Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמלצת חברי הפורום באחד מהשרשורים הרבים על המלצות קנייה לגריל גז, נקנה לפני כחצי שנה גריל Grandhall GT4

עד כה הנקיון שביצעתי היה כך:

לאחר סיום הצלייה, פותח את כל המבערים על עוצמה גבוהה לכ10 דקות עם המכסה סגור ולאחר מכן נותן הברשה טובה עם מברשת נחושת. (המלצת טכנאי החברה)

לאחר שהגריל מתקרר, מרוקן את מגש הנוזלים התחתון ושלום על ישראל.

לפני שבוע נערכה ארוחת חג גדולה והגריל עבד כמו שצריך. היום ניגשתי לבדוק שיש מספיק גז למחר, פתחתי את הגריל וראיתי שהדפנות מטונפות בשומן שחור.

פירקתי כל מה שניתן לפרק וניקיתי עם מטלית לחה וקצת סבון כלים.

המתכת נשארה שומנית, אבל ללא שכבת הסירחון שהצטברה עליה.

אז מה השאלה בעצם?

איך אתם שומרים על הגריל שלכם? כיצד מנקים ואם אילו חומרים?

כל כמה זמן מבצעים ניקוי ייסודי?

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אני ממש לא מטורף נקיון ובטח שלא מתכוון לשרוף את כל הקלוריות שצברתי מאכילת הסטייק על ניקוי הגריל מייד לאחריו.

אבל אחת לכמה זמן, נראה לי שלא יזיק לו ניקוי יסודי.

כמו שכתבתי, ניקוי שכזה בוצע רק היום, למעלה מחצי שנה מאז קנייתו.

פורסם

לוקח אותו לחצר, נותן לו שפריץ נדיב של סנט מוריץ/סנו תנורים על כל חלק, משאיר את החומר לעבוד כמה דקות, עובר עם מברשת ניקוי ושוטף הכל עם צינור מים. לקינוח אני מדליק אותו לכמה דקות כדי לייבש הכל.

אף חתיכת טינופת לא שורדת את זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לגריל יש בדרכ שכבה שחורה שהיא בעצם שכבת הגנה, שפשוף חריף וחומרים חזקים הורסים את הציפוי.

אני אחת לתקופה מפרק את המנגל לגורמים, מנקה בכיור כל חלק וחלק עם סקוץ וסבון כלים ומשתדל לא לשפשף חזק. לפעמים נשאר קצת שומני אבל גם ככה במנגל הראשון הכל מתלכלך שוב.

לאחר כל על האש מנקה עם מברשת סיבים ברזל (לא חזק מדי כדי לא להוריד את שכבת ההגנה) ומשמן עם הבצל.

לאחרונה התחלתי לרפד את כל הבפנים של המנגל בנייר כסף, הרבה יותר קל לנקות תקופתית.

פורסם

אני מפרק את הרשת ועובר עליו עם המכונת שטיפה. מנקה ממש טוב.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

פעם בחצי שנה אני מפעיל על עוצמה מלאה ל10 דקות ואז מוריד הכל עם מכשיר קיטור

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עצות מועילות. תודה.

הגריל מונח קבוע בחצר. שוקל לחברו למערכת הגז ולהפסיק להסתמך על בלון כמקור עיקרי.

ידוע לי שהחיבור חייב טווח של 3 מטר ולא יותר, זה בסדר כי הגריל מופעל רוב הזמן במקום קבוע.

חסרונות בולטים שעלי לקחת בחשבון?

• תוכן חדש...