Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים, רכשתי רכב-פורד פוקוס החדש 2016 5 דלתות.

שאלות- ברשיון של הרכב שאני מוכר -יונדאי גטס 1398 GLX כתוב -תאריך רישום-08/11/07, ומתחת כתוב שנת יצור 2008. זה לא מובן. האם הרכב הוא 2007 או 2008?

שאלה שניה-בא קונה ושאל אם הרכב הוחלפה רצועת טיימינג. הרכב עשה 111,000 ק"מ.הסתכלנו בחשבונית שקיבלתי מהמוסך בטיפול 90,000 והיא לא הוחלפה. התקשרתי למוסך המורשה שלי יונדאי ברחובות (מוסך אלימלך) והם אמרו לי שלא החליפו לי בכלל עד עכשיו. שאלתי מדוע, ואמרו לי שאם לא החליפו אז סימן שבדקו ולא היה צריך.אני מטפל רק שם כי אני רוצה להיות רגוע שהרכב מקבל את הטיפול הנכון ובזמן.האם לא חובתם להודיע לי וגם לבצע את הטיפולים לפי הספר? הקונה שבא לקנות אמר לי עכשיו שזה מסוכן מאוד שלא עשו בזמן, ועכשיו אם אעשה במיוחד זה יעלה לי הרבה יותר כי צריך גם להחליף שוב שמנים ועוד כל מיני דברים שעשו בטיפול 90,000.

אשמח לקבל תשובות לשאלות.

בברכה,דורון

פורסם

1. אם לא בצעת טיפול 21000 ק"מ - כדאי מאד לבצע טיפול בכל מקרה.

2. טיימינג מחליפים ברכב הזה כל 5 שנים/75000 ק"מ והמהדרין נוהגים להקדים.

הטיימינג כולם גם מתחנים וגלגלות שקשה לראות את הבלאי שלהם כך שאני מתקשה להבין למה לא הוחלף. (היו אמורים לבצע זאת בטיפול 75000 ק"מ)

3. הרכב שלך הוא שנת 2008 שהיתה שנת הדגם הארוכה ביותר בהסטוריה ( מ-4/2007 עד 12/2008 )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם ביצעת טיפול 105.000, לא צריך להחליף שוב פעם שמנים ופילטרים, אין לזה קשר לטיימינג.

חבל גם להתעמק עכשיו בשאלה מדוע לא עשו בזמן, אין לזה משמעות.

כעת צריך לעשות טיימינג בהקדם האפשרי, אם הרכב נשאר אצלך אז תעשה אתה, אם הרכב ימכר, תודיע לקונה שיעשה מיד לאחר הקניה.

פורסם

תוריד במחיר של הרכב את עלות הטיפול,אבל בכללי מדובר בעלות של מקסימום 2000 ש"ח במוסך לכן אני לא רואה סיבה לדחות לא מדובר בטיימינג של b4.

פורסם

הייתי מבצע טיימינג .העלות לא יקרה. סט קומפלט מקורי עולה למיטב זכרוני סביב 300 ש"ח.

תטפל אצל החבורה (אסף עושה את זה עם עיניים קשורות :) או אצל מוסך .

תציג חשבונית של הרכישה והקונה מרוויח שקט ל 5שנים הקרובות.יעזור לך במכירה.

איך שלא יהיה צריך טיפול בהקדם.

פורסם
תודה לכולם,תודה לצבי! האם 2008 היתה כזו ארוכה רק לגטס או לכל הרכבים בשוק, ואם כן מי קובע מתי תתחלף שנת המודל?

עד ינואר 2008 שנת הדגם נקבעה ע"פ אות מסויימת במס' השלדה וזמן הגעת הרכב לישראל. כך שמכוניות משנת הדגם הבאה יכלו לעלות על הכביש כבר באפריל של השנה שקדמה לה. החל מינואר 2008 שינו את הקביעה של שנת הדגם שתהפוך להיות זהה לשנה קלנדרית וכן מכוטניות שנת 2008 נמכרו מ-4/2007 עד 12/2008 שכן לפי הקביעה החדשה מכוניות שנת 2009 יכלו לעלות על הכביש רק מ-1/2009.

ואם זה לא הובן עד עכשיו, אז - כן, זה חל על כל כלי הרכב שנמכרו באותה תקופה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

התקשרתי שוב למוסך כי זה מאוד לא נראה לי הגיוני שלא ידעתי שלא עשו לי טיימינג כי אפילו אני מודע לחשיבות הענין, וכמו שצבי כתב לי שבגטס צריך לעשות ב-75,000, הם בדקו ובאמת עשו לי טיימינג ב-75000! (בדיוק לא הייתה לי משום מה את הקבלה המתאימה ) כך שאני לא צריך.

דורון.

• תוכן חדש...