Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו 2001 , שאני נוסע בלי מזגן האוטו טיל! אבל שאני נוסע עם מזגן, הוא לוקח הרבה כח ולא כיף לנסוע.

יש איזה פתרון חדשני לדבר הזה אולי?

Polo 2001 16V

פורסם (נערך)

ניתן להתקין על ידית ההילוכים מתג קפיצי. החיבור צריך להיות כזה שכשלוחצים על המתג מתקבלת תוצאה כאילו התרמוסטט הפסיק את המיזוג כי הושגה הטמפרטורה הדרושה.

זה לא יעזור לסחיבה אבל תוכל לבטל בנגיעה את עבודת המדחס בלי להפריע לפעולת המאוורר בתא הנוסעים. לזינוק בעלייה או לעקיפה זה יעיל מאד.

הקור האגור במאייד הפנימי ימשיך להוציא אויר קר עוד כמה שניות וברוב המקרים, אם מדובר ב'ניטרול' קצר זה נסבל.

לא מכיר את נערכת בקרת הטמפרטורה ברכב שלך אבל תמיד ניתן לאלתר פתרון.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם

ברגע שעוברים סל"ד מסויים, למשך זמן מסויים (קצר מאוד) וכתלות בלחיצה על דוושת הגז אז מחשב הרכב מפסיק המדחס והמאוורר בתא הנוסעים ממשיך לעבוד. לא?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

יוסי, אני זוכר שלפני 20 שנה היו כפתורים כאלה מותקנים על ידית הילוכים בכמה מכוניות, לא נפוץ אבל היה.

זה היה בתקופה של מזגנים בהתנקנה מקומית ומנועים חלשים יותר ממה שיש היום, אז מדחס היה באמת לוקח המון כוח מהמנוע.

לגבי ניתוק מדחס יזום במאמץ שהזכיר student - אין איזה משהו אחיד, כל יצרן מתכנון את זה שונה.

ברוב המכוניות רק בלחיצה מלאה על הגז יתנתק המדחס, אך יש דגמים שמנתקים גם בפחות מלחיצה מלאה או אפילו בכל זינוק מהמקום לכמה שניות. הניתוקים האלה משפיעים על קירור, בימים חמים מרגישים מיד שיוצא אוויר לא קר מפתחי המיזוג.

פורסם
ניתן להתקין על ידית ההילוכים מתג קפיצי. החיבור צריך להיות כזה שכשלוחצים על המתג מתקבלת תוצאה כאילו התרמוסטט הפסיק את המיזוג כי הושגה הטמפרטורה הדרושה.

זה לא יעזור לסחיבה אבל תוכל לבטל בנגיעה את עבודת המדחס בלי להפריע לפעולת המאוורר בתא הנוסעים. לזינוק בעלייה או לעקיפה זה יעיל מאד.

הקור האגור במאייד הפנימי ימשיך להוציא אויר קר עוד כמה שניות וברוב המקרים, אם מדובר ב'ניטרול' קצר זה נסבל.

לא מכיר את נערכת בקרת הטמפרטורה ברכב שלך אבל תמיד ניתן לאלתר פתרון.

יוסי

ברגע שעוברים סל"ד מסויים, למשך זמן מסויים (קצר מאוד) וכתלות בלחיצה על דוושת הגז אז מחשב הרכב מפסיק המדחס והמאוורר בתא הנוסעים ממשיך לעבוד. לא?

יוסי, אני זוכר שלפני 20 שנה היו כפתורים כאלה מותקנים על ידית הילוכים בכמה מכוניות, לא נפוץ אבל היה.

זה היה בתקופה של מזגנים בהתנקנה מקומית ומנועים חלשים יותר ממה שיש היום, אז מדחס היה באמת לוקח המון כוח מהמנוע.

לגבי ניתוק מדחס יזום במאמץ שהזכיר student - אין איזה משהו אחיד, כל יצרן מתכנון את זה שונה.

ברוב המכוניות רק בלחיצה מלאה על הגז יתנתק המדחס, אך יש דגמים שמנתקים גם בפחות מלחיצה מלאה או אפילו בכל זינוק מהמקום לכמה שניות. הניתוקים האלה משפיעים על קירור, בימים חמים מרגישים מיד שיוצא אוויר לא קר מפתחי המיזוג.

יש כפתור כזה רק לא על הידית אלא על הקונסולה של המזגן. ואצלי ה ac לא מתנתק אף פעם רק מתי שאני מחליט. וכאשר אני מנתק אותו אז עדין נעים ב 5 דקות ראשונות אבל אחרי זה חייב להדליק שוב. חייב תהיות איזה פתרון לדברים האלה היום לא מאמין שכל מי שמשפר את המכוניות האלה.. יותר בחול.. נוסע ככה עם מגזן

Polo 2001 16V

• תוכן חדש...