Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי בבוקר שיחה עם מישהו בכיר בלובינסקי שסייע לי בעזרה לחבר.

יש עכשיו מבצע על ה C4 החדשה עם הקצאה של 100 מכוניות למבצע שאני חושב שהוא בנZ!&ה של מבצע.

הם מציעים מימון מלא, בלי ריבית והצמדה + אפשרות לבלון + הנחה של 13,000 שקלים + טרייד אין במחיר מחירון לרכב נוכחי (בגבולות הסביר).

כלומר אפשר להיכנס עכשיו ולהזמין C4 חדשה, לשלם 2000 שקל מקדמה שזה עבור אגרת רישוי וקודנית, ואת כל יתר התשלום של האוטו אפשר לתת להם אוטו משומש, כולל רכב שהיה בליסינג, לקבל מחיר מחירון משוקלל על האוטו הישן, ואת היתרה לפרוס בלי ריבית ובלי הצמדה או לבוא רק עם כסף קטן לאוטובוס, לפרוס את כל התשלום של ה 114.9 ל 36 תשלומים, או לקחת 50% בלון ו 50% ב 36 תשלומים.

בנוסף, הם מציעים טרייד אין עתידי בעוד 3 שנים במחירון מינוס 5%, לרכישת רכב חדש מהקבוצה שלהם.

כלומר - היום כשאתם קונים אוטו חדש מהם אתם יכולים לקבל מחירון על האוטו הישן, ועוד שלוש שנים כשתרצו להתקדם לאוטו הבא הם מבטיחים מחירון מינוס 5%, ולא מעניין אתכם מצב השוק או השם או מה שלא יהיה.

הם מכרו ב4 ימים כמה עשרות מכוניות מתוך ההקצאה.

כשאני רואה אותם מעורבים כאן בפורום עם יוזר פעיל (שדרכו נוצר לי איתם הקשר), ומסתכל על המבצע הזה שלהם, נושבת רוח מעניינת מאוד בלובינסקי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע כמו מבצע מעולה למי שמחפש להתשדרג.

אם לפני כשנה הם היו מציעים לי מחירון על הרכב שהבאתי להם (סיאט לאון 1.8TSI),

כנראה שהיום הייתי מתנייד בפיג'ו 308. לצערי לא כך היה הדבר.

פורסם

הם נואשים למכור ואכן נותנים הצעות מעולות על טרייד אין

הבעיה שהם באותו זמן עושים מעשה סיאט כל שבוע מכסחים את המחירים ככה שמי שקונה היום ירגיש פראייר מחר.

לא נעים .

פורסם
נשמע כמו מבצע מעולה למי שמחפש להתשדרג.

אם לפני כשנה הם היו מציעים לי מחירון על הרכב שהבאתי להם (סיאט לאון 1.8TSI),

כנראה שהיום הייתי מתנייד בפיג'ו 308. לצערי לא כך היה הדבר.

לי דווקא הציעו מחירון על הלאון שלי לפני כמה חודשים למזלי לא הסכמתי והיא נמרה בהרבה יותר , בהתאם למצבה.

פורסם

בעיקרון הייתי מתרחק מהם.

ההתנהלות שלהם מגעילה, שבוע לאחר הקנייה אתה מגלה שהמבצע שבגללו רכשת את הרכב היה רק פרומו למבצע האמיתי ושאתה רוצה למכור אתה מגלה בטרייד אין שלהם רכבים טובים כמו שלך במחיר שחיטה, מה שאומר שאתה חייב לעשות טרייד אין או למכור בזול.

ספור הזוי : קניתי מהם 308 במבצע סוף שנה לאחר יום ( עדיין סוף שנה) התקשרתי להזמין עוד 2 ( לקוח עסקי קטן) הם סרבו למכור במחיר שקיבלנו על הראשון (הנחה של 5000 ש"ח ) והעדיפו לוותר על הרכישה שלו.

פורסם
בעיקרון הייתי מתרחק מהם.

ההתנהלות שלהם מגעילה, שבוע לאחר הקנייה אתה מגלה שהמבצע שבגללו רכשת את הרכב היה רק פרומו למבצע האמיתי ושאתה רוצה למכור אתה מגלה בטרייד אין שלהם רכבים טובים כמו שלך במחיר שחיטה, מה שאומר שאתה חייב לעשות טרייד אין או למכור בזול.

לא הצלחתי להבין מה מגעיל בהתנהלות הזאת. מבצעים יש כל הזמן, הם לא חייבים לך כלום.

לגבי הטרייד אין - הם מציעים מראש מחיר ידוע על הטרייד אין. מה אתה רוצה, שיתחייבו לך בכמה תוכל למכור את הרכב בשוק החופשי?

כלל ידוע בחיים הוא שאין ארוחות חינם. רכב שנמכר בכמויות גדולות במבצעים ימכר בזול לאחר מספר שנים.

ספור הזוי : קניתי מהם 308 במבצע סוף שנה לאחר יום ( עדיין סוף שנה) התקשרתי להזמין עוד 2 ( לקוח עסקי קטן) הם סרבו למכור במחיר שקיבלנו על הראשון (הנחה של 5000 ש"ח ) והעדיפו לוותר על הרכישה שלו.

לא הצלחתי להבין מה הזוי בסיפור הזה. הם הגיעו למכסה אליה כיוונו ולא היו מעונינים לתת עוד הנחות. מה הבעיה בזה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

המבצע הזה לא סוד, יש פרסומת 2 עמודים בעיתון היום.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
לא ברור לי.

שלי הייתה יד ראשונה, ק"מ נמוך, שמורה ועמדה למכירה במשך 3 חודשים במחיר מחירון - לא היו קונים.

היה לי מזל אני יודע שהשוק איום.

פורסם
הם נואשים למכור ואכן נותנים הצעות מעולות על טרייד אין

הבעיה שהם באותו זמן עושים מעשה סיאט כל שבוע מכסחים את המחירים ככה שמי שקונה היום ירגיש פראייר מחר.

לא נעים .

קודם כל יותר נכון לומר שהם רוצים למכור, לא נואשים למכור.

ולגבי כיסוח מחירים , לפחות במקרה של הc4 זה לא נכון המבצע בהתחלה היה 109,900 ועוד נתנו הטבות במעמד התשלום , ועכשיו המחיר עלה ב5000 שקלים והוסיפו את ההצעה של הטרייד אין במחיר מחירון.

אבא שלי הספיק להזמין אחת במבצע של ה109,900 ואמור לקבל אותה בימים הקרובים.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
טרייד אין במחיר מחירון לרכב נוכחי (בגבולות הסביר).

ייקחו את המוסו? :lol:

אז בעצם זה פוסט פירסומת של סיטרואן רק לא מהנציג הרשמי אלא ממשתמש ותיק?

למה לראות את זה כ"פרסומת" ולא כשרות לקהל הפורום שמתעניין ברכישת רכב ובנוסף, אולי תקוע עם רכב שלא מצליח למכור?

לא הכל בחיים זה קונספירציה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...