Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי בעיה ברכב ואני לא בטוח אם זה בגלל שככה זו הקיה או שזו בעיה.

אז ככה:

קודם כל זו קיה פינקטו שנת 2014 אוטומטית מנוע 1.2

כאשר אני מאיץ כלומר לוחץ על דוושת הגז חזק כלומר השתלבות בכביש מהיר לדוגמא, ואני על מתחיל מ20 קמ"ש הרכב מתחיל להיחנק כאשר הוא מגיע ל50-60 ומ80 כל הזמן יש תחושה שהוא בולם את עצמו.

אבל אם אני נוסע על 60 ולוחץ על הדוושה הוא סוחב ומאיץ כמו שצריך אך הבעיה יכולה לקרות גם כאשר אני נוסע על 20.

האם זה משהו מוכר?

אם כן אשמח לשמוע תגובות זה פשוט מחרפן אותי כבר.

נתתי את הרכב למוסך אמרו שאיפסו את הגדרות המנוע ולקחו לנסיעת מבחן ולא מצאו כלום.

תודה לעונים.

פורסם

לא נשמע כמו תקלה אלא יותר ככה המערכת ניהול של הרכב הזה עובדת, מנוע 1.2 קטן וגיר אוטומט די מסרס את הרכב,

שאלת אותי לגבי עדכון תוכנה למנוע, גיר?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לא נשמע כמו תקלה אלא יותר ככה המערכת ניהול של הרכב הזה עובדת, מנוע 1.2 קטן וגיר אוטומט די מסרס את הרכב,

כמה כבר אפשר לסרס מנוע 1.2 אימתני ..

Audi A3 8L

פורסם

פחות שאלתי, יותר אמרתי שבמוסך עשו איפוס הגדרות של המנוע אבל זה לא כל כך עזר.

כאשר אני מאיץ לאט או עובר את ה60 ומאיץ מהר אין את הבעיה.

חשבתי גם אולי זה בגלל המנוע הקטן אבל רציתי לשמוע דעות נוספות.

תודה.

פורסם
גם לי הייתה בעיה דומה במאזדה 2 שלי מציע לך ללכת למוסך מורשה שיבצעו בדיקה של הרכב.

וזה נפתר?

עכשיו אין בלימות כאלה רגעיות?

• תוכן חדש...