Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני בקושי מפעיל את עצמי, מפעמיים בשבוע טיפוס ופעמיים בשבוע אופני שטח, ירדתי לאפס טיפוס ופעם בשבוע אופניים... על הפנים.

בגזרת הכוח ארגנתי חבר'ה בעבודה ויחד קנינו מכשיר מתח-מקבילים-סמיכה-בטן, הגיע היום ונראה די טוב.

בגזרת הסיבולת חשבתי לרכוש אליפטיקל, למה אליפטיקל? כי אין לי איפה לשים את הג'ינס אחרי העבודה...

וברצינות: היות ואני שונא לרוץ, ואוהב טלויזיה, חשבתי לפתח שגרה בה אני רואה פרק של 40 דקות של סדרת חצי-ריכוז כלשהי (או הרצאות של יובל נוח הררי האדיר) בזמן שאני על דופק אירובי. יש לי חבר שפיתח את השגרה הזו וזה עבד לו נהדר.

אני לא ארכוש הליכון, כי הוא בד"כ מגושם יותר, ודורש הוצאה כספית הרבה יותר רצינית (עם אליפטיקל זול אפשר להסתדר, עם הליכון זול אני ממש לא מסתדר).

קיצר אז אליפטיקל, יד 2 כי ברור לי שיש מאות אנשים שקנו אחד ולא נגעו בו כמעט ועכשיו הוא סתם תופס להם מקום בבית.

שמתי לב שיש המון, המון דגמים, ולא לגמרי ברור לי כיצד לסנן.

אז המטרה היא להוציא סד"ג של 500 שקלים, ז"א שמודעות רלוונטיות הן עד 1000. ראיתי כל מיני דברים רלוונטיים באזור שלי (עמק יזרעאל / יקנעם / חיפה) אבל לא לגמרי הבנתי מי נגד מי עדיין, אז חוכמת ההמונים וזה...

קיצר

אם מתחשק למישהו לסייע - בשמחה.

אם למישהו יש איזה משהו רלוונטי עבורי - גם בשמחה.

תודה

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...