Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב שלי בצבע כחול, הגג ומכסה המנוע מתקלפים בצורה זוועתית, חשבתי לעשות את הגג בצפוי שנראה כמו "זכוכית" (שחור חלק), אבל חשבתי שעל המכסה מנוע אני לא יכול לעשות דבר כזה, לדעתכם, מה כדאי לעשות ? הרכב כחול, ללא גאנטים, אלא עם טסות בצבע כסוף שאולי יצבעו בהמשך, הכחול הוא כחול גינ'ס.

פורסם

יותר טוב,

לגבי הגג, גם אם תדביק את המדבקה המדוברת, זה לא יציל אותך, זה יראה יותר גרוע כי הצבע של שאר הרכב נראה זוועה ורק היא תנצנץ לך.

אם כבר אז עדיף לפזול לכיוון הקרבון, כמה שפחות נוצץ יותר טוב, תתחיל מפלסטלינה ופוליש לשאר הרכב והוא יקבל ברק במיידי.

ברגע שתראה תוצאות טובות תחשוב לאיזה כיוון אתה הולך.

אם אפשרי מבחינה כספית תצבע הכל.

פורסם
רק צביעה.

צביעה היא נושא מאוד יקר שאני לא יכול לכנס אליו ברגע זה, אני מעדיף לעשות איזה ציפוי שיתאים, את האמת אני חושב שגג שחור חלק (כאילו יש גג פנורמי) יהיה יפה, אולי אוכל לשלב את זה עם המכסה מנוע, זה יכול לתת לרכב מראה "יוקרתי" יותר אני חושב.

פורסם
יותר טוב,

לגבי הגג, גם אם תדביק את המדבקה המדוברת, זה לא יציל אותך, זה יראה יותר גרוע כי הצבע של שאר הרכב נראה זוועה ורק היא תנצנץ לך.

אם כבר אז עדיף לפזול לכיוון הקרבון, כמה שפחות נוצץ יותר טוב, תתחיל מפלסטלינה ופוליש לשאר הרכב והוא יקבל ברק במיידי.

ברגע שתראה תוצאות טובות תחשוב לאיזה כיוון אתה הולך.

אם אפשרי מבחינה כספית תצבע הכל.

מה אתה מציע ? לעשות הדבקה של שחור מט, או צבע מט אחר ? חשבתי על לבן כאופציה.

תוכל להמליץ לי על חומרי ניקוי טובים לרכישה ?

פורסם
אתה חושב שציפוי יהיה יותר זול?

תחשוב שוב.

כמה בערך יעלה לי מט בצבע שחור/לבן לגג ולמכסה מנוע ביחד ?

ותוכלו להמליץ לי על חומרי ניקוי טובים שאעשה בבית ? (ווקס וכו').

פורסם
לא פחות מ1000 ש"ח לשניהם,וזה עוד זול.

תודה !

חומרי ניקוי: בבקשה, http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=573252

הרשימה לא כוללת פוליש ומוצרים נלווים לו.

תודה רבה לך ! איזה ווקס מומלץ אגב ? והאם ברשימה מצויין איזה סבון ? לא ממש מבין בחומרים.

פורסם (נערך)

מחלה של רכבים לא מטופחים.

אלירן, פלסטידיפ גם עולה כמה מאות שקלים לגג ומכסה מנוע, אם אתה קונה בתרסיסים סבירות גבוהה שהצביעה לא תצא אחידה, ובנוסף ההתאמת צבע לא מדוייקת בכלל לכן הייתי ממליץ להימנע.

גג ומכסה מנוע אפשר לצבוע היום בסביבות ה1000 ש"ח וזה יהיה הפתרון הכי טוב לדעתי.

או צביעה של מכסה מנוע וציפוי גג בשחור.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...