Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא "חייבים" לרוקן כלום, אבל בגלל שהרכיב נמצא בערך קצת מתחת לראש, כל מה שמעל ינזל ויישפך. לכן המלצתי שאם אתה רוצה לשמור את הנוזל, נתק צינור רדיאטור תחתון, רוקן את הנוזל למיכל, ורק אז תפתח את בית התרמוסטט וככה יישפך פחות.

התרמוסטט החליפי היפני (באריזה אדומה כחולה כזו) מתפקד מעולה. עלה לי 80 שקל או משהו כזה. חבל להשקיע במקורי, מה זה נותן שהוא מקורי? זה פקק שנפתח ונסגר. כל עוד הוא עושה את זה בזמן שנדרש (סליחה, בטמפרטורה) הכל בסדר.

הבעיה היחידה עם התרמוסטט שקניתי היא שהגומייה שהוא הגיע איתה פחות התאימה לבית התרמוסטט של הסטארלט, אבל התגברנו על זה יפה מאוד. במוסכים חאפרים ישימו שם ליטר סיליקון. אנחנו השתמשנו בגומיית אטימה שעשיתי לה התאמות ובנוסף לגומיה שהחלק הגיע איתה נוצרה שם אטימה מצויינת. אז עוד לא היה לי סמרטפון ולא צילמתי את התהליך. היום כשאני נזכר מה עשינו שם זה בהחלט היה ראוי לתיעוד.

את בית התרמוסטט סגרנו עם נייר אטמים שגזרתי לפי הצורה, לא רציתי לשים שם סיליקון.

פורסם

יצרתי קשר עם אסף התותח מהכנופייה ועכשיו רק נשאר לחפש זמן וקצת ג'ובות בצד ונתחיל בעבודה.

לגבי תרמוסטט לא מקורי\חליפי. אני נתקל בלא מעט דיבורים על כך שטרמוסטטים חליפיים נפתחים לפני הזמן ולא התאמה 100 אחוז.

לצערי זה לא סתם דבר שנפתח, יש לו מצב סגור שזה סכנה רצינית למנוע ומצב פתוח. כל עוד אני לא מכיר טרמוסטטים לרכבים פשוטים ורגילים שבמצב חירום יתקעו רק במצב פתוח נראה לי די סיכון לקחת חליפי.

פורסם

אושריקו אתה יכול לקחת סיר , מים חמים ולחממם אותם למעלות שבו הטרמוסטט אמור להפתח ככה תדע אם הדיוק טוב או לא.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

הבעיה בטרמוסטט.

אתה עובד בחלקי חילוף, אתה לא יכול לברר כמה עולה מקורי או לבקש איזו הנחה מסכנה?

כשהחלפתי טרמוסטט בסובארו יצאו 4 ליטר נוזל קירור

פורסם (נערך)

יכול.

אבל מקורי זה מחירים "בונקר", אין יותר מדי מה לעשות איתם.

אני מחר אברר כמה מקורי עולה, אולי אני טועה וזה לא עולה 300 שקל.

אבל אם פקק רדיאטור עולה 150 שקל מקורי אז כנראה שאני בכיוון...

תודה לכולם!

למרות שאני נוסע ככה שנה בערך, יכול להיות שהייתה לי צריכת דלקת גבוהה יותר או צריכת שמן גבוהה יותר בגלל זה, אין לי מושג, מה שבטוח אני רוצה שהמנוע יעבוד אופטימלי.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

זה אותו תרמוסטט עד קורולה 2007 אם אני לא טועה.

אז תזמין מקורי מאיביי/ אמזון ובהפרש תקנה נוזל קירור/ תצא לסרט/ מסאז' .

לגבי נושא האנגלית- google translate

פורסם

לא ייאומן, חברים. לא מכיר טרמוסטטים כאלו יקרים, בדקתי במוסך מורשה כולל מע"מ והגומי שלו עולה 383 שקל!

תהיה הנחה וגם אם כן עדיין מאוד יקר. לא שאלתי עדיין כי אני עושה "סקר שוק".

יפני אוניברסלי טוב שדובר כאן עולה פחות מ100 שקל, אבל שוב, אני לא יודע מה זמן הפתיחה של המקורי, ואילו שלו זה 82 C והתאמה 100 אחוז לאורך זמן.

פשוט הזוי.

• תוכן חדש...