Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אבות יקרים!

בעיה שרק לאחרונה נתתי את דעתי עליה -

יש לי ברכב כסא בטיחות לילדה ובימי הקיץ המטורפים האלה, פנים הרכב מתחמם לרמה מטורפת ואיתו גם האבזמים של הכסא.

תמיד כשאני רוצה להושיב את הילדה (אוטוטו שנתיים) בכיסא היא צועקת "חם, חם" כי היא יודעת מה מצפה לה.

גם הכיסא עצמו חם ואילו האבזמים כבר ממש רותחים ויכולים לגרום לכוויות.

לא פעם כל תהליך ההושבה בכיסא מלווה גם בבכי והתפרעות. ולפעמים גם של הילדה...

בכל מקרה, איך אתם כאבות לילדים מתמודדים עם זה? יש איזה פתרון פלא שפספסתי?

תודה מראש!

פורסם

כיסוי המושב מונע את חימומו? אני בספק.

כבר עשיתי ברכב הכהייה של שני החלונות האחוריים והשמשה האחורית בחומר הכי יקר שיש שאמור לסנן גם חום ולא רק UV.

פורסם

בהחלט תופעה ידועה ולא רצויה.

אשמח לדעת אם יש כיסוי לזה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• אחראי פורום
פורסם

הם יהיו חמים אבל פחות בוערים. אם אין כיסוי, אני דוחף אותם בקיפול שלפחות לא יהיו חשופים לשמש ישירה.

בהחלט בעיה מציקה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אוקיי, אז את זה פתרנו. תודה רבה לכם!

ואם יש פה כל כך הרבה מביני עניין בתחום, אנצל ואשאל עוד שאלה.

כשכיסא הבטיחות היה במצב של נגד כיוון הנסיעה, אמרו לי שהוא צריך להיות במצב של שכיבה.

עכשיו, כשהכסא עם כיוון הנסיעה, אמרו לי שהכסא צריך להיות במצב של ישיבה.

האם בכל כסא בטיחות יש גם אופציה של שכיבה עם כיוון הנסיעה? נראה לי תמוה שמצב השכיבה שמור רק לנגד כיוון הנסיעה.

מישהו מכיר?

אם זה משנה, יש לי את הטריומף 65 של אוונפלו.

פורסם

אכן ככה זה.

כשפונה נגד כיוון הנסיעה גב המושב יספוג את משקלו של הילד בעת בלימה. כשפונה קדימה, הרצועות מחזיקות אותו. יש כסאות עם זויות שונות גם במצב קדימה, אבל בכל מקרה, זה בישיבה.

:turn-l:
  • אחראי פורום
פורסם

בשניים שיש לנו קיימת האופציה. כשאנחנו יודעים שהפעיל עומד להירדם, משכיבים לו.

בכל מקרה זו לא שכיבה בזווית של סל קל, סתם הטייה קלה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש אצלנו בכסא את האופציה של Recline אבל אני לא יודע אם זה מומלץ לכיוון הנסיעה.

יש פה פן בטיחותי בעצם? אם האופציה קיימת, זה אומר שזה בסדר?

פורסם (נערך)

במקרה התקנתי אתמול שני כיסאות בטיחות (אפילו של אוונפלו) בשביל אחותי. יש עליהם סימונים לזוויות ההתקנה הנדרשות. התקנתי נגד כיוון הנסיעה ויש שם קו שצריך לוודא שהוא מקביל לקרקע במצב זה. נאלצתי אפילו לדחוף מגבת מגולגלת מתחת לבסיס בצד שצמוד למשענת מושב הרכב כי נגמר מהלך הכיסא ביחס לבסיס והקו עדיין לא היה מקביל (כל זה בהתאם להוראות יצרן הכיסא).

אם אני זוכר נכון, עבור התקנה עם כיוון הנסיעה היה טווח צר וזקוף שמותר להתקין בו את הכיסא. זה הכל פונקציה של פיזור עומסים אידאלי על גוף הילד במקרה של תאונה.

בכל מקרה תקרא את ההוראות של הכסא הספציפי שלך. חבל לקנות כיסא ושלא יעשה את עבודתו עקב התקנה לקויה.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • תוכן חדש...