Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
הסטטיסטיקה מתבססת על סמך מחשב ריאלית ואולי אופטימית, שהסיכוי שנהג שאכפת לו מנהיגה ומבטיחות ירצה לצלם אחרים גדול בהרבה מנהג שרק רוצה לדפוק אנשים אחרים ולהרגיש מלך. מעבר לזה, הרבה המהעקיפות מימין הן מאוד מסוכנות ואותי עקפו אין ספור פעמים מימין וכמעט הורידו אותי מהנתיב.

אם האנשים שאתה מכיר מעדיפים לתת דוח לעוקפים מימין מאשר למי שעובר באור אדום, אז המצב בקרב מכריך עגום, מתנצל.

באיזה נסיבות עקפו אותך מימין? כי בגדול כל צדקן יכול לנסוע 80 בשמאל כי זו המהירות המותרת, לצלם את המכוניות שעוקפות אותו מימין על 110 קמ"ש ולצעוק פשע! עבירה מסוכנת! עכשיו תשלם את הקנס או תסביר לשופט מה אתה מסכן אותו בכביש...

ומי קובע מה זו עבירה מסוכנת? אין כזה דבר. הכל תלוי בנסיבות.

לעבור באור אדום צומת מלאה במכוניות זו עברה מסוכנת אבל לעשות את זה ב3 בלילה כשהכל פנוי ולא רואים רכב מקילומטרים זו עבירה, אבל לא מסוכנת.

כל העניין הזה של ההתנדבות לעזרה באכיפת החוק דפוק מיסודו. אולי גם ימצאו אזרח שמוכן להתנדב להיות המפכ"ל החדש כי המועמדים לא מספיק טובים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פתחתי את השרשור הזה בעקבות השרשור על האפליקציה המשטרתית כאן

אני מתחיל בעבירות החמורות בעיניי.

שלט עצור / אי מתן זכות קדימה

רמזור שחור , זה 2 שניות אחרי שהאדום כבר דלוק.

עקיפת רכב תוך חציית קו הפרדה רציף

מהירות שלא בהתאם לתנאי הדרך. משתמשים בסעיף העבירה הזה היום ד"כ אחרי תאונה:lol:

אהממ

לא תפעיל את האפליקציה להודיע למשטרה שנהג נתקע בשמאלי

קו לבן רציף זה קיר בטון. אי אפשר לחצות אותו . סגל את הגישה הזו ותרוויח

למה לסטות לימין בצורה מסוכנת. חכה עד שיתפנה המסלול הימני בצע עקיפה בטוחה , ואפילו תעשה אצבע משולשת למתנחל. לא הכרחי.

אתה ברמזור, אל תאכל ,אל תתגלח, תתרכז בו, התחלף לירוק החל לנסוע אלא אם זה לפניך חולם. חולם, צפצף לו קלות.

המצב הזה תאורטי בדיוק כמו טלפורטר. זה שאתם מנסים בכוח להכניס סיטואציות בעלות סבירות נמוכה מראה שאתם ממש טרחנים ומנסים בכוח לצאת צודקים. כשהטלפון על הדש ואתה משחק בו, מעבר לסיכוי האפסי שבכלל עבריין שנמצא -מלפניף- ישים לב, יחשוב שאתה מתעסק באפליקציית ניווט.

אני יכול באותה מידה לבוא אליך ולהגיד אתה נוסע בכביש, מאוד מרוכז מאוד ערני נוסע בכיף שלך ויורד לים המלח.

פתאום משום מקום מגיע בנאדם שהתעצבן על הרכב האיטי מלפניו ועקף על פס לבן רצוף, כי הוא עשה את זה לפני שבועיים וגם לפני חודשיים, ולא קרה כלום. הרי הוא נוהג איך שהוא חושב לנכון כבר 50 שנה, אבל הוא לא עשה תאונה, ובגלל שאתה נהג ממוצע ואין לך את המיומנות של נהג מרוצים מנוסה, הופתעת והתנגש בך חזיתית וגרם לך לפציעה קשה ולאשתך ולילדים שלך למוות.

אותו נהג לפני חודשיים היה יכול לקבל דוח על חציית פס לבן של 1000 שח ונקודות, ובדיוק כשהוא חשב לעקוף כשאתה הגעת, הוא אמר, לא בא לי עכשיו לקבל דוח ונקודות. לחנך אותו לא תצליח כי הוא שם זין עליך ועל הסביבה, אבל בדיוק לאותם בריונים שחושבים שהכביש שלהם והכל יהיה בסדר כי הם נהגו 50 שנה בלי תאונה והם יודעים יותר מאחרים, חשוב יותר הכסף והנקודות ומי בכלל חושב על מוות עכשיו, כולה לעקוף שניה.

ההודעות העליונות הם מהשרשור שפתחתי על עבירות מסכנות חיים.

הבנת את זה שטקר.

נדמה שאתה חי בסרט מסע בין כוכבים כשאתה נוהג.

הוצאת לשון הרע במיטבה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ועדיין אנחנו מכירים את התלונות הרבות על השוטרים ופעילותם.

גם ברבים כאלה נתקלנו. נתחיל מהבחור מנשר עם הממל"ז בצד, ש"תפס" בכל משמרת 8 נהגים באותה מהירות ובאותו מרחק, ונמשיך עם החברים של דניס (הבחור עם העצור וה-DVR, שהביא אתדבר המצלמות לידיעת כל המדינה).

הבעיה אינה ההכשרה - אלא סינון השוטרים (מקצועיים או חובבים) בשלבי הגיוס. כאשר מגוייסים האנשים הנכונים ניתן להכשירם ולתת להם סמכויות בהתאם לרמת ההכשרה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
המצב הזה תאורטי בדיוק כמו טלפורטר.

תאורטי כמו טלפורטר, אה? אין בעיה, אני מזמין אותך להעביר יום שלם בתיעוד עברייני תנועה במקום שבו האוכלוסיה סבלנית, מסבירת פנים ומקפידה הקפדה יתרה על שמירת החוק. טייבה או אום אלפחם, למשל.

רק תוודא שהטלפורטר שתקנה שם יצליח להיכנס לאמבולנס שבו יפנו אותך משם, חבל להשאיר דבר כזה בשטח אחרי שהצלחת להשיג אותו...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני צופה כי...

תצא אפליקציה המאתרת את אותם מלשינים

המלשין שכיר ,

יוזמן לבית המשפט למתן עדות , פעם אחת , פעם שניה פעם שלישית , פעם רביעית ..

המלשין מובטל

ונסיים בתפילה

וְלַמַּלְשִׁינִים אַל תְּהִי תִקְוָה, וְכָל הָרִשְׁעָה כְּרֶגַע תֹּאבֵד (נ"א: וְכָל עוֹשֵׂי רִשְׁעָה כְּרֶגַע יֹאבֵדוּ), וְכָל אוֹיְבֶיךָ (נ"א: וְכֻלָּם) מְהֵרָה יִכַּרֵתוּ, וְהַזֵּדִים מְהֵרָה תְעַקֵּר וּתְשַׁבֵּר וּתְמַגֵּר וְתַכְנִיע בִּמְהֵרָה בְיָמֵינוּ. בָּרוּךְ אַתָּה ה', שׁוֹבֵר אוֹיְבִים וּמַכְנִיעַ זֵדִים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

למה? זאת המציאות, זה לא קשור לערסים או לא. מי שיש לו זמן להתעסק עם זה הוא לא בדיוק יחידה יצרנית במשק.

לגבי מי שדיבר על הכשרת מתנדבים והיותם, במפורש או במשתמע, השמנא והסלתא - דוגמא מהיום, ממש מלפני רבע שעה. כביש יגור-לב המפרץ, הוויז מתריע על ניידת בסביבות היציאה לאזור התעשיה. הניידת עומדת ממש לאחר הכניסה ומסיימת מארב ומתחילה בנסיעה. נוסעת באופן איטי מהתנועה. מספר צהוב (כנראה אור יארוק או שאריות, שחיתות מזעזעת בפני עצמה). עוקף אותה - הנהג, לפי גילו בוודאי מתנדב, מדבר בטלפון צמוד לאוזן. יכול להיות שיש דיבורית באוטו, הוא לא מוצא לנכון להשתמש בה.

אכן, עזרה לו מאד ההכשרה הנרחבת שעבר. גם לנו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אייל

שלא יביאו לי את הסעיף , ראה בהמשך.

מפעילות המועצה הלאומית למניעת תאונות גוף שהוקם בעבר לפני 60 שנה

" פעילויותיה של המועצה בעבר

במהלך שנותיה, פעלה המועצה בכמה מישורים עיקריים: ‏

• בבתי ספר - במסגרת "משמרות הזה"ב" (או "משמרות הבטיחות"), בהדרכת תלמידים ובהשתלמויות למורים, ובהקמת מגרשי הדרכה, שהם דגם מוקטן של סביבת הכביש, הכולל תמרורים, רמזורים וכלי רכב.
  • עידוד נהיגה בטוחה תחת עריכת תחרות "הנהג הזהיר" - בה לוקחים על עצמם המשתתפים "נדר" של נהיגה זהירה.
  • ארגון "משקיפי התנועה" - ארגון מתנדבים שסייע למשטרה במלחמתה בעבירות התעבורה, ועזר למועצה בפעילויותיה לחינוך הציבור לנהיגה נכונה. מתנדבי הארגון היו מדווחים למועצה על עברייני תנועה מחד, ונהגים זהירים מאידך, כדי שזו תשלח אליהם מכתבי אזהרה או שבח בהתאם להתנהגותם על הכביש.

המועצה הייתה שותפה להפקת רבות מהתוכניות להקניית זהירות בדרכים, ששודרו בטלוויזיה החינוכית."

ראשי התיבות של משקיף תנועה של הציבור דאז = מת

קיימת הצעת חוק של הרב אייכלר בקשר למשקיפי תנועה מלפני כשנתיים. הצעת החוק הוקפאה.

המחוקק הקפיא את הצעת החוק , עכשיו באה המשטרה , שזו פקידות, מבחינת ההיררכיה התחוקתית , ורוצה למסד משהו , שהכנסת החליטה להקפיא.

וראו כמה הצעת החוק כאן שהוקפאה היא הרבה פחות טוטליטרית מהתכנית של המשטרה

אלה העבירות שידווחו עליהם

[TABLE=align: right]

[TR]

[TD][/TD]

[TD](סעיף 3(א))[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]1. אי ציות לתמרור עצור ואי מתן זכות קדימה.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]2. עקיפת רכב מצידו הימני.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]3. מעבר בין נתיבים אשר מופרדים בפס הפרדה.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]4. אי ציות לרמזור אדום לרכב או לרכבת.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]5. נהיגה בניגוד לכיוון התנועה.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]6. אי מתן זכות קדימה להולכי רגל במעבר חציה.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]7. נהיגה תוך סיכון מיידי של המשתמשים בדרך.

סעיף 2 אני מתנגד

לסעיף 3 אני מתנגד , אלא אם מדובר בקו הפרדה רציף

סעיף 7 בעייתי כי הוא סובייקטיבי לחלוטין.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

הצעת חוק משקיפי .doc

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אין לי בעיה עם מה שכתבת בכל השרשור מלבד ההודעה הלפני אחרונה בה הבאת ציטוט מתפילה עם רמיזה מדבריך למתנדבי המשטרה.

עם כל הכבוד ועם כל מה שאני חושב על ממסד המתנדבים במשטרה, אין סיבה להתנסח כך.

התפילה הזאת כמובן לא נאמרת על יהודים והיא נאמרת על שונאי ישראל, לא על מתנדבים במשטרה שעוזרים באכיפת חוקי התנועה (עם כל הבעייתיות שבנושא).

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

^זו תפילה על יהודים שהיו מלשינים לשלטון הרומאי (שאסר על היהודים לקיים חלק מהמצוות) על יהודים אחרים שלא צייתו לחוקים.

אכן ההשוואה לא במקום.

ישה, העבירות שכתבת מסוכנות רק במצבים מסויימים. לא תמיד.

לא לעצור בעצור כשהכביש ריק זה לא מסוכן.

כנ"ל רמזור אדום.

לעקוף רכב איטי על קו לבן כשאין תנועה ויש ראות טובה זה לא מסוכן.

גם חוסר איתות או אי שמירה על הנתיב יכולים לגרום לתאונה.

צריך לאכוף את החוק בלי להעדיף עבירות מסויימות ואין סיבה לתת לאזרחים להיות שותפים בזה כי שיקול הדעת שלהם כשהם רואים מישהו משתולל בכביש שווה לת#ת.

להתקין מצלמות בניידות ולשלוח קנסות/הזמנות למשפט לנהגים שתועדו? זה אחלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

אם רוצים להיות מדינת חוק, אז אכיפת החוק צריכה להיות בידי הגוף האוכף, לא בידי אזרחים משועממים שמחפשים מה לעשות בזמן הפנוי ונמאס להם לשחק SWAT במחשב. אם יש שוטרים טובים יותר או פחות זה עניין אחר, אמנם חשוב אך לא נושא לדיון הזה. ברגע שמפריטים את פעילות המשטרה, זה לא תקין כבר מעיקרם של דברים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתם מייצגים את אוכלוסיית הנהגים בארץ? שאלה רטורית.

כמדגמם מייצג? בהחלט כן. כי המדגם הזה כולל את כל קשת נהגי ישראל, החל מאלו שנוסעים ב70 בשמאלי ונדחפים בראש הפקק, ועד לאלו שיש להם בערך את אותה תפיסת הנהיגה שיש לי.

הסטטיסטיקה מתבססת על סמך מחשב ריאלית ואולי אופטימית, שהסיכוי שנהג שאכפת לו מנהיגה ומבטיחות ירצה לצלם אחרים גדול בהרבה מנהג שרק רוצה לדפוק אנשים אחרים ולהרגיש מלך.

זו לא סטטיסטיקה. זו אמונה לא מבוססת, שאתה מציב אל מול המדגם שלי, או סתם הניסיון האמפירי שלי בכבישי ישראל.

זה גם לא קשור ל-"להרגיש מלך".

יש לך הנחת מוצא שהיא פשוט לא נכונה, שלנהג הממוצע סביבך איכפת מ"נהיגה ובטיחות", או שהוא בכלל יודע מה זה.

ביום שאני אצליח לנסוע מהבית לעבודה וחזרה, מבלי לראות עשרות נהגים גונבים רמזור \ לא עוצרים ב"עצור" \ לא מאותתים \ משתלטים על השמאלי כאילו חייהם תלוים בזה - אולי אני אחלוק את האופטימיות שלך. אבל בשביל זה מישהו צריך כנראה ליצר נורמות חדשות בכבישים. זה לא יקרה מהמערכת, שהדיווחים שלה מתבססים על אותם האנשים בדיוק שעושים את כל העבירות האלו.

אגב, אני מתקשר מדי פעם למענה הקולי של חברות הליסינג - בעיקר במקרים של נדחפים לראש התור הפקקים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

סתם שאלה מעניינת ל-RK וחבריו.

במדינות כמו אוסטרליה וכמה באירופה יש אכיפה מאוד קשה וחזקה. מנסיון, אם תבצע עבירה יש סבירות גבוהה שתיתפס.

האם כאשר אתם נוהגים בחו"ל אתם מרשים לעצמכם לבצע את אותה כמות וסוגי העבירות שאתם מרגישים בנוח לבצע בארץ?

פורסם

העבירות היחידות שאני מרשה לעצמי לבצע בארץ הן נהיגה במהירות העולה על המותרת ועקיפה מימין (כי אני מסוכן פחות, לעצמי ולאחרים, כשאני פשוט עוקף את המכשול ולא מנסה לחנך אותו). פעם אחרונה נהגתי בחו"ל בארה"ב, בטקסס. לא אני ולא יתר משתמשי הכביש לא שמרו על המהירות המותרת, אלא בדרכים בינעירוניות התנועה זרמה במהירות שעלתה עליה וכשנסעתי באזור ה-80-90 מי"ש לא הרגשתי מהיר מדי. כנ"ל לגבי עקיפות, אם-כי משמעת הנתיבים לא קיימת בארה"ב.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצחיק שאתה מניח שכל מי שנגד מערכת האכיפה בהתנדבות הזאת הוא עבריין תנועה סדרתי שכל מה שמעניין אותו זה לא להיתפס.

זה מראה כמה אובייקטיביים ומקצועיים יהיו האנשים שישלחו דיווחים למשטרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...