Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השבוע החלטתי להחליף פילטר דלק ברכב (מאזדה לנטיס), לאחר שבפעם האחרונה שניסיתי ויתרתי על הרעיון כיוון ששחקתי את הראש של מספר ברגים שמעגנים את משאבת הדלק. ברכב הנ"ל חייבים לפרק את משאבת הדלק כדי להחליף את הפילטר, ולצערי הברגים שמותקנים הם ברגי פיליפס.

חיפשתי פתרון מתאים בחנות כלי עבודה, וכיוון שמדובר בברגים קטנים בעלי ראש של 5-6 ממ' בערך היה צורך בחולץ קטן מתאים.

הומלץ לי לנסות מאין סט ביטים של סיגנט שבתמונה. אני חייב לציין שהייתי סקפטי אבל להפתעתי זה עבד מעולה. מספר שניות והברגים היו בחוץ.

יש 3 גדלים של חולצים בסט הזה, לכל חולץ 2 ראשים. ראשית משתמשים בצד עם המדקח נגד כיוון השעון, הראש הזה מבצע קידוח+ הברזה קונית.

לאחר מכן הופכים צד, לצד עם הברגה שמאלית קונית, שנתפס בראש הבורג וחולץ אותו (לפחות במקרה שלי :-D). אציין שאת אחד הברגים אפילו קדחתי בזווית קטנה, כיוון שלא הייתה לי גישה נוחה עם המברגה, ועדיין עבד.

סך הכל הייתי מאוד מרוצה מהתוצאה, פשוט לשימוש וחסך לי המון כאב ראש, במיוחד שמדובר באזור מיכל הדלק שלא ניתן מטעמי בטיחות להפעיל אמצעים אגרסיבים מדי. אני השתמשתי בגודל מס' 1, לברגים הספציפים האלה. המחיר שעלה לי 59.50 ש"ח אבל נראה לי שניתן להשיג את המוצר במחיר זול יותר.

חולצים.jpg

בורג.jpg

פורסם

כן, היה כבר מאוחר מדי לזה, ובנוסף יש שם פח דק יחסית, מתחת למושב, עלול לגרום נזק.

אגב, מנסיון שלך, זה לא גורם נזק אם הברגים ממתכת רכה יחסית?

• תוכן חדש...