Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז החלטנו לעלות לירושלים. תידלקתי ליד הבית וקדימה לדרך. לאחר כ 100 ק"מ , איפשהו אחרי הקסטל לפני שורש הורדתי ידנית את ההילוכים להילוך 4 כדי לבצע עקיפה. באותו הרגע כל לוח המכוונים נידלק עם אזהרות והודעות.

בדוק הזרקת דלק , בדוק מערכת זיהום , בדוק ESP , בדוק גיר והמנוע לא עבד עגול. לא הצליח לשמור על הסל"ד שלו. מחוסר ברירה כי אני עם כל המשפחה המשכנו בנסיעה עד ליעדנו ושם חנינו.

מתלבטים אם לחזור עם הרכב או על גרר .

אחד הבעלים הוא מכונאי ושאלתי לדעתו. ירדנו לרכב והנענו, למעט נורת בדוק מערכת זיהום , הכל התאפס.\

כמובן שחזרנו רגיל הביתה ולדעתי רק צריכת הדלק טיפה עלתה אבל הכל נראה סביר.

מה יכול להיות הבעיה?

פורסם

עדכון

הרכב היה בבוקר במוסך. הגיע למוסף עם נורת בדוק מערכת זיהום דןלקת.

כיבו את הרכב וכעבור מספר דקות הניעו את הרכב כדי להזיז לבדיקה. הנורה כבר לא דלקה.

בדקו שמן מים הכל ולא מצאו סיבה מה הדליק את כל הנורות.

שאלו מה עשיתי. הסברתי שהרכב היה במצב ידני והורדתי להילוך רביעי כדי לעקוף.

המליצו לי בחום לא לעלות יותר לרכב ולא להשתמש במצב ידני יותר ...חחחחחח.

בכל מקרה הכל נראה בסדר ונראה שאולי הדלק היה קצת מלוכלך ולכן הנורה דלקה.

מבחינת המחשב הכל תקין. בכל מקרה הוזמן אתמול מחבר ODB2 לרכב שאם יקרה שוב אוכל לפחות לקרוא את התקלות ולהבין אם אמתיות או לא

תודה רבה

פורסם
מוסך שאמר לך לא לעבור לידני יותר הוא בעיתי...

ועכשו ברצינות כמה הילוכים יש לרכב? 4 או 6? איזה מודל? בזמנו היו רק 4 עם גיר עייף.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

פלואנס 2000 גיר רציף. אני העברתי למצב ידני והורדתי להילוך 4 לצורך שמירת מהירות בעליות של ירושלים. בדיוק כשהורדתי לרביעי הנורות נדלקו

לדעתי המוסכניק צחק כשאמר לא לעשות את זה כי לא הבין למה לעשות את זה בעליות. בירידות עוד הגיוני.

• תוכן חדש...