Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך לעשות טיפול טיימינג לפוקס 2010 ומנסה לחסוך ע"י קניית סט הטיימינג עצמאית אבל אני מבולבל קצת.

1. האם פורד מייצרים סט מקורי? אם כן איפה אפשר להשיגו ? (מישהו אמר שדייקו מייצרים להם)

2. מבין החברות dyco , ina, gates , איזה חברה עדיפה?

3. האם להחליף גם משאבת מים ומחזירי שמן על הדרך ? משאבות של איזה חברות מומלצות ?

תודה

פורסם

קח בחשבון שלא כל מוסך ייתן לך אחריות אם אתה מביא את החלקים בעצמך גם אם יהיה כשל בעבודה עצמה. סגור את הנקודה הזו מול המוסך לפני העבודה.

פורסם

,ח האפשרויות הם כך :

מוסך רגיל וגדול (מורשה משרד התחבורה) עם חלקים שלו - 1100 ש"ח.

מוסך מורשה יבואן עם החלקים שלו - 1500 ש"ח

מוסך רגיל קטן (אדם אחד בלבד) (מורשה משרד התחבורה) חלקים אני מביא - 400 ש"ח עבודה בלבד. כך שאם חלקים יכול להסתכם ב 750 ש"ח.

הכל ללא משאבה ורצועות השירותץ

מה עדיף במקרה זה ?

פורסם

האם המוסך הקטן נותן אחריות, למרות שאתה זה שמביא את החלפים?

אם התשובה היא כן, ואתה מכיר וסומך על המוסך הקטן - לך על זה.

אם אין אחריות, מוסך רגיל גדול, בתנאי שאתה רואה בעיניים שלך איזה קיט מתקינים לך, סומך על המוסך ומקבל אחריות.

אם גם המוסך הזה בספק / אחריות בספק/ חלפים ירודים - מורשה היבואן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה vladclar,

האמת שאני לא מכיר אישית אף אחד מהמוסכים.( מוסך קטן-שכן שלי עושה טיפולים אצלנו כבר שנים וממליץ, לגבי מוסך רגיל גדול -יש המלצות באתר מידרג).

בעיקרון קיט של איזה חברה עדיף ? (במוסך הגדול אמר לי שהוא משתמש בקיט של חב' דייקו (איטלקי..?))

במקרה ואצטרך גם משאבת מים ? איזה חברות נחשבות איכותיות ?

פורסם

אני אישית הייתי הולך על האופצייה של המוסך מורשה יבואן,

1. מדובר בסט מקורי.

2. לפורד פוקוס יש נועלים מיוחדים לטיימינג ולא לכל מוסך יש, העובדים מנוסים ומכירים את הרכב טוב יותר.

3. יש אחריות, ההפרש לא משמעותי ביחוד עם מדובר על סט מקורי ובמוסך שנותן לך אחריות וראש שקט.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לא יודע אם המכונאי שלך מודע,בעת ביצוע החלפה של הטיימינג בפוקוס.נהוג גם להחליף גם את הבורג של הפולי,קח את זאת לצומת ליבך.

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

הבעיה שזה לא המכונאי שלו אלא המוסך שהשכן מטפל ברכבו ( לא ברור גם באיזה רכב והאם למוסך יש ניסיון בהחלפת טיימינג בפוקוס ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההפרש לא מספיק גדול על מנת לקחת סיכון עם חלקים שתקנה בעצמך,

זכור לי סיפור של בחור מהפורום שנכנס לעשות החלפת רצועת תזמון במוסך מורשה של פורד לפורד פוקוס MK1 והמוסך הרס לו את המנוע אבל המוסך לקח אחריות לכן העדיפות בטיפולים כאלו זה מוסך שלוקח אחריות מלאה.

פורסם (נערך)

המוסך הרס לו את המנוע כי,מי שעשה את הטיימינג,לא תיאם בין הקרנק לקמשפט,בעת הרכבת הרצועה.וכתוצאה מיכך,היתעקמו לו השסתומים.משהו שיכול ליקרות לכל אחד,שעובד בלי להשים לב,וחוסר מיקצועיות.ודרך אגב החברות DYCO,INA הם יצרניותOEM להרבה מותגים כגון פזו סיטרואין וגם פורד ככה שאין מימה לחשוש.

עריכה אחרונה על ידי itamar_vtec

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

לכן רשמתי ללכת למוסך שמביא אחריות על מנת לא לדבר לקיר מאוחר יותר.

אם הפרש בין מורשה יבואן ותחבורה מסתכם ב400 ש"ח עדיף יבואן.

פורסם

המוסך מורשה מ.תחבורה הציע לי 900 ש"ח בלבד (שגיתי בנתון למעלה) עבור קיט והעבודה. כך שההפרש יוצא 600-700 ש"ח לעומת היבואן. ואילו יבואן לעומת המוסך הקטן הפרש 1000 ש"ח.

ההפרש יגדל בהרבה יותר אם צריך גם אביזרי מנוע ומשאבת מים מחזירי שמן ואלוהים יודע מה עוד...!

אז ההפרש יהיה ממש משמעותי.

אז לפי דעתכם העבודה בפורד מורכבת ודורשת התמחות ובכל זאת ללכת למורשה יבואן..?!.

תודה לכל העונים ועוד שיהיה לכולם עצמאות שמח!

פורסם

זה לא עבודה שמחייבת יבואן אבל טיימינג זה משהו שלא עושים כל שנה והם ישימו לך חלקים מקוריים ככה שאולי שווה לעשות עוד טיפה השקעה וללכת אליהם

פורסם

יש מוסכי מידרכה שיעשו עבודה שלא רואה ממטר מוסכים מורשים שגם הם לא הצדיקים הכי גדולים ולא מעט פאדיחות קורות אצלם. אם אתה חושב שאצה יכול לסמוך על המוסך הקטן, גש אליו.

• תוכן חדש...