Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשית סריקת תקלת עם ה- ecuscan של כל המערכות ?

האם במצב שיש רעידות כאלה הטעינה יציבה ? לא נמוכה יותר מכאשר אתה ב -D/R ובלי ברקס לחוץ אלא רק עם הנדברקס מורם (בזהירות!)

לדעתי האישית צריך לעזוב את זה. האוטו לא ממש חדש ובכל מוסך כמעט לדעתי יסחטו ממך הכסף טוב-טוב. לדעתי אין שום משמעות למה שאתה מתאר ואולי עם הזמן הדבר יעבור.

מה רשום בפירוט של קוד התקלה U1602 בתוכנה עצמה ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

U1602 - CAN Data Bus - communication error probable cause:-Wiring, poor connection.

אין לי מושג מה התקלה באמת ומה לתקן...

טעינה תקינה ויציבה.

עשיתי סריקת תקלות של הגיר והמחשב והכול תקין מלבד התקלה שמופיע במחשב רכב U1602.

עריכה אחרונה על ידי shai0705

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

יש עוד מישהו שטוען שאם יש את התקלה הזאת[u1602] צריך לבדוק את ההארקה של החיווט מחשב רכב.

אבל שוב אין לי מושג איך זה קשור לבעיה שלך אם לא נגעת שם בכלום.

פורסם

אתה צודק יש רק את הגומיה.אין אטם עד כמה שידוע לי.

אם אין לך שינוי ויזואלי בסל"ד ובכל זאת אתה מרגיש שינויים מזעריים אולי תבדוק תושבות מנוע.[למרות שהבעייה נוצרה רק לאחר הניקוי בית מצערת].אני סתם מעלה רעיון.אין מה להפסיד.

פורסם

נבדק נושא הארקה למחשב, חיברתי לו הארקה נוספת ועבה מחקתי את התקלה והיא מופיע שוב (לא נמחקת כלל)...

בהקשר לסל״ד, אין שינוי.. עדיין ישנם עליות/רעידות בסל״ד שלא נראות אפילו במד התורים אך נשמעים....

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש חדש ? הסתדר העניין, אם כן איך בדיוק ? (שוקל לבצע בעצמי את ההליך ורוצה להיות מוכן לכל תרחיש )

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

לאחר שחפרתי וחפרתי.... פירקתי הרכבתי פירקתי הרכבתי ניקיתי וניקיתי..

נסעתי כך ואחרי תדלוק שתיים חזר לעצמו...

הכול תקין +! :;

• תוכן חדש...