Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שאם תכנס למוסך ותראה איך מחליפים רפידות אז תראה שמרבית המכונאים לא שמים אזיקון על הקאליפר אלא נותנים לו להיות תלוי על הצינור ברקס.

האם הצינור יקרע מיד? לא

האם נוצר נזק?

האם רוב רובם של הרכבים יצאו מהמוסך והצינורות יהיו שלמים? כן

האם זה בסדר? בטוח שלא

אותו הסיפור אצלך זה שזה עובד לא אומר שזה נכון ובסדר

תקרא קצת על הפלאגים ותקרא גם מה הסימפטומים..

יום טוב!

https://www.ngk.de/en/products-technologies/spark-plugs/spark-plug-technologies/lpgcng-spark-plugs/

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

אני לעומתך לא משווה למוסכים, אלא עושה לבד .

ולא נעזר בגוגל כדי למצוא פתרונות לבעיה שאני לא מכיר מקרוב, אלא משתף מנסיון .

להכניס בן אדם זר להוצאה של קניית מצתים שספק אם יפתרו את הבעיה זה דבר לא נכון מוסרית.

אני מאוד נזהר על כיס של אחרים, גם אם לא מכיר אותם אישית .

פורסם

הויכוח איתך הוא ויכוח מטופש וחסר תכלית הרי אין לך מושג מה אני יודע ומה לא ומה עשיתי בחיי ובכלל איך אתה מסיק מסקנות על הידע שלי.

התופעות של הבחור תומכות לחלוטין את מה שאמרתי מה גם אני לא ממליץ שום דבר לאף אחד אלא משתף ידע אבל אתה מקסיזם יודע הכל אז דעתם של אחרים מיותרת!

יום טוב!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

להפך- אתה זה ששולח אותי לקרוא על מצתים במערכות גז.

כשאני יצא לי להתקין מערכת גז, לפרק מערכת גז ומצתים גם יצא לי פעם או פעמיים לעשות .

לבחור מעליי- אל תפגע, לא התכוונתי לפגוע.

דעתי היא זאת שמיותרת, הבחור מעליי צודק .

יום טוב.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

האם הבעיה היא ברנו קליאו 3?

יש שרשורים שמדברים על החלפת קויל בתדירות גבוהה?

אשמח אם נמקד את הדיון בשריפת קויל ברנו קליאו כל 30,000 ק"מ.

תודה על השרשור,

אביגדור

OPTIC HOUSE

פתרונות ראיה מתקדמים

חפשו אותנו ב facebook

פורסם

מאז ומעולם ההמלצה הגורפת לרכבי רנו היתה להחליף מאריכי הצתה למקוריים בלבד, גם אם המחיר שלהם גבוה. יש סיבה אמיתית לכך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...