Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לפני שבוע קניתי את הרכב. עבר את כל הטיפולים במוסך מורשה (הוצאתי הסטורית טיפולים), כמו כן נמצא די תקין בבדיקה במכון ולא הייתה שום בעיה במערכת הדלק.

לי זה לא נראה תקין, מה דעתכם? מה צריך לבדוק?

תודה

פורסם

מה אופי הנסיעות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

ואיך אתה בודק?

ידני או אוטומט?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הנסיעות שלך קצרות מ20 דקות והן בעיר, והמנוע אוטומאטי, בנוסף צורת הנהיגה לא כל כך חסכונית - התוצאה הגיונית.

אם לא, בדוק קודם כל האם האוטו מגיע לטמפ' עבודה לאחר 5-10 דקות?

האם אתה מרגיש משהו משונה במהלך הנסיעה? (קפיצות בהילוכים, ריחות מוזרים למיניהם)

פורסם (נערך)

אופי הנסיעות הוא בעיקר בעיר והן באמת משהו כמו 20 דקות והמנוע אוטומטי, למה זה הופך את זה להגיוני?

המנוע מגיע לטמפ' הרגילה לאחר 5 דקות בערך.

אין משהו משונה ולא ריחות.

בדיקה: רושם קילומטראז לאחר שיש לי טנק מלא. כשבזבזתי בערך 7/8 מהמיכל, רושם שוב את הקילומטראז וממלא את המיכל עד הסוף. כמות הליטרים שמילאתי עכשיו היא כמות הליטרים שבזבזתי בנסיעה בין שני בדיקות הקילומטארז. לוקח את הדלתא של הקילומראז ומחלק בכמות הליטרים שמילאתי.

עריכה אחרונה על ידי Fast&Furious
פורסם

השאלה מה אופי הנסיעות בעיר. 20 דקות בפקקים? עם מזגן או בלי? (למרות שעכשיו סביר להניח שלא) אתה עצבני על הגז?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בדקתי עכשיו את נתוני הגולשים וכתוב שם ש1:11.5 זו הצריכה הרלוונטית לרכב.

לדעתי בנסיעה קצרה בעיר באופן קבוע זה בהחלט אפשרי שיצא לך 1:9.5-10

פורסם

ברוך הבא למועדון הקוריאניות השתייניות (שמקבילות בצריכת הדלק שלהן למכוניות משני סיגמנטים כלפי מעלה)...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
האם המדחס מופעל?

האם הכוונה לכפתור A/C? אם כן אז כן.

ואם כבר הנושא עלה, המזגן לא פועל כמו שצריך. פעם ב אולי מקרר כמו שצריך. עם חום דווקא יש לו פחות בעיה לדעתי.

האם יש קשר בין הדברים?

מה צריך לבדוק במזגן?

האם מכון הבדיקה לא היה צריך לתפוס את זה?

פורסם

יש לך דף בדיקה של מכון הבדיקה?

לך למזגניסט שיבדוק את המזגן,במידה בדף בדיקה של המכון לא רשמו כסת"ח כלשהו על המזגן יש לך עילה.

בכללי נראה כמו תצרוכת סבירה ליונדאי בתוך העיר

פורסם
יש לך דף בדיקה של מכון הבדיקה?

לך למזגניסט שיבדוק את המזגן,במידה בדף בדיקה של המכון לא רשמו כסת"ח כלשהו על המזגן יש לך עילה.

בכללי נראה כמו תצרוכת סבירה ליונדאי בתוך העיר

יש לי פירוט של הבדיקה. זה מחולק למערכות החשובות (מנוע, תיבת הילוכים, שילדה, וכו')

אין פירוט לגבי המזגן באף אחת מהמערכות, והוא גם לא מופיע כיחידה בפני עצמה. (אם היה צריך להופיע, אז היכן?)

מה שכן, יש דף סיכום עם טבלה שבה רשום "מערכת קירור" ומסומן שזה תקין ללא הערות.

מישהו פה בפורום כבר רשם לי שיתכן ומדובר במערכת קירור של המנוע וכו', זה נכון?

במידה וכן והם לא בדקו בכלל את המזגן, האם יש לי פה עילה לגבי חוסר הבדיקה? נהוג תמיד לבדוק מזגן?

האם הזדמן לך לבדוק צריכת דלק גם בבינעירוני ?

היו כמה נסיעות בבין עירוני, לא יצא לי לבדוק מיכל שלם על בין עירוני, רוב הנסיעות הן עירוניות אבל היו קצת בין עירוניות.

פורסם

המזגן לא מחמם אלא רק יודע לקרר, החימום הוא מחום המנוע ע"י רדיאטור חימום.

תכבה את כפתור המזגן כאשר אתה לא מעוניין לקרר את תא הנוסעים, אולי הוא נכנס לעבודה בטעות ולוקח עוד כח מהמנוע.

• תוכן חדש...