Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2016, רשמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי העדרות של הרבה שנים אני שוקל ללכת בשלישי בבוקר, מהסיבה היחידה שאני רוצה שהילד בן ה4 יראה שבארץ יש גם "תערוכות" ולא רק את היכל נוקיה/מרכז יכין/הרצליה/רחוב המסגר.

אז מי כבר היה ויכול להעיד כמה המצב גרוע השנה?

ביזיון ביזיון או ששווה להגיע עם ציפיות נמוכות ולבזבז על זה כמה שעות וכרטיס בחצי מחיר (הילד גם ככה נכנס חינם, שזה אגב יאמר לזכות המארגנים)?

תודה,

דניס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שאם הולכים בשעה סבירה בלי מליון וחצי אנשים זו חוויה מעולה עם הילד.

אני עדיין זוכר את אוטומוטור הראשון שהייתי בו.

הייתי עם אבא שלי והציגו שם את הלמבורגיני דיאבלו (רק שתבין לפני כמה שנים זה היה ועד כמה זה נשאר לי בזכרון).

פורסם

או! זה בדיוק הכיוון שלי.

גם אני זוכר את האוטומוטור הראשון שלי משנת 92, יותר ממה שאני זוכר מפגשים אקראיים עם רכבים אקזוטיים בתל אביב, אבל מאז הרמה רק הולכת ויורדת.

פורסם

האוטומוטר הראשון שלי היה ה-2000. מאז הייתי בעוד 2 ומאז לא חזרתי יותר. לא שווה. תנסה להתארגן דרך מכרים להגיע בשעות מיוחדות עם גישה לרכבים (כמו העיתונאים). אחרת אין טעם. להידחס בין עדר של קופים פשוט. קח אותו למפגשים מהסוג שציינת והוא יוכל גם לשבת האוטו.

פורסם

כעקרון החוויה של הילד מאוד תלויה בך ולא במה שקורה מסביב.

אם תראה לו שעמוס ומגעיל, הוא יראה שעמוס ומגעיל.

אם תגיד לו כל הזמן כמה שיפה ותצביע על הדברים הטובים, הוא יהנה יותר.

אפשר לגרום לו להיות מבסוט למרות כל האנשים והערסים. זה פשוט יום כיף עם אבא.

פורסם

יום כיף עם אבא הקלות ייהרס כשבבונים מסביב לאבא יגרמו לאבא להתעצבן. מה גם ילד יבין כשיש דחיפות, צפוף ולא רואים כלום או שמישהו צועק ורב ומקלל. וזו לצערי האווירה בתערוכה.

פורסם

אם אלך בשלישי, אעדכן.

אבל בגדול לדעתי אם אתה והחבר לא חדשים בתחום המוטורי והייתם כבר במפגש רציני אחד או שניים, לא תמצאו משהו מרגש מדי בכל העסק, מקווה להתבדות.

פורסם

לא מבין אתכם. כל שנה הפארסה הזו חוזרת על עצמה - ואתם מחפשים סיבות למה כן ללכת.

ומקטרים.

לא שווה ללכת, לא בשביל הילד ולא בשביל הסבא.

ביום שישקיעו בנו ויספקו לנו תערוכה ראויה בהשתתפות כל/רובם המכריע של היבואנים, יהיה שווה ללכת.

עד אז...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

השנה יש בוגאטי ויירון, אסטון מרטין DB10 שהם רכבים שלא תיראה בארץ.

ממליץ להגיע מוקדם בשעת הפתיחה כשעוד לא עמוס ואז החוויה יותר טובה.

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אני נוסע לשם מחר בבוקר, אחזור לעדכן.

נ.ב מישהו יודע אם יש חניה חינם?

סע ברכבת. אין טעם להזיז את הרכב מירושלים לת"א וחזור בחול המועד, אתה רוצה לרצוח מישהו מהתקף עצבים?

בעצם אל תלך בכלל. שב בבית ותראה redtube.

בכל אופן לילד זו יכולה להיות חוייה מהנה למרות כל הערסים והמבחר הדל כי הוא לא מבין את זה כמו מבוגר. כל עוד מראים לילד דברים מעניינים ומשתדלים להרחיק אותו מדוכני הצעצועים שמתומחרים בהשראת יבואני רכב ישראלים, יהיה לו כיף.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא מבין אתכם. כל שנה הפארסה הזו חוזרת על עצמה - ואתם מחפשים סיבות למה כן ללכת.

ומקטרים.

לא שווה ללכת, לא בשביל הילד ולא בשביל הסבא.

ביום שישקיעו בנו ויספקו לנו תערוכה ראויה בהשתתפות כל/רובם המכריע של היבואנים, יהיה שווה ללכת.

עד אז...

אפשר לחשוב...

זאת מחאה לדעתך?

זה מה שיש וגם מזה אפשר להנות.

איזו בכיינות.

פורסם
סע ברכבת. אין טעם להזיז את הרכב מירושלים לת"א וחזור בחול המועד, אתה רוצה לרצוח מישהו מהתקף עצבים?

בעצם אל תלך בכלל. שב בבית ותראה redtube.

בכל אופן לילד זו יכולה להיות חוייה מהנה למרות כל הערסים והמבחר הדל כי הוא לא מבין את זה כמו מבוגר. כל עוד מראים לילד דברים מעניינים ומשתדלים להרחיק אותו מדוכני הצעצועים שמתומחרים בהשראת יבואני רכב ישראלים, יהיה לו כיף.

:roflmao::roflmao:

גדול , נכנסתי לזה ממחשב של חברים והם לא הבינו איך ולמה נכנסתי לזה.

בכל מקרה יש לי כרטיס חינם וכמה סידורים בתל אביב, אז על הדרך נקפוץ.

רועי

• תוכן חדש...