Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

שוב צריך לבחור מלון, הפעם אילת, כנראה יקרה בספטמבר למשך שבוע שלם (4 לילות):

רויאל ביץ

דן

U אולטרה קורל ביץ

הרודס

רויאל גארדן

אגמים

אשמח מאוד שהממליצים יסבירו למה המליצו דווקא על המלון הזה, ובמה הוא טוב יותר מהשאר, אשמח לשמוע..

וכמובן אם יש מלון שטוב יותר מהרשימה הנ"ל, אשמח לדעת.

הנופשים הינם זוג צעיר בגילאים 22-26

וכדרך אגב, מה מומלץ מהמלונות האלו:

בראשית מצפה רמון

כרמים ירושלים

יערות הכרמל

גורדוניה מעלה החמישה

כמו שהבנתי כל אלה נחשבים מלונות אקסקלוסיביים של רשת ישרוטל חוץ מהרביעי, הנופש יהיה באותה מתכונת כמו של אילת.

תודה רבה! =]

פורסם (נערך)

במחירי הגניבה שהמלונות באילת גובים, במיוחד ה5 כוכבים שהזכרת, אתה סוגר חופשת *5 הכל כלול בבורגס או ורנה, כולל טיסה בזבוזים בקזינו פינוקים ואקסטרות נוספות של בילויי לילה שאין ולא יהיה אף פעם באילת.

לא חבל? :|

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני איתכם ב100%, אבל אני משרת קבע ברמת פעילות א' ולכן מגיע לי את המלונות האלו ל4 לילות במחיר ששווה את זה (באמת באמת שווה =])

אז אני צריך לבחור רק.. תודה.

פורסם

לפי מה שאני זוכר, כמעט או כל המלונות שהזכרת באילת נחשבים מבוקשים. החורף הייתי בהילטון מלכת שבא, שהיה מלון לא מבוקש, ולפי מה שהבנתי הוא לא נופל מהם ברמה.

אני מתכנן בחציון הבא ללכת למשהו מבוקש, אבל יותר בכיוון של הרשימה השניה שהבאת.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

בגלל זה אני שואל עליהם, השנה אני רוצה מלון מבוקש באילת אבל לא יודע איזה מהם באמת הכי מומלץ.. מלכת שווא היה פעם מבוקש ולפני כמה שנים ירד מהרשימה הזאת.

שנה הבאה אני מתכנן ללכת למלון מהרשימה השניה.. מאוד מאוד קשה לתפוס אותם.

פורסם

שני השקלים שלי על המלונות בהם ביקרתי

רויאל ביץ- ביקרתי עם בת זוגתי,מלון מצוין, אוכל מעולה, מיקום מצויין, ממש נהננו בו.

יו קורל ביץ- היינו במסגרת העבודה, הכל כלול, החיסרון בו שהוא מלא ילדים קטנים ודי מרוחק מהעיר, מונית למרכז תעלה כ40-50 שקל.

פורסם

תוריד את הקורל ביץ' ואגמים ותתמקד בארבעת במלונות שנשארו.

השוס היחיד באגמים הם החדרים על המים - חוץ מזה אין לו כמעט מה להציע.

יו קורל ביץ' - אוכל סיטונאי (כמו כל הכל כלול), מלא ילדים שמתפרעים וישראלים שחושבים שקנו את המלון בהכל כלול - וגם אם אתה לא בא עם רכב, המלון מאוד רחוק מהעיר.

ארבעת המלונות האחרים נמצאים אחד ליד השני והכל תלוי למה אתה מתחבר - אם כי אני יכול להגיד שהאוכל במלון דן מעולה ועולה ברמה על הרבה מלונות שהייתי בהם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יערות הכרמל הוא היחידי בעיני ששוה את הכסף.

היחידי שלא מאפשר כניסת ילדים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני כאילתי שביקר ברוב המלונות האלה בסוף שבוע האחרון (לא מהסיבות שבדרך כלל מבקרים מלון) הייתי אומר שבמקום ראשון מהרשימה הזו הייתי בוחר את דן ובמקום השני את רויאל ביץ'.

מבחינת החדרים, האוכל והרמה הכללית הם מעל שאר המלונות.

פורסם

הייתי ברויאל ביץ׳ לפני כשנה וחצי.

המלון עצמו יפה , הבריכה על הכיפק , האוכל סביר - אבל העיצוב והריהוט של החדרים היה ממש מיושן וברמה של חלק ממלונות 3 כוכבים שהתארחתי בהם בעולם אפילו.

הבנתי שחלק מהחדרים שופצו (אולי כולם כבר עד עכשיו) - הייתי בודק את המצב.

That said - בדן לא הייתי שנים על גבי שנים - אבל החוויה שלי היתה בהחלט יותר טובה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הייתי כמעט בכל המלונות שציינת באילת וגם חקרתי את הנושא בשעתו - בגדול מסכים עם מה שנאמר.

הייתי בוחר בדן בהינתן אפשרויות שציינת. בנוסף, הרודס מלון מעולה, אם יש לך אפשרות לשדרג לויטאליס שהוא רק לזוגות וללא ילדים זו אפשרות מעולה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בנגוע להרודס זה ממש בעיה לבחור, נותנים מה שנשאר.. תודה לכם, נבחר מלון דן

בנוגע לרבעייה השניה, אני מבין שיערות הכרמל הכי מומלץ מבניהם?

פורסם

רבעייה שניה - זה בין יערות הכרמל לבראשית.

לא השתכנתי באף אחד מהם (ביקרתי בשניהם) - הייתי בוחר בראשית בלי למצמץ.

סף הפלצנות גבוהה - אבל הנופים מהממים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רק תיקון קטן -

כרמים ממוקם בקרית ענבים (קרוב לגורדוניה במעלה החמישה) ולא בירושלים.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...