Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי מספר שאלות.

בעת הנסיעה נורית הארם ברייקס דולקת מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר?

ולפני המקרה הזה, בעת לחיצת ברייקס חזק, נורית ההנד ביירקס הייתה דולקת, ובלחיצה קלה, לא היה מופיע כלום.

ומילאתי שמן מנוע, מעט מעל המקסימום, איך אני יכול לרוקן את זה עצמאית? בהנחה שלא עשיתי זאת לפני,

עדיף להביא את הרכב למוסך?

תודה רבה לעוזרים...

פורסם

אם לא חסר שמן ברקס, זה אומר שיש תקלה בבלמים, צריך בדיקה במוסך.(על הדרך תוציא קצת שמן מנוע)

כמה מ''מ מעל המקסימום במדיד? בדקת שהרכב קר על משטח ישר?

מומלץ לרוקן או מהבורג ריקון מתחת לרכב, חייב קערה גדולה, ואז להשלים מה שחסר, אם רוקנת יותר מידי.

או שלוקחים משאבה של סבון נוזלי, וצינור ארוך, ושואבים מפתח המדיד.

פורסם

לא מומלץ לרוקן מבורג הניקוז, כי אחרי הפתיחה חייבים לשים שייבה חדשה. גם אתה מאוד מהיר עד שתוציא את הבורג, תחליף את השייבה ותסגור כל השמן כבר יצא.

פורסם
אם לא חסר שמן ברקס, זה אומר שיש תקלה בבלמים, צריך בדיקה במוסך.(על הדרך תוציא קצת שמן מנוע)

כמה מ''מ מעל המקסימום במדיד? בדקת שהרכב קר על משטח ישר?

מומלץ לרוקן או מהבורג ריקון מתחת לרכב, חייב קערה גדולה, ואז להשלים מה שחסר, אם רוקנת יותר מידי.

או שלוקחים משאבה של סבון נוזלי, וצינור ארוך, ושואבים מפתח המדיד.

הנורה הזו נדלקת כשמפלס נוזל הבלמים נמוך. איזו תקלה אחרת מדליקה אותה?

פורסם

זה ברור, אבל אבסולוט דיבר על "בעיה בבלמים", מה שלא נכון.

פורסם
זה ברור, אבל אבסולוט דיבר על "בעיה בבלמים", מה שלא נכון.

אם היא נשארת דולקת, אחרי שהורדת את בלם היד, יש בעיה בבלמים, או חוסר שמן, או כל בעיה אחרת, מה לא נכון?

ואם חסר שמן, זה גם אומר שיש נזילה, כי שמן ברקס לא ''נעלם מעצמו'', או שהגיע הזמן להחליף ברקסים.

אז בכל מצב תזדקק למוסך.

בעיה בטיחותית אור אדום.

בהצלחה.

פורסם

מה שאמרתי- מפלס שמן נמוך. לא בעיה אחרת בבלמים כפי שמשתמע מדבריך.

פורסם

ידידי קרא מה שכתבת בהודעה הראשונה- ״אם לא חסר שמן ברקס, זה אומר שיש תקלה בבלמים״. זה פשוט יכול להטעות את פות״ש, לכן תיקנתי את דבריך. אין לי שום כוונה ״להוכיח״ אותך או להתווכח לשם הוויכוח [emoji3]

פורסם

גם זה ברור, כמו גם האפשרות שיש נזילה כלשהי של נוזל הבלם.

כל מה שניסיתי להגיד הוא שהנורה המדוברת מתריעה אך ורק על בלם יד משוך ו/או מפלס נוזל בלם נמוך.

• תוכן חדש...