Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת התחיל לפני כמה שבועות כבעייה בתגובת המצערת בטורים נמוכים.נכון לעכשיו הרכב עולה בטורים בלחיצה מאוד עדינה על הגז.בלחיצה מעט יותר חזקה הוא נחנק.מנורת מנוע או מנורות ביקורת אחרות לא מופיעות.

בסריקה הופיע קוד P0170. פלגים הוחלפו,בית מצערת נוקה,חיישן לחץ סעפת נותק לבדיקה ולאחר מכן נוקה.

יש למישהו רעיון?תודה מראש

פורסם

המנוע נחנק גם כאשר הוא קר?

נראה לי שכדאי להתחבר עם סורק ולמדוד איזה ערכים של קיזוז דלק (Fuel Trim) מופיעים כאשר הוא נחנק.

על פניו מרשימת ההחלפות שציינת נראה לי שהכי רלוונטי זה חיישן לחץ סעפת

גורמים חשודים נוספים יכולים להיות אספקת דלק לקויה ובריחת וואקום.

מאיזה אזור אתה בארץ?

פורסם

תודה על התגובה המהירה.אני מאזור הצפון.

התופעה קיימת בכל מצב-קר/חם למעט מצב אחד של כמה שניות בודדות ברגע ההתנעה בו הטורים עולים ללא בעיה בלחיצה על הגז.האם ניתוק הקונקטור של חיישן לחץ סעפת אמור היה לפתור את בעיית הגימגום אם הוא תקול? האם אץ בדיקת הערכים שאתה מציין ניתן לבדוק עם OBD2 ותוכנת טורק?

פורסם (נערך)

היה לי בדיוק את אותה בעיה בבדיוק אותו המנוע.

כנראה חיישן למבדה או קויל פאק.

זה או פלאגים, או קויל פאק, או למבדה, או משהו במחשב (הכי פחות סביר).

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם (נערך)

נבדק כחלק משיפוץ ענק למנוע, אם לא בדקת חיישן למבדה או קויל פאק אז זה כנראה זה. כי החלפת כבר פלאגים.

מסל"ד נמוך כשמדביקים גז לרצפה המנוע מגמגם ולא יודע מה לעשות, אבל מטפס בהדרגתיות אם לוחצים חלש - למבדה. זה משהו שהמחשב עושה כי הוא לא מקבל נתונים נכונים.

שחכתי את החיישן MASS AIR FLOW , בקיצור זה חיישן :lol:

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

רגע רגע רגע...

ניקית בית מצערת ?

עשית איפוס ולימוד מצערת מחשב לאחר מכן ? (באמצעות מחשב דיאגנוסטיקה)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אוקיי אחלה.תודה על התובנות.אשמח לשמוע עוד חוות דעת

טרם קיבלתי תשובה על השאלה ששאלתי אותך...

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני דווקא חושב שמצערת מלוכלכת דווקא חונקת את המנוע כשלוחצים על קצת גז כי אז הפרפר נפתח ממש קצת ואם הוא מלוכלך קשה יותר ליניקה לפעול, אם גז עד הסוף הפרפר נפתח עד הסוף וקצת לכלוך לא אמור להיות בעיה גדולה.

כמו שאמרתי, אני מהמר על חיישן חמצן ואם לא אז קויל פאק 8)

לא לקח את התרופות שלו.

• ספונסר פורום
פורסם

לרוב הסימפטום הזהנובע מהתקלות הבאות לפי סדר יורד:

משאבת דלק לא תקינה

חיישן לחץ סעפת יניקה לא תקין

חיישן למדא לא תקין.

אורן

פורסם

איציק עכשיו ראיתי..לא לא עשיתי חשבתי לנתק מצבר לפני הניקוי אך מהלחץ שכחתי..

אורן תודה! יש לך מושג היכן אני יכול לקנות את היישנים הנ"ל חוץ מבחברה.אם יש לך במקרה במוסך את החיישנים האלו מורכבים על מנוע ישן אשמח לקנות/להשאיל בתשלום. איציק מה התופעות ללא לימוד הבית מצערת?

פורסם

לפני שאני מחליף משאבת דלק הייתי רוצה לבדוק את תקינות שני החיישנים:1-חיישן לחץ בית מצערת. 2-חיישן למדא.עם נטייה ללמדא.עכשיו שאני חושב על זה כשהרכב נקנה לפני חודשיים היתה הודעה של anti pollution.התחברתי עם סורק,ומאז לא היתה ההודעה הזו.יש למישהו מושג מה המק"טים של החיישנים?או אולי סכמה של המנוע עם מקט"ים? מדובר במנוע NFU 1.6

פורסם

מספר שילדה יעזור לאתר לך מקטים

ולמה אתה מתכוון בחיישן לחץ בית מצערת? אתה מדבר על חיישן כמות אוויר בסעפת?

לפני שאני מחליף משאבת דלק הייתי רוצה לבדוק את תקינות שני החיישנים:1-חיישן לחץ בית מצערת. 2-חיישן למדא.עם נטייה ללמדא.עכשיו שאני חושב על זה כשהרכב נקנה לפני חודשיים היתה הודעה של anti pollution.התחברתי עם סורק,ומאז לא היתה ההודעה הזו.יש למישהו מושג מה המק"טים של החיישנים?או אולי סכמה של המנוע עם מקט"ים? מדובר במנוע NFU 1.6
  • תוכן חדש...