמך.

והערה - אני מקווה מאד שיש לך צילום של המכתב עם השם והכתובת המקוריים (כולל הת.ז. השגויה). השחתת המסמך המקורי היא שגיאה חמורה, כיון שהוא ההוכחה לשגיאה של העיריה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא כל כך הבנתי את ה2 השורות האחרונות שלך (ספריאל)

אני אסביר איך קיבלתי את זה:

היום ירדתי למטה וראיתי דף, בלי מעטפה ובלי כלום - מקומט

נראה שעם הדף היו עוד דף/דפים כי נראה שנתלש מאיפשהוא

על הדף רשום השם שלי - אגב לא המלא - הוספתי שם משפחה נוסף לפני כשנתיים

ת.ז שהוא לא שלי

הכתובת שלי בלי מספר דירה

בדקתי על המספר רכב שמופיע ונראה שהוא לא מעוקל ונראה שהוא משנת 94

אני מנסה לאתר את הת.ז לפי בקשה לבירור מען בלשכת אוכלוסין

כמו מה זה נראה? מרגיש לי ממש ממש מוזר העניין וברור שאני לא אפנה לעירייה עם הת.ז המקורית שלי

תודה

פורסם

מי שהביא לך את זה, היו כבר אנשי הגבייה של העיריה.

לא מצאו אותך בבית שמו בתיבה, לזה היו מצורפים ניירות נוספים , העתקים שלהם.

העלית בהודעה הקודמת את ההודעה, כאשר הפרטים מוסתרים.

ספריאל מקווה שלא השחתת את המסמך המקורי עם הצבע השחור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא לא השחתתי כמובן

מה אנשי הגבייה היו יכולים לעשות לי? הייתי מראה להם את הת.ז שלי וזהו

מה אתם מציעים לעשות? לשכוח מזה או ללכת להעיר את המתים?

פורסם

הייתי עכשיו בתל אביב באגף הגבייה. אכן יש אותו אדם עם שם זהה לשלי אך עם ת.ז שונה שגר בתל אביב וככל הנראה הוצאה לפועל טעו ובאו אלי. בכל מקרה שלחו את הפרטים הנכונים לגבייה.

תודה על העזרה ומקווה שנגמרה הסגה הזאת

פורסם

אין לו צורך באסמכתא כזו. הדוחות הן על שם הבחור השני - לפי תעודת הזהות. הבעיה היתה שחברת הגביה התעצלה לבדוק מי הוא המשה כהן הנכון לפי הת.ז.

• תוכן חדש...