Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חייב להבין על סמך מה אתה טוען את הטענה הזאת - מבחני צמיגים? ניסיון אישי? מה?

נסיון אישי לא קטן

אבל בגדול אין פה מה להתווכח על זה, הבעיה פה שהובטח משהו אחד וסופק משהו אחר

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז מה אתה רוצה מאיתנו?

סיוע משפטי?

95% מהמגיבים (לא חישבתי במדויק) אומרים לך שאין בעיה עם הצמיגים שקיבלת עם הרכב ולהמשיך הלאה בחיים.

אז שאלת לגבי דעתנו וקיבלת.

לא מתאים לך, תתלונן בפני שירות הלקוחות של צ'מפיון. יצא מה שיצא מזה.

לא תקבל את מבוקשך, פעל לפי שיקול דעתך. תביעה, מכירת הרכב וכיוצב'. :roll:

פורסם
נסיון אישי לא קטן

אבל בגדול אין פה מה להתווכח על זה, הבעיה פה שהובטח משהו אחד וסופק משהו אחר

אם זו הבעיה, כלומר, העיקרון, אז תבע אותם בבית משפט.

אבל, באמת, מה אנחנו יכולים לעזור?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה כל הקשקשת ברשת?

שאלה פשוטה, הבטיחו לך דגם ספציפי? שוב, לא מותג, אלא דגם ספציפי.

כי אם לא אין לך שום עילה לכלום.

גם אם הבטיחו דגם ספציפי זכותם להביא מותג אחר, בתנאי והוא משתווה לזה שהובטח.

אבל כשאין אפשרות להשוות תפוחים לתפוחים, אין עילה.

פורסם
מדובר בגולפים רגילים 1.4TSI, לא גרסאות הספורט, לכן מה שחשוב לי זה הנוחות נסיעה והשקט, מנסיון אישי לאורך שנים צמיגי מישלין הכי שקטים והכי רכים שיש. לא אמרתי שהנקוק צמיג גרוע אבל הוא לא באותה קטגוריה של מישלין בכלל, לפחות מבחינת נוחות נסיעה.

אבל כתבו לך שהנקוק זו חברה איכותית, ולדעתי גם באותה קטגוריה עם מישלין בדגמי הצמיגים הסטנדרטיים שמקבלים עם רכב , משלין רק יותר ממותגת, ובנוסף , דגם הצמיג קובע מאחר ויש המון דגמים לשני החברות חלקם מרעישים יותר וחלקם פחות.

אגב, אתה מרגיש שהצמיגים מרעישים?

פורסם

אני לא מבין את ההתלהבות ממישלין אנרג'י - מתייבשים תוך שנתיים גם אם הרכב בקושי נוסע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקיצור, אם אין לך הבטחה חתומה בכתב או הקלטה של התחייבות לספק לך אך ורק צמיגי מישלן עם הרכב אז אין על מה להתלונן.

זה לא שקיבלת צמיג סיני משומש. אלה הצמיגים שהרכבים יוצאים איתם מהמפעל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תבדוק את תאריך הייצור של הצמיג הרשום על דופן הצמיג. אני מקווה שקיבלת רכב עפ צמיגים טריים ולא צמיגים שיוצרו לפני שנה.

איזה כייף לי :)

פורסם

כל רכב כמעט נמכר עם צמיגים בגיל קרוב לשנה(מתחת או מעל).

ייצור, הרכבה, משלוח, זמן עד למכירה.

אלא אם כן מדובר בהזמנה מראש(מחכים שהרכב יגיע מחול).

פורסם

הנקוק אמנם בסדר, אבל גם סיאט, ובכל זאת השקיע כסף בוולקסווגן. אז אפשר לספק לו סיאט?

עכשיו תגידו לי שזה לא אותו דבר וכו. כסט שני, הייתי שם הנקוק. כסט ראשון אם הובטח לי משהו אחר - הייתי מתעצבן. ודורש אולי החלפה או פיצוי.

והכי גדול שכולכם בטוחים שלא נוגעים ברכב בבונדד, כאשר גנטים מחליפים. אז צמיגים מאיפה אתם יודעים?

פותש: בדוק מחיר מה שמורכב לך אל מול מחיר מה שיש באולם, ותראה אם בכלל היה למישהו אינטרס להחליף. אולי לא וזה מה ששולח היצרן, למרות שבגולפים שהיו לי מעולם לא קיבלתי הנקוק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אצלי הגיעו הנקוק עם סימון AO שמשמעותו רכיב מקורי של Audi. כמו כן בתוכנת החלפים של Audi בדף של הצמיגים מצויין בפירוש הדגם של הנקוק. נסעתי איתם ארבע שנים והם היו מצויינים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
כל רכב כמעט נמכר עם צמיגים בגיל קרוב לשנה(מתחת או מעל).

ייצור, הרכבה, משלוח, זמן עד למכירה.

אלא אם כן מדובר בהזמנה מראש(מחכים שהרכב יגיע מחול).

בדרך כלל הרבה פחות משנה. בכול הרכבים שרכשתי תוצרת VAG הצמיגים היו סביב חצי שנה.

איזה כייף לי :)

פורסם

לי יש את הגולף 150 כ"ס קומפורטליין. בגרסה הזאת הצמיגים הם 16" ומגיעים מתוצרת מישלן.

כשהתענייתי ברכישה, בתחילה רציתי את הדגם הפשוט יותר של ה 125 כ"ס טרנדליין.

בגרסה הזאת הצמיגים הם 15" וכששאלתי על החברה שלהם- נאמר שמקבלים מה שיש על האוטו מהמפעל. באולם התצוגה הצמיגים ב15" אכן היו של חברת הנקוק.

הסר דאגה מלבך, אלה הצמיגים שמקבלים בגרסה הזאת של הגולף. נסיעה טובה.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

לידיעתך, וכמו שכבר נאמר ה-הנקוק, מצויינים. וגם די שקטים. אצלי ברכב יש פירלי, ומרעישים יותר ככל שהטמפרטורה החיצונית עולה, כולל חום האספלט.

וללא קשר, נתקלתי בהרבה מאוד קיה פורטה, עם צמיגים תוצרת NEXEN שסובלים מ-CHIPPING לאחר תקופה קצרה.

• תוכן חדש...