Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק תיקון טעות - mainstream זה שכיח, main stream זה שכשאחרי פעילות מינית אתה הולך לשירותים ויש השפרצות לשני כיוונים מנוגדים ואז אתה לוחץ וזה מתאחד לmain stream - אז זה זה.

אני נוטה להאמין שפות"ש התכוון לmainstream.

ענק. נשבע לך שבכיתי אחי...

פורסם

למכונית עממית, אוטומטית, אמינה, חסחונית ועד 70K כנס לכל מגרש בארץ.

תקבל רשימה של 100000 רכבים , יותר צבעים מבמצעד גאווה בירושליים , מימון לקניית בריכה בקייסריה רק שתקח מהם את את אחד הפרות.

פורסם

בשרשור הזה, צריך את התגובה הבוגרת.

נאקאמיצ'י, אני מאמין שהשרשור הזה נפתח במטרה כנה, לרכישת רכב שיישמש אותך או את אישתך וילדייך (במידה ויש).

אתחיל בסלידה שיש לך מותג, שייתכן והיא הגיונית, לא מאשים, סטיגמות זה עניין מושרש (איטלקי = צרות, צרפתי = בעיות חשמל)

מנוע ה1368 סמ"ק, משמש את כל רכבי הקונצרן (Jeep, Lancia, Fiat,Alfa), חלק מוגדשים, וחלק לא.

מנוע הT-JET, הוצג ב2005 ועד כה מציג אמינות רבה.

אני באופן אישי, עמדתי בהחלטה דומה לשלך לפני כשנה+,

רכישת רכב בתקציב עד 65K.

בדקתי מאזדות, פורדים, עונדות, אפילו וולקסווגן.

לאחר נסיעות והתייעצויות, פניתי לפורום, שם ראיתי לראשונה את הבראבו.

לאחר שבדקתי מספר רכבים, קניתי את הכלה, ונשאר לי הרבה עודף :).

אני כבר שנה וחצי עם הרכב, ונכון לעכשיו, אך ורק טיפולים שגרתיים (הרכב עם 146K ונוסע בריא מאוד)

ומעבר לכך, הכרתי אנשים מדהימים, כל אחד ואחת(לנה).

הופתעתי מחבריי, שהציעו לך את הבראבו.

הם עושים זאת לטובתך, למרות אין ספור הסטירות שהצגת בשרשורים קודמים.

אסכם

הבראבו אוטומטית

חסכונית (1-14 משולב)

אמינה (טיפולים אחת ל30K)

מתאימה מבחינת תקציב

היא לא איזוטרית (נמכרו כ800 רכבים)

במידה ואתה בכל זאת מתעקש לדוגמאות

טויוטה אוריס 2011 תעלה לך כ70K

כנ"ל סיוויק 2011

לאנסר 2012 כ60K

ניסאן נוט 2012 כ70K

ובראבו 2012, שכנראה עדיפה עליהם בכל תחום (איבזור, מנוע, גיר, נהיגה) תעלה כ55K לאקזמפלר מאוד שמור.

בהצלחה בבחירה שלך, תעדכן.

פורסם (נערך)
חברים, הבראבו לא אופציה.

הרכב לא בשבילי, אז לדעה שלי על הבראבו אין משמעות.

הרכב צריך להיות 2013+

נגיד גאז׳ הייבריד הייתה יכןלה להיות אופציה נהדרת, אבל היא קצת עוברת התקציב.

מה עם אחותה מהמשפחה האינסייט? אני יודע שגם היא מאוד זולה ורכב שנראה כאילו מתאים בצורה מושלמת לדרישותיך.

הבראבו לדעתי היא חיה קצת שונה ולא קשורה ממש לדרישות שלך.

אמנם היא אמינה אך רק עם טיפול מסור צריך להכיר את הרכב ולקחת אותו למוסכים טובים שיודעים בדיוק איזה שמן לשים במערכת ההידראולית של הרובוט ואיך לנקז אוויר מהמערכת וכו... מה שעולה לא מעט כסף בהשוואה לרכב רגיל לכן מחיר התחזוקה בהתאם (מעל משפחתית רגילה ממוצעת) ואם לא נעשה נכון יעלה הרבה יותר בהמשך.

מבחינת צריכת דלק היא טובה יותר ממשפחתית ממוצעת אך פחות טובה באופן ניכר מרכב היברידי ובאופן ניכר קצת פחות מסופרמיני חסכונית ומודרנית (קליאו\208)

מבחינת נוחות הבראבו היא לא רכב מצטיין בין אם זה מושבים או מטלים סה"כ משפחתית סטייל

והכי חשוב הגיר הרובוטי שרחוק מלהתאים לכול אחד ואפילו לא יתאים לרוב חובבי הרכב שאין להם משתמש בקארספורום D=.

אז כן היא רכב מצויין אבל מה היא לא מתאימה לכול אחד היא רכב לחובבי נהיגה בעלי משפחות כאלו שיסלחו לה על המושבים הקצרים והקשים ועל הגיר המטלטל כול פעם שהטורבו ידביק אותם אפילו טיפה לכיסא ויזכיר להם שגם ברכבים של ימינו יש ריגוש מסויים וזה שהיא זולה (ממש זולה) ויחסית חסכונית זה רק בונוס.

כאלו שלא מחפשים את הריגוש הונדה אינסייט יותר תתאים להם

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם

הונדה אינסייט היא מכונית מצוינת, חסרת ריגוש, אבל מוקפדת ואיכותית באופן מאוד מרשים. היא גם חסכונית להפליא, נסיעה נוחה מצד שני היא מחוץ לתפריט שלה, אלא אם מדובר בדגם האחרון משנת 2012 ואילך, שהוא כבר לא בתקציב הנזכר. אפילו הבראבו שכאן דשים בה משום מה וברמות שעלולות חלילה להעלות בחילה אצל הפותח, נוחה ממנה משמעותית.

פורסם

האינסייט תבדק.

אני רק מזכיר שוב - סופר מיני. עדיף שנתון 13+

במקרים מאוד מיוחדים אפשר להתפשר על השנתון - לדוגמא - רכב היברידי (ובראבו).

פורסם

אני גם נמצא בהתלבטות דומה.

מישהו יכול להגיד משהו על הספלאש? (התנהגות, חיסכון, איבזור) המנוע זהה למנוע של הסוויפט?

פורסם

אם אתה מחפש אמינות , פשוט מאד-אל תתקרב לאירופאיות במיוחד לVAG (סקודה סיאט וולקסוואגן)

יונדאי I20 טויוטה יאריס סוזוקי סוויפט מכוניות מעולות ואמינות.

פורסם
האינסייט תבדק.

אני רק מזכיר שוב - סופר מיני. עדיף שנתון 13+

במקרים מאוד מיוחדים אפשר להתפשר על השנתון - לדוגמא - רכב היברידי (ובראבו).

אם תלך על הבראבו, החיים שלך יתחלקו ל2.

אלו שלפני הרכישה, ואלו שאחרי הרכישה.

e804a7382d92e3420c9998a98f8ce5eb.jpg

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• אחראי פורום
פורסם

ההורים שלי קנו ספלאש לאחרונה, חיפשו תחבורה בסיסית לעיר ועם זאת לא מעליבה מדי.

עשיתי סיבוב-שניים כדי לטעום ממנו, דעתי היא שזה רכב סביר בהחלט עם פשרות, גם לאלה שמראש מתפשרים.

הכוונה היא שהכל בקמצנות, מהאיבזור ועד המושבים. הנסיעה מעט קשה, תא מטען קטן מאוד, המנוע מייצר קודם רעש ואז תאוצה כלשהי, גם בגלל גיר איטי.

לחיוב - תא נוסעים עצום ביחס לגודל הכללי וגדול בפני עצמו, פנים הרכב בנוי היטב, נראה שיחזיק לנצח, ישיבה גבוהה, שדה ראייה ענק החוצה לכל הכיוונים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...