Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RCD510 וקוד הפעלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

לאחרונה החלפתי את המערכת המקורית בגולף (RCD510) ולאחרונה מכרתי אותה.

הבעיה היא שהמערכת מבקשת PIN CODE כדי לעבוד.

איפה ניתן להשיג את הקוד הזה ? לא מצאתי בשום מקום באוטו.

** צירפתי תמונה של הדאבל דין, יכול להיות שזהו הPIN קוד ? (מסומן בעיגול אדום)

aacea1.jpg

תודה

עריכה אחרונה על ידי seat2005
פורסם

את הפין קוד שלי מצאתי בספר הפעלה על כרטיס של פולקסוואגן. זה גם תלוי בבעלים שהיו לרכב יש סיכוי שהוא זרק את זה.

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

תנסה את השירות לקוחות של צ'מפיון בתקווה שהם יתנו לך מענה

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

צ'מפיון? שירות? בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חחחח אתה מזכיר לי את הפעם היחידה שהייתי בצ'מפיון וחיכיתי למנהל שירות לקוחות בכבודו ובעצמו והוא התמזמז במשרד שלו במשך שעה בזמן שאנחנו בחוץ מחכים

פורסם

גם לי הייתה אותה בעיה.

בספר רכב מצאתי פתקית עם הקוד,הבעיה שגם הקוד הזה לא היה נכון.

איפסתי להגדרות יצרן במחשב רכב ומשום מה 1234 תפס:)

פורסם
תנסה אולי לפי הסרטון הזה

הסרטון מדבר על מערכת של Blaupunkt, שהיו המערכות המכרזיות של VW עד 2005.

ודאבל דין ששאלו עליו בפוסט הוא RCD510 של חברת Bosch.

פורסם

יש לי מערכת תוצרת blaupunkt אך השאלה אם המדריך עובד עם מערכות חדשות יותר כמו זו שיש לי.

מה קורה אם אני מנסה הרבה פעמים ולא מצליח ?

פורסם

לפי מה שאני הבנתי ,אחרי שטועים פעמיים או שלושה המכשיר ננעל.

ונדמה לי שהפעלת המכשיר למשך שעה ,נותנת את האפשרות לנסות שוב.

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

הקישור ביוטיוב שבור וכבר לא רלוונטי.

ניסיתי לדבר עם צ'מפיון והם רוצים שאני אגיע לשם עם האוטו שלי ! הם לא מבינים שזה כבר מורכב על אוטו אחר.

הזמנתי דרך איביי ..

פורסם

הקוד ברכבי VW בדרך כלל רשום בחוברת ההפעלה הנפרדת של הרדיו (לא בספר הרכב). בעמוד השני או השלישי.

אם בא לך לנסות, ועל אחריותך בלבד - התוכנה הישנה שיש לי להוצאת קוד ברכבי VW - נתנה לי את הקוד 0737 כשהכנסתי לה את הסידורי שלך.

• תוכן חדש...