Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

גרתי 3 שנים לבד, אבל הדירה האחרונה הייתה יקרה, לא נוחה, קטנה ולכן עזבתי. כבר חודש וחצי אני מחפש דירת רווק בכל אזור המרכז (פרט לחולון, בת ים, ורשל"צ) ופשוט אין דירות! ואני לא דורש הרבה! דירה שאפשר לשים בה מיטה זוגית, שולחן אוכל קטן, שולחן מחשב קטן, זוג אופניים ואולי אולי גם סלון (ספה + טלויזיה). לא משהוא יוצא מן הכלל! אא כן, גז בישול ודוד שמש (מדינה עם הרבה שמש בסופו של דבר חבל לא לנצל את זה).

רוב הדירות הזויות, קטנות, לא פרקטיות, אם תנאים מטומטים כמו: "מים מתחלקים בין כל מי שגר בכלוב המחולק הזה" - תשימי מונה מים נפרד בכל יחידה. "השכירות כוללת כבלים YES, הוט ואוכל לכלב שלי" - לא מתכוון לשלם על כבלים, יס, הוט כי אני לא רואה טלויזיה ובטח לא רוצה לממן את האוכל של הכלב שלך. "לופט מהמם במרתף" - אין שם חלונות, מה אם תזרימו לי גז רעיל בלילה?

בקיצר, אני מבואס. מתחיל שבוע שלישי אצל ההורים..

התקציב שלי גם ככה כבר הזוי ברמה לא נורמלית כי פשוט אין כלום במחיר סביר.

אז אילו מכם שגרים ב"דירת החלומות", יש לכם טיפים? איך רווק מוצא היום דירה? אולי אני רוצה יותר מידי וצריך לסתום את הפה, להיסתפק ב 20מ"ר ב3200ש"ח, כאשר מכונת הכביסה נמצאת על המקרר ועליה נמצא טוסטר אובן?

בתודה,

הרווק המבואס.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החופש חשוב לי, ואני מוכן לשלם עליו 3000ש"ח בחודש.

כמו כן, ההורים שלי כבר חתמו על חוזה לעוד שנה, והדירה שבה הם גרים אינה מיועדת להכיל אותי פרט לתקופה זמנית, ואני לא רוצה לטרטר אותם עם מעבר דירה, כי זה רק שאלה של זמן עד שאעזוב את קן שוב.

פורסם

הבעיה שלך היא שאתה נעול על תל אביב רבתי.

אם תתרחק טיפה תבין שקל מאוד להגשים את החלום שלך.

לפני שלושה חודשים עברתי ליחידת דיור ביבנה.

40 מטר שמספקים לי בדיוק את הצרכים שפרטת + גינה מגודרת שהחתול מבסוט ממנה. מדובר במבנה נפרד (לא מרתף של בית או משהו).

תמורת 2300 ש"ח בחודש אני מקבל הכל (כולל אינטרנט והוט) חוץ מחשמל.

אני נמצא 15 דקות הליכה מרכבת ודקה נסיעה מכביש 4, כך שאני לא מרגיש את עצמי מרוחק מהמרכז כלל. כל המרכז במרחק חצי שעה נסיעה ממני.

היחידת דיור שלי לא חריגה או מיוחדת (אם כי די זולה). האיזור פה מלא ביחידות דיור זמינות.

תחשוב על זה.

יום טוב גם לך

פורסם

dj_dani

דווקא תל אביב אני לא רוצה, אם כי אולי דרום-מזרח תל אביב שקרוב ליציאה לכביש 4.

אני מחפש בת"א, ר"ג, גבעתיים, פ"ת, ב"ב, גבעת שמואל.

igal_zeltser

יבנה קצת רחוקה לי, אני עובד במרכז. אבל כן, אין לי בעיה להרחיב את אזור החיפוש עוד יותר. אשמח להמלצות לעוד מקומות בסביבת הרשימה הנ"ל. חשבתי על הוד השרון, רמת השרון, כפר סבא, הרצליה, רעננה - אבל נראה לי שרוב הערים האלה לא פחות זולות (ואולי אפילו יותר יקרות) מתל אביב.

פורסם

תחפש קת ביד 2. הרצליה למשל לא זולה, אבל התמורה שם לכסף מן הסתם הרבה יותר ניכרת מאשר במרכז ת"א.

אני מעריך שבכפ"ס רעננה זה אפילו משתפר.

לדעתי תעשה איזה יום יום מרוכז ותקפוץ לכמה דירות בהרצליה/כפרסבא/רעננה ותתרשם. אני ראיתי קצת בהרצליה, זה היה יקר, אבל משמעותית יותר טוב מכל מאורת עכברושים שתמצא בת"א [כשמדובר בתקציב של כ-3K].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אין לך בעיה עם אזור השרון תוכל למצוא יחידות כולל גינה באזור התקציב שלך. שווה לחפש במושבים באזור.

פורסם

תראה לפעמים צריך להתפשר

אני שוכר יחידת חדר גדולה אך מחולקת היטב, 40 מטר בערך בנווה ים בראשל"צ ועולה לי 2400 ש"ח, לא כולל חשמל (עוד 100-150 בערך).

החסרון היחיד - מרתף.

Opel Adam S 2017

פורסם

ניקו פ.

תודה רבה אבדוק!

J.R

אזור השרון קרוב לכבישים 2, 4 ו 5 שזה צירים מרכזיים להגעה למקום העבודה שלי, ככה שזה נשמע לי כמו אזור סבבה, אבדוק שם.

liav12

אין לי בעיה להתפשר, אבל אני רוצה תנאים מינימליים. מרתף בלי חלונות לדוגמא (וכן ראיתי כאלה) לא בא בחשבון!

פורסם (נערך)

נשמע כאילו מושב בשרון יהיה האופציה האולטימטיבית בשבילך. אני וחברה שלי שוכרים יחידה של בערך 35-40 מ"ר במושב צופית. נפרדת לגמרי, עם גינה גדולה מקדימה ומאחורה, כניסה נפרדת גם לשטח של הבית של הבעלבית, ככה שאנחנו בקושי רואים אותו ביומיום. עולה לנו 3000 שקל לחודש לא כולל חשמל, אינטרנט וטלפון. כן כולל מים, גז, ועלויות הזויות של מושב. ביחידות אחרות שראינו בחלקן המחיר כן כלל אינטרנט ו/או חשמל.

יש לא מעט מושבים באיזור - נווה ימין, גן חיים, שדה ורבורג, ניר אליהו (קיבוץ), בצרה (שנמצאת ממש על כביש 4) ובני ציון (שנמצאת קצת מערבית משם) ועוד.

הבאסה העיקרית היא המון המון פקקים בבקרים בכיוון תל אביב. לי לוקח בערך שעה להגיע (דרך כפר סבא - כביש 4 - כביש 5 - איילון).

ב-3000 שקל אתה יכול למצוא אחלה מקום.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם תרצה דירה, 40 מטר, גג ענק מרוצף של 100 מטר. עם מכונת כביסה. כולל מיסים. 2200 שקלים.

זו דירה של בעל הבית שאני שוכר ממנו, דירה נוספת שיש לו.

לא תמצא בעל בית כזה בחיים, הכי נחמד בעולם

אבל יש קאץ' - זה ברחובות. לא בתל אביב. השאלה אם זה שווה לך את הכסף.

פורסם (נערך)

Spire

תודה רבה! אבדוק שם גם.

לגבי פקקים, היום לוקח לי כשעה ורבע להגיע מתל אביב לאזור רמת החייל בתחבורה ציבורית. אני בכל מקרה מתכנן לקנות רכב, אז אספוג את הגלולה של לעמוד בפקק שעה.

m.l

תמיד יש קאץ'.. רחובות זה בערך 45ק"מ לכיוון למקום העבודה שלי, וכ 30ק"מ להורים. לא נראה לי שאוכל לספוג את הזה, הכסף שאחסוך ילך על דלק ובלאי..

תודה על ההצעה אבל!

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

פינדר, בדיוק מסתכל על אור יהודה. תמיד תפסתי מאור יהודה כעיר מאוד יקרה, אני חייב לציין שאני ממש ממש מופתע מהמחירים שם!

• תוכן חדש...