Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החיישן רוורס שלי החל משבוע שעבר לצפצף קבוע ולהראות את הסימון בתמונה.

היה שלב באמצע שהוא הפסיק לצפצף, אבל מצד שני לא נראה לי שהוא עבד אז בכלל (לא לקחתי צ'אנסים, ברוורסים לא חיכיתי לצפצוף שלו).

בקיצור, כרגע הוא שוב במצב הזה.

אני חושד שאולי חדרו מים לאחד החיישנים וגרמו לקצר, או שיש קצר בין החוטיים או בעיה אחרת.

האם יש דרך שאני יכול לנסות למצוא את הבעיה? או לחילופין, האם מישהו מכיר בעל מקצוע מומלץ לעניין באזור גבעת שאול בירושלים?

תודה רבה

חיישן רוורס.jpg

פורסם

רדיו צליל בסוף כנפי נשרים מאחורי תחנת הדלק. לא הכי זולים אבל בסך הכל עושים עבודה טובה. בטח צריך להחליף חיישן. אולי אם תמצא בתא המטען את המוח של המערכת וכל פעם תנתק חיישן אחר תוכל למצוא בעצמך מי הבעייתי. בכל מקרה רצוי לעשות זאת שהאוטו לא מונע כדי לא לקצר משהו, לדעתי.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

נסה לחפש את הקופסה של חיישני הרוורס (אמורה להיות באזור הפגוש האחורי).

נתק כל חיישן בתורו ובדוק איזה חיישן עושה את הבעיה.

פורסם

איך אני מגיע לקופסא הזו? הבנתי שבאחד הצדדים אני יכול לפתוח ולהגיע לפאנל של החיבורים, אבל לא ברור לי ההמשך.

וגם בכלל, איך מוציאים חיישן החוצה?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

במהלך הזמן הבעיה הופיעה ונעלמה, בדרך כלל הופיעה ביחד עם ימים גשומים, מה שגרם לי לחשוב שמדובר בחדירת לחות.

היום ניצלתי את זה שהתקלה קרתה גם ביום שמשי, אז נסעתי לרדיו צליל, טכנאי בדק את החיישנים אחד אחד, על אחד אמר שהעדשה נפגמה, ובנסוף אמר שיש בעיה במוח המערכת.

(הוא הוציא את הראשון, וטען שהוא פגום וחיבר לשם אחר, הצפצוף עדיין נמשך, והמשיך עד האחרון, שאותו התקשה לנתק כי החוט כנראה היה תפוס פנימה, במהלך כל העבודה, הצפצוף נמשך, מצד שני אחד החיישנים לא נותק כל הזמן הזה, אז מבחינתי אין לי אימות שזו בעיה במוח ולא בחיישן).

בכל מקרה, הדיאגנוזה שלו קבעה שעדיף כבר לקנות מערכת חדשה, ברור לי שאני רוצה חוות דעת נוספת, מה גם שהתקלה באה והולכת, רציתי לשאול מנסיונכם, מה אמור להיות הצעד הבא שלי, והאם באמת יכול להיות שהתקלה קשורה לחדירת מים? (עד כמה שאני מבין התקלה יכולה להיות בכבל שמחבר בין המערכת לחיישן)

עריכה אחרונה על ידי kkffiirr
  • תוכן חדש...