Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר טיפלתי בגולף GTI חדשה לחלוטין (פרטי הבעלים אותו אנחנו מכירים יחשפו אך ורק ברשותו והם שמורים במערכת :lol: ).

מטרת הטיפול הייתה יישום ציפוי הגנה מבית GTechniq .

התחלתי במעבר פלסטלינה-פד גומי ננוסקין ופוליש עדין שלאחריו יישום הציפוי.

בנוהל (מקוצר :wink: ) מצרף תמונות " אחרי " בלבד....

IMG-20150823-WA0005.jpg

SAM_0747.jpg

SAM_0755.JPG

SAM_0756.JPG

SAM_0760.JPG

SAM_0762.JPG

SAM_0763.JPG

SAM_0765.JPG

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד תענוג לראות את העבודות שלך!

איזה חומר זה C1?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
הרכב יצא מהחברה בלי סוורלים בכלל? ולא היה עדיף גלייז במקום פוליש עדין srp או משהו בסגנון?

כמו כמעט כל רכב שיוצא מהחברה, מיקרו סווירלס כתוצאה מהשטיפה לפני המסירה ללקוח\כיסויים למיניהם ככה שפוליש היה רצוי בהחלט.

גלייז זה הדבר האחרון שאתה רוצה ליישם לפני ציפוי-הפח צריך להיות נקי ברמה כירורגית.

[email protected]

פורסם
כמו כמעט כל רכב שיוצא מהחברה, מיקרו סווירלס כתוצאה מהשטיפה לפני המסירה ללקוח\כיסויים למיניהם ככה שפוליש היה רצוי בהחלט.

מזעזע אותי לחשוב על פוליש, אפילו שהוא עדין, לרכב שיצא הרגע מסוכנות. קיבלתי עור ברווז. זה באמת מחוייב המציאות?

הרכב המצופה נראה מדהים.

פורסם

לא חייב, מאד מאד רצוי כדי להגיע למצב מושלם וכדי להבטיח חיבור מקסימלי בין הציפוי לפח. פוליש עדין ביותר כמו זה שנעשה לא אמור לזעזע ו.

[email protected]

פורסם

ראיתי את הרכב של הבעלים היקר בלייב, חונה ומפוארת מתמיד.

הוא לא יודע כי שכחתי להגיד לו :)

עבודה נפלאה שלומי, אין עלייך.

"יאללה בירי".

פורסם

מחר נשטוף אותה בפעם הראשונה. הוראות של ד"ר אדרת לא לרחוץ שבוע.. בת-שבע תהיה ניסוי ביחס לשישיסטית הקודמת שלי. סבלה רבות תחת הציפורים, העטלפים ושרף עצים. גם החדשה תהיה באותם התנאים (לצערי..) מקווה לראות תמורה להשקעה בציפוי המהולל. שלומי אומן ממש. כל הכלים הדרושים באים איתו בצרפתיה שלו. עבודה מושקעת, מסודרת ופדנטית. המלצה חמה. לא יכולתי להפסיק למשש את הפח החלק. כן חטפתי צעקות. אסור לגעת שבוע..

01.jpg

פורסם

תתחדש ותהנה! אל תשכח לעדכן על עמידות החומר.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תוכן חדש...