Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפנה ליצרן היום בשעות הערב ברגע בו אחזור מחוף הים :)

 

אם תרצו שאוסיף משהו אז כתבו עד הערב, אני מתכנן לשאול גם מה קורה עם התמיכה בעברית - כשמישהו מצלצל אלי למשל אני רואה על לוח השעונים ריבועים במקום שם פרטי ומשפחה.

פורסם

המירורלינק וכו' זה סבבה ואולי אם תלחצו על צ'מפיון זה יוכל להזיז משהו במידה מסויימת. אבל על עברית אל תבנו. פיתוח של תמיכה בשפה מוזרה (תווים ייחודיים, יישור לימין) זה חתיכת סיפור. אז יישור לימין יש בזכות שפות ערב, וגם זה אני לא בטוח שיש, אבל תמיכה בעברית לא תהיה עד שלא יסיימו לפתח ולטפל בכל הדברים החשובים במערכת. אף אחד לא יפנה משאבים רציניים בשביל לפתח שפה לשוק כל כך קטן.

הדרך היחידה בה אפשר לגרום ליצרן לפתח תמיכה בעברית זה מה שקרסו ודלק עשו - לשלוח צוות של היבואן למטה של היצרנית ושהם יעבדו על תרגום והטמעה של עברית. וזה, אעפס, לא נראה לי שיקרה בשביל שלושה מוזרים שרוצים עברית במכשיר שלהם. מילא, להביא את הפולוג'יטיאייידנית הכניס להם כסף, פה אין להם שום אינטרס עסקי לעשות את זה.

אבל היי, מקווה להתבדות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
צודק, גם נושא העברית חשוב.

אין שום סיבה שהעברית לא תופיע, המפעל בגרמניה לא צריך להמציא את הגלגל עברית מופיעה בהרבה מערכות מולטימדיה.

פורסם

גם אני חושב שהסיכוי שתהיה עברית במערכת הוא די קלוש.

אבל אני חושב שאם מספיק לחץ כן יהיה אפשר לקבל את המירור לינק

פורסם

ובכן - הודעתי נשלחה ליצרן בגרמניה וכשתגיע תשובתם אפרסם אותה כאן - החלטתי לא להתחכם עם הניסוח שלא תכתבו שזה ניסוח דרמטי...

 

להלן ההודעה (תרגמתי לעברית, במקור באנגלית):

 

_____________________

 

שלום לפולקסווגן גרמניה,

 

שמי גיא ורכשתי פולו GTI ידנית לפני שישה חודשים, אבל יש לי בעיה: ה"מירור לינק" לא עובד ברכב שלי ובכל מכוניות "פולקסווגן" בישראל (אנחנו חסומים).

 

אני משתתף ב- carsforum.co.il (פורמים פרטיים של אתר המכוניות הגדול בישראל) וגם חבריי לא יכולים להשתמש במירור-לינק.

 

אנחנו רוצים לשאול אתכם מתי חברת פולקסווגן תפתח את האופציה הזו במדינת ישראל? עוד שאלה היא מדוע המערכות לא תומכות בשפה העברית?

 

תודה,

גיא.

_____________________

 

המטרה היא ליצור התכתבות ברגע שתגיע תשובה ואני אהיה מעוניין לשמור איתם על קשר בדומה לפעם שעברה, אבל לשם כך בבקשה העבירו את העצומה לבעלי פולקסווגן נוספים ע"מ שיחתמו עליה - אנחנו כרגע על 19 חתימות ועדיף יותר.

 

שבוע טוב!

פורסם

לא צריך להוסיף עברית כשפת ממשק אלא תמיכה בשפה ברמת ISO (מקלדת ואותיות) וזה ממש לא קשה.

למעשה PSA עשו את זה בכל המערכות ברכבים החדשים שלהם.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

גם במאזדה יש עברית במערכת המקורית ונדמה לי שגם ברנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

STIO - כל הכבוד שלקחת את זה ברצינות!

רציתי לראות אם יהיה להם תשובה על הכפתור זיהוי קול בהגה שגם לא עובד.

בכל מקרה חתמתי על העצומה ובהצלחה

פורסם

מצטרף לביקורת על הדרמה המיותרת, אבל שמח לראות שיישמת את רובה בעצומה עצמה.

 

בכל מקרה, קיבלת את התמיכה שלי, ואני מקבל שעוד אנשים כאן בפורום יתעלו מעבר לבבל"ת וישקיעו 30 שניות בחתימה וירטואלית, להזיק זה לא יזיק, שווה לנסות בשביל הפוטנציאל סיוע לחברים אחרים בפורום. אין מה להפסיד (אינכם נדרשים לחשוף פרטים אישיים מלבד שם, וגם שם אפשר לקצר את זה לשם חלקי למי שחרד לאנונימיותו).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

×
×
  • תוכן חדש...