Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יצא לי כבר ליישם ווקס (של קארפלאן, דווקא בידינג לא רע בכלל. הבעייה היא שהוא החזיק לתקופה קצרה בכל פעם) וחשבתי אולי "לשדרג את החוויה" מעט.

מה חשוב לי?

שאחרי היישום הרכב יהיה מבריק ונוצץ לאורך כמה שיותר זמן. (מרוצה מהתוצאות של הקארפלאן מלבד הזמן שהתוצאות הללו מחזיקות- כשבועיים).

אם זה משפיע על ההמלצה: מעדיף שיטינג על פני בידינג (זה כשהטיפות מחליקות ולא מצטברות ככדורי מים כאלה. אני טועה?)

אם ההמלצה היא לכיוון האוטם: ראיתי שמדברים פה הרבה על המנזרנה PL. ללכת עליו?

אם לכיוון הווקס: יש משהו שיתן תוצאות טובות כמו הקארפלאן אך לאורך טווח גדול יותר?

תקציב: אזור ה300 יהיה בסדר.

הרכב לבן ויעבור פלסטלינה לפני.

נ.ב

יש גם משהו שיגרום לטיפות לעוף מהשמשה? ראיתי בשרשור הייעודי המלצה על rainX. מישהו ניסה ויכול להמליץ?

יש באוטוסטור?

או שעדיף להישאר עם נוזל ווישרים ואחת לכמה ימים לעבור עם ספריי לחלונות?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

ראשית כל, טוב שאתה מתקדם מקארפלן שהם מוצרים בסיסיים למדי -מכיר אותם שנים רבות.

פוסו, מנזרנה,קולונייט,Jet Seal, Gtechniq (רשימה חלקית בהחלט) כל אחד מהם תהיה בחירה טובה

שבסופו של דבר מבוססת על טעם והעדפה אישית. (אחד מעדיף ברק שני עמידות וכד')

יש לך כאן את כל המידע שאתה צריך, אפילו מעבר. (דיון פורה)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?537758-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%98-845&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%A1%D7%95+845

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?495496-%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8-%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-Opti-coat-Opti-Guard&highlight=%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%99+%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9

פורסם

בכדי לשפר תוצאה ועמידות, בכל חומר שתבחר כדאי להקפיד על:

הכנה: ניקוי שכולל פלסטלינה ופוליש.

ציפוי: בהתאם להוראות - צורת יישום, תנאי עבודה, המתנה לאיחוי וחזרה במידה ומומלץ.

שמירה: שטיפה עם עזרים וחומרים מתאימים.

בתנאים האלו אפילו הקארפלן יחזיק יותר.

בכל אופן, אישית אני ממליץ על הווקס 845 של קולינייט ואוטם של וולף כמיקלס. לכל אחד יתרונות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...