Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו באמת תעשו לי טובה

''רכב יכול להישחט ע''י בעלים אחד''

זה פשוט אומר הכל זה ישנה לכם כמה ידיים עבר הרכב אם הבדיקה הראת שהוא תקין ועובד טוב

הצרות מתחילות כאשר החוק חל על חברות הליסינג וההשכרה ועל הסוחרים

כי רכב שנימכר בצורה כזאת מחיקונו נופל והוא עצמו אמור להימכר יותר זול

אגב יש גם סימון שונה ברישיון הרכב לגבי דברים כאלה

אז אני מציע הפרטה רכב שנימכר מידיים פרטיות לידיים פרטיות יחול עליו החוק

ואילו רכבים מחברות ליסינג שריכביהם גם ככה לא עברו ידיים החוק לא יחול לעיהם

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

לפי דעתי ניתן להוריד את הנתון של בעלים קודמים, זה לא אמור לעניין את הקונה אלא הק"מ אמור לעניין.

אבל אם הרכב היה בליסינג, השכרה, חברה ממשלתית\ציבורית, לימוד נהיגה, צה"ל, משטרה ושאר חמוצים זה מחוייב להיות ברשיונות הרכב ועם זאת כמובן הורדת אחוזים במכירה...

מה הייתם מעדיפים רכב יד 8 100,000 ק"מ, או יד 2 200,000 ?!?!?!?

Power Is Nothing Without Control

פורסם

לדעתי אין לבטל הרישום !

צריך להוסיף רישומים נוספים, למשל בעת העברת ידיים לציין קילומטראג' (אולי אפילו רישום אחת לשנה)

צריך להקשות על כל מני מאכרים להסתיר מידע מהותי.

יכול להיות שבדיקה תצא מעולה לרכב שעבר כמה ידיים ועשה ק"מ גבוה וההפך, אבל לדעתי זה עיניין מהותי ברכישת הרכב (ההיסטוריה שלו)עבור הקונה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

צריך להוסיף רישומים נוספים, למשל בעת העברת ידיים לציין קילומטראג' (אולי אפילו רישום אחת לשנה)

צריך להקשות על כל מני מאכרים להסתיר מידע מהותי.

יכול להיות שבדיקה תצא מעולה לרכב שעבר כמה ידיים ועשה ק"מ גבוה וההפך, אבל לדעתי זה עיניין מהותי ברכישת הרכב (ההיסטוריה שלו)עבור הקונה.

במשרד התחבורה שוכבת תקנה למעלה משנתיים, לחייב את מכוני הרישוי להקליד בנוסף לפרטי הרכב ובעליו, גם את כמות הנסועה המופיעה במד-המרחק.

התוכנה כבר קיימת במכונים אך משרד התחבורה מתמהמה מבחינה משפטית(ככל הנראה בשל חדירה לפרטיות).

ד"א אצל הרכבים הצבאיים מדד זה כן נרשם במהלך המבחן השנתי.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
במשרד התחבורה שוכבת תקנה למעלה משנתיים, לחייב את מכוני הרישוי להקליד בנוסף לפרטי הרכב ובעליו, גם את כמות הנסועה המופיעה במד-המרחק.

התוכנה כבר קיימת במכונים אך משרד התחבורה מתמהמה מבחינה משפטית(ככל הנראה בשל חדירה לפרטיות).

ד"א אצל הרכבים הצבאיים מדד זה כן נרשם במהלך המבחן השנתי.

עמית

חדירה לפרטיות?

מי שלא מוכן למסור, אין לחייבו, פשוט שיקח בחשבון שהוא עשוי להשאל על הנושא במכירה!

יש מקרים שטובת הציבור גוברת על טובת הפרט...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני עוזר בימים אלו לחבר טוב לחפש רכב.

אני חייב לציין שראיתי כמות נכבדה של רכבים יד ראשונה, ורובם בשלב כלשהו כאילו "נהיו מעמסה" על הבעלים, והוא עבר לטפל בתדירות יותר נמוכה, הזניח דברים חשובים (כגון צמיגים) , הפסיק לטפל במוסך מורשה ועוד כהנה וכהנה.

לעומת זאת ראיתי רכבים יד רביעית מהשכרה במצב מעולה ,שמורים כחדשים אך חברי לא רצה לקנות בשל הסטיגמה....

אם נקח דוגמא, רכב ממוצע על הכביש, נניח שנת 99 (לא חדש מדי , לא ישן מדי)

סביר להניח שאם עבר שתי ידיים, אז הוא עבר בוודאות טיימינג והחלפת רביעיית צמיגים.

אני מניח שגם אם הוזנח ע"י הבעלים הראשון, זה קרה רק במחצית מחיי הרכב , כאשר הבעלים השני יישר קו והחליף כל מה שצריך לכן הוא יהיה עדיף על פני 5 רכבים שנת 99 יד ראשונה שאני אישית בדקתי , וכולם סבלו מהזנחות מתוך הרשימה הבאה: חלק מכאנית, חלק מבחינת צמיגים, חלק מבחינת תאונות קטנות שלא תוקנו ופלסטיקה שבורה,חלק התעכבו עם הטיפולים, חלק לא טיפלו במים ירוקים וחלק לא עשו טיימינג גם לא ב100 אלף ק"מ.

(מבוסס על מקרה אמיתי מהשבועות האחרונים)

לסיכום , ואחרי שכתבתי יותר מדי במקום ללמוד למבחן שיש לי באוניברסיטה, לדעתי אין שום קשר בין היד לבין מצב הרכב.

חשוב רק לדעת האם עברו של הרכב "הוכתם" ביד לא פרטית. זה הכל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קודם כל, אייל, רצונו של אדם כבודו. מי שלא רוצה לקנות רכב מהשכרה, בבקשה, והשאר שכן רוצים - מרויחים מהמצב. זכותם.

ולגבי הקילומטראז' כתחליף ל"יד", אני צריך להזכיר פה כמה אנשים מזייפים את הקילומטראז' של הרכב שלהם ?

:idea:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מעניין מי הולך להרוויח מזה....

כל מידע שניתן לקבל על הרכב ראוי שימסר לקונה...

ממש לא לבטל את רישום היד - אחד מהקריטריונים החשובים בהחלטה אם ללכת לראות רכב או לא.

על פי רוב - רכב שעבר הרבה ידיים מצבו פחות שמור...

יש חריגים - אבל בשבילם לבטל - לא ולא!!

אלון

• תוכן חדש...