Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתםמכירים שמןמנוע wolf ?אני במקרה נמצא בהולנד וכרגע במוסך מורשה PSA בטיפול תקופתי ל508 של המשפחה . כל השמנים במוסך הם של WOLF המנהל כאן מאוד ממליץ עליהם ממה שראיתי על המוצר מדובר בחברה בלגית .לשאלתי למה לא TOTAL ? הוא אמר שהטוטאל מגיע מתורכיה ובפועל היצרן לא מתעקש על יצרן השמן העיקר שיעמוד בתקן .https://www.wolfoil.com/en_com/products/product_65610.aspx?cat=17148

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
רועי, אם זה השמן שהציעו לך במוסך, מדוע לא לקחת?

אתה חסיד ומטיף כאן לכולנו בפורום שחייב להיצמד לתקן של היצרן לא?

ממה שאני מבין הציעו לך את השמן היחיד שעומד בתקן ואושר על ידי יצרן הרכב לרכב שטיפלת בו, אז תסביר לי איפה הבעיה?

אתה צודק, אני פדנט מטורף בעיניני שמנים וכמו דבק אני נצמד ליצרן, נולדתי עם זה, מתנצל.

אבל אני מתפלא עליך, זה לא השמן היחידי שאושר ע''י היצרן.

היצרן מבקש תקן C2 או PSA-B71-2290 , אגב שים לב שה- TOTAL עומד ב- C3.

הנה שמן של CASTROL MAGNETEC 5-30 :

http://www.apexmotors.co.il/Product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-magnatec-5w30-c2

לא קניתי אותו בגלל המחיר, תראה איך הוא יותר זול הקסטרול, בסוף מצאתי חנות בירושלים שמוכרת אותו.

אם אני לא טועה TOTAL שייכת או שיש לה אחוזים מפיג'ו סיטרואן.

אגב תודה על התיקון של המופקע\מובקע.

עריכה:

גיליתי של TOTAL יש שמן 5-30 C2, ובכל זאת הם שמים C3.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

total היא ענק אנרגיה צרפתי גם שמני ELF זה קונצרן TOTAL בארצנו הקטנטונת לובינסקי הוא הבעלים של החברה שמייבאת את מוצרי TOTAL

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
אתםמכירים שמןמנוע wolf ?אני במקרה נמצא בהולנד וכרגע במוסך מורשה PSA בטיפול תקופתי ל508 של המשפחה . כל השמנים במוסך הם של WOLF המנהל כאן מאוד ממליץ עליהם ממה שראיתי על המוצר מדובר בחברה בלגית .לשאלתי למה לא TOTAL ? הוא אמר שהטוטאל מגיע מתורכיה ובפועל היצרן לא מתעקש על יצרן השמן העיקר שיעמוד בתקן .https://www.wolfoil.com/en_com/products/product_65610.aspx?cat=17148

השמנים של WOLF טובים מאוד, ומאושרים לטיפול ע"י הרבה יצרניות רכבים.

הקפד כי השמן יעמוד בתקן הנדרש לרכב שלך.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• ספונסר פורום
פורסם
אתה צודק, אני פדנט מטורף בעיניני שמנים וכמו דבק אני נצמד ליצרן, נולדתי עם זה, מתנצל.

אבל אני מתפלא עליך, זה לא השמן היחידי שאושר ע''י היצרן.

היצרן מבקש תקן C2 או PSA-B71-2290 , אגב שים לב שה- TOTAL עומד ב- C3.

http://www.apexmotors.co.il/Product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-magnatec-5w30-c2

אגב תודה על התיקון של המופקע\מובקע.

עריכה:

גיליתי של TOTAL יש שמן 5-30 C2, ובכל זאת הם שמים C3.

ציטוט מתוך דף המוצר

TOTAL QUARTZ INEO ECS is the only B712290-certified Low SAPS oil that is recommended byPEUGEOT and CITROËN

השמן שהוצא לך הוא 5W30 C2

אז או שאני לא מבין, או שהמוסך המורשה ומנהלו צדקו שמתנו לך שמן מקורי שאושר ע"י היצרן.

אם אתה נצמד ליצרן כמו דבק אז למה אתה ממלא שמן שלא אושר על ידו ולא עומד בתקן?

אורן

פורסם (נערך)

אתה צוחק נכון??:shock:

א. עובדי ומנהלי המוסך טענו שהוא סינטטי מלא ועל זה התווכחתי איתם, אין לי ספק שאולי הוא מקורי.

ב. זה ממש לא השמן היחידי שאושר ע''י היצרן.

ג. מחר (אם ירצה אלוהינו בלי נדר) אקפוץ למורשה ואצלם את השמן, קח שתראה זה C3 ולא C2.

ד. איך הגעת למסקנה ששמתי שמן שלא עומד בתקן, או שלא נכנסת לקישור, או שאני לא יודע לקרוא, או שזה

מסע להכפשתי :roll:.

ה. מאיפה צוטטת?

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)
אתה צוחק נכון??:shock:

ב. זה ממש לא השמן היחידי שאושר ע''י היצרן. איזה עוד שמנים אושרו ע"י PSA?

ג. מחר (אם ירצה אלוהינו בלי נדר) אקפוץ למורשה ואצלם את השמן, קח שתראה זה C3 ולא C2. בקישור של אסף לשמן המדובר כתוב בפירוש ACEA C2

ד. איך הגעת למסקנה ששמתי שמן שלא עומד בתקן, או שלא נכנסת לקישור, או שאני לא יודע לקרוא, או שזה

מסע להכפשתי :roll:. אתה זה שכותב בכל שירשור שחייב למלא רק שמן שעומד בתקן! והשמן היחיד שאושר ע"י PSA הוא total

ה. מאיפה צוטטת?

אז מה עדיף רועי? שמן של קסטרול שלא עומד בתקן של פז'ו ורועי החליט שהוא טוב יותר או שמן מקורי שהיצרן בדק ואישר אותו בתקינה?

עריכה אחרונה על ידי אורן שרותי רכב
פורסם

כולכם טועים.

היצרן ממליץ למנוע EP שמן TOTAL ונוקב בדגם B712297. (מציע לכם להסתכל שוב בלינק להודעה הזו ולקרוא היטב את ההערות שלי ולראות איזה שמנים רשומים בדגם B712297)

השמן שהיצרן ממליץ למנוע EP הוא 5W30 מדגם Quartz INEO MC35W30

זהו שמן סינטטי מלא בתקן C3.

http://totalengineoils.com/quartz-ineo-mc3-5w30/

תודה ->

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רגע רגע, קצת סדר. רועי דיבר על 207GT, מה שאומר מנוע דגם 5FX.

באוטודאטה זה מה שמופיע על המנוע הזה:

207.PNG

מחיפוש זריז על התקן הזה באתר של אבי מופיעים כל השמנים האלה:

http://www.justmotor.co.il/?storeid=9866&view=store&s=+B71+2290&tree_id=0&sub_tree_id=0&mutag=0

Stay Dirty

פורסם
אז מה עדיף רועי? שמן של קסטרול שלא עומד בתקן של פז'ו ורועי החליט שהוא טוב יותר או שמן מקורי שהיצרן בדק ואישר אותו בתקינה?

אורן, ברשותך אני עוצר את הדיון איתך, אני מבין שאתה מנסה להוריד אותי לרמה שאני לא אוהב לרדת אליה, ולא נכנסת אפילו ללינק.

אני בטוח שאנשים יכנסו ללינק שלי וישבו לתגובות שלך ויסיקו מסקנות בהתאם.

כולכם טועים.

היצרן ממליץ למנוע EP שמן TOTAL ונוקב בדגם B712297. (מציע לכם להסתכל שוב בלינק להודעה הזו ולקרוא היטב את ההערות שלי ולראות איזה שמנים רשומים בדגם B712297)

השמן שהיצרן ממליץ למנוע EP הוא 5W30 מדגם Quartz INEO MC35W30

זהו שמן סינטטי מלא בתקן C3.

http://totalengineoils.com/quartz-ineo-mc3-5w30/

תודה ->

אני משום מה מוצא חומר על התקן הזה רק ברוסית או שפה אחרת, יש לך את החומר באנגלית?

ולא זכור לי שבאוטודטה שינו את זה, אבל נבדוק שוב.

בכל מקרה תודה על העדכון.

ועד כמה שידוע לי השמנים של TOTAL בארץ הם חצי סינטטי.

רועי

פורסם

תגידו לי אתם ליצנים ?

המידע בקישור (לשירשור על מנועי ה EP טורבו) הוא מסמך של היצרן מתאריך 16/12/2015, אז מה אתם מביאים לי אוטודאטה עכשיו ?

יש כאן מסמך רשמי מעודכן לחודש שעבר (וזה לא שהוא מעדכן אותו לעיתים קרובות, כן ?), לא משהו פרה-היסטורי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

רועי ואורן, מיהרתם לתוך אי הבנה ביניכם לדעתי.

את השם QUARTZ INEO בצמיגות 5W30 מצאתי בשיוך ל-3 מוצרים שונים, כל אחד נושא בתקנים אחרים ורק אחד מהם מתאים לתקן של פז'ו כפי שאורן ציין (לדעתי השורה שמייחדת את השמן התייחסה להיצע של Total ולא לחברות אחרות או שהיא היתה נכונה בעת שהמסמך הופק): ECS, MC3, Long Life.

אז נשאלת השאלה, מי מהם הוצע במורשה.

כל השמנים אגב מופיעים תחת קטגוריית "שמן סינטטי", למרות הרישומים המתעתעים האחרים.

והשרשור הזה בכלל התחיל מפורד, למה הוא גלש לפז'ו? כי שניהם מתחילים ב-'פ'?!

עריכה אחרונה על ידי Tom_22

• תוכן חדש...