Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פניתי אליהם נמתין לתשובה...

יכול להיגרם נזק בנסיעה כך?

כשאני על D או R התורים יציבים.

רק כשאני על P או R נשמע המשחק בתורים...

שוב אין שינוי בלוח שעונים רק נשמע....

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם מישהו יודע היכן ממוקם מחשב הרכב בפונטו?

קראתי שכדאי לנסות לנתק את הקונקטור שלו ואולי זה יבצע איפוס (למרות שזה סיכוי קלוש)..

פורסם

יש לי את הכבל אבל אין לי יותר מזה איך לעזור, אין לי מחשב עם התוכנה כרגע ובנוסף אין לי מושג איך ללמד את המצערת משהו.

ד"א כעשו לי את הניקוי בפונטו הקודמת עם מצערת חשמלית פשוט ניתקו לי את המצבר כדי שיתאפס המחשב ואמרו לי שהמצערת תלמד לבד.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

עשיתי בדיקה באמצעות ״אתר״ (ספריי עוזר הנעה) לבדוק האם יש בריחת/כניסת אוויר מחיבור כולשהו, אין בריחות או כניסות אוויר לא רצויות.

אז נותר רק לבצע איפוס מחשב ולמידת בית מצערת...

פורסם (נערך)

לצערי אין לי (הזמנתי היום לפעם הבאה אבל עד אז...).

יש לי elm327 wifi.

עריכה אחרונה על ידי shai0705

פורסם

ניסיתי ולמרות שיש את האופציה, לא הצלחתי להתחבר.

עשיתי טלפון למוסך פיאט כחול לבן, הסברתי לו את ״התקלה״ ואמר לי שאין קשר בין איפוס מחשב לניקוי בית מצערת וישר אמר ״תגיע לפה ונבדוק....

חברינו המומחים מה דעתכם?

פורסם

אובד עצות...

יד לי תוכנת multi ecu scan פרוצה. כבל usb elm327 + 3 מתאמים של פיאט אדום, ירוק וצהוב.

נכנס לתוכנה ולא מופיע לי שום אופציה לאיפוס מחשב רכב... או למידת מצערת... כמו שמצורף בתמונה..

האם מישהו יודע למה?

image.jpg

פורסם

למידת מצערת מופיעה לך שם, האחרונה (איפה שהעכבר נמצא)

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אני לא מבין : שאתה עומד עם מנוע חם בלי אורות ובלי כלום דולק אז יש רעידות סל"ד, בלי שינוי במד סל"ד רק במצב P ו- N

לעומת זאת, באותם תנאים במצב D ו- R דווקא אין רעידות ?

ברקס לחוץ או לא משנה משהו ?

פשוט יש לי תחושה שאתה מתמקד כל הזמן במצערת והבעיה היא בכלל במקום אחר

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אז אסביר שוב:

הרכב היה תקין לחלוטין וסל"ד יציב לחלוטין.

החלטתי לבצע ניקוי בית מצערת, ביצעתי את הניקוי כמו שקראתי בהרבה מאוד מדריכים והרכבתי בדיוק כמו שפירקתי.

לאחר הניקוי בעת שהרכב חם בהילוך סרק P/N הסל"ד אינו יציב, כלומר: אין תנועה חריגה במד הסל"ד אך קיימים עליות וירידות מזעריות בסל"ד וזה לא גורם לרעידות אך נשמע באוזן בלבד.

וזה מציק לי.

בהילוך R/D הסל"ד יציב לחלוטין, אין הבדל בנסיעה, אפילו נוסע מצויין.

הנתונים אינם משתנים אם האורות ומזגן (AC) פועלים וגם ללא.

ביצעתי פירוק והרכבה מחדש על מנת לוודא שלא פיספסתי משהו, הכול הורכב בשנית כשורה.

אין בריחות/כניסות אוויר לא רצויות.

דיברתי עם כמה וכמה בעלי מקצוע:

בשיחת טלפון עם מכון להזרקות וקרבורטורים טען ישר "הלכה הבית מצערת, זה תמיד קורה כשמנקים אותה ועלות תיקון 850ש"ח לפני מע"מ וחדשה 1200ש"ח לפני מע"מ" כול זה בשיחת טלפון. לי לא נשמע אמין וריאלי.

מוסך מורשה פיאט "אני 27 שנים במקצוע ולא מבצע איפוס מחשב/למידת בית מצערת לאחר ניקוי בית מצערת. אל תתיחס לזה אפילו זה שום דבר, רק אם יהיה תקלה באמת תגיע" בחור ישר דווקא.

מוסך מורשה פיאט נוסף "תגיע נבדוק מה יש קח בחשבון שכניראה הלך חיישן או בית מצערת וזה עלות לפחות של 1200ש"ח לא כולל מע"מ"

מקריאה קצת ברשת נוכחתי להבין שסה"כ צריך לבצע איפוס מחשב/למידת בית מצערת וזהו, הרבה שביצעו את התהליך לא עשו את זה וזה יסתדר לבד פשוט לא כולם שמים לב לעליות המינוריות האלו.

אני פדנט ולכן כל דבר מציק לי...

פורסם
הלוואי.., זה צילום מסך של מידהו שעשה...

זו התמונה אצלי...

האם מישהו יודע???[ATTACH=CONFIG]441248[/ATTACH]

אם תסתכל למטה תראה שאצלו רשום גרנדה פונטו 1.4 אתה פונטו דור2 1.2 אולי אצלך אין כיוון מצערת

אם תרצה אני יבדוק אולי יש לי מצערת

פורסם (נערך)

&#1513;&#1488;&#1497;&#1500;&#1514;&#1492;.jpgאני יודע שהוא רכב אחר, פשוט הוא הסרטון היחידי שמצאתי.

אשמח אם תוכל לבצע בדיקה.

בנוסף: יש לי קוד תקלה מאז שקניתי תרכב U1602 לא מצאתי מהו באמת... ומה לתקן/לבדוק... מה שכן? אין שום תקלה ברכב...

עריכה אחרונה על ידי shai0705

• תוכן חדש...