Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חברה צולם בחניה שחוסמת כלי רכב והולכי רגל, החברה טוענת שטופל, מה עכשיו?

נהג מתחיל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,

ככותרת - רכב חברה של בנק מסוים צולם חונה כמו נבלה סרוחה וחוסם מעבר הולכי רגל ורכב. הצילומים הוגשו בצ'אט פייסוש לבנק, והתקבלה תשובה של "הנושא טופל", ללא אסמכתא כמובן.

מה הייתם עושים? מניחים שהנהג אכן טופל או מפרסמים בדף "סטטוסים שצייצו בעבר" כדי לוודא טיפול\להתנקם בשיט הד הקטן?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שולחים מכתב (מייל) לחברה ומבקשים לדעת איך טופל העניין אחרת אתם מעבירים את זה לתקשורת סטייל מצייצים, קארספורום, אתרי השיימינג השונים שצצים בכל מקום וכו' כמו שעושים לניידות משטרה למשל

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך זמן מיותר תמשיך להציק, באופן אישי אני יכול להגיד לך שזה ביזבוז זמן.

מעבר לזה אם ז היה רכבפרטי ללא מדבקת חברה היית בכלל עושה עם זה משהו ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאיזה 'טיפול' אתה מצפה, ומה היה מספק אותך?

תשובה של "שוחחנו עם העובד שקיבל את הרכב ונזפנו בו על התנהלותו, לדבריו זו היתה ביתו החיילת שנהגה ברכב בעת ביצוע העבירה, והוא הבטיח לחדד עימה את ההתנהלות ברכב הנושא את לוגו חברתנו. אנו מצרים על חוסר הנוחות שנגרם לך. בברכה בנק הזרע" זה בסדר?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשיטה זו - חבל על בזבוז זמן מיותר והתעסקות בנושא שלא בטוח כלל שיגיע אפילו לידי אזהרת העבריין.

אני הייתי מרים לו את כל המגבים לאות אזהרה.

אם כבר - ולהיות ממש רע - שולח את התמונה עם מספרי רישוי גלויים כמובן, לאתר של המשטרה.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם בעד לגעת ברכוש של אדם זר ?

להרים לו את המגבים זה לגעת ברכוש שאינו שלכם ומה תעשו אם במקום הבת החיילת יצא לכם גורילה עם חגורה שחורה ?

אל תקחו את החוק לידיים בשביל זה יש פקחים ושוטרים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון (של חבר) חברות נותנות התייחסות מלאה לנושאים כאלה. לא סביר שעשו לו "נו נו נו" והעבירו את העניין. רוב הסיכויים שהנהג כפוף בצורה זו או אחרת לקצין רכב כלשהו, אשר מחוייב לדווח להנהלה, מה שגורר בדר"כ נזיפה. אם הנהג מקבל מספר תלונות, ננקטים בדר"כ צעדים משמעתיים.

*כמובן שאם מדובר בחברה קטנה, וקצין הרכב הוא דוד של סבא של אמא של הנהג, יש מצב שלא ננקטו צעדים כלל.. בכל זאת, אנחנו חיים בישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוצה לוודא שזה מטופל?

בטמבון האחורי יש מדבקה לבנה "איך אני נוהג".

תתקשר, תענה המוקדנית, תשאיר פרטים.

למחרת מתקשר אליך קצין הבטיחות, תספר לו במה מדובר.

התלונה מתועדת ומחויבת בטיפול, על קצין הבטיחות של החברה האחריות לטיפול הזה.

הוא מביא דין וחשבון לרשות בסוף השנה וחייב להציג אקט כלשהו כנגד המעשה.

נהג חברה שצבר חמישה תלונות מאזרחים במהלך השנה, קצין הבטיחות יקבל הנחיות מהרשות כיצד לפעול כנגד הנהג.

אופנוען

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אפגע ברכוש שלא שלי, גם לא להרים מגבים, בטח לא ליד הילדה שלי.

התגובה שאני מצפה לה היא בדיוק מה שאמרתם, שהנהג הוזהר על ידי קצין הרכב בלה בלה בלה, משהו מעבר לתגובת הנפנוף הרגילה. לגבי אומנות הפוטושופ נו באמת...

אני לא פוסל פרסום, החניה באמת יוצאת דופן בגסותה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון קצין רכב מחוייב לדווח למשרד התחבורה על עבירות. אנחנו חתמנו על חוזה שיש מדרג של עונשים הכוללים החרמה של הרכב לזמן מסוים (24 שעות, יומיים וכו')

בחברה הקודמת התלוננו עליי ועל המנהל שלי תלונות "נקמה".

למשל, היה מקרה שעברתי נתיב עם איתות מבלי לחתוך, הנהגת לא אהבה את זה והתלוננה ש"עקפתי אותה כשהחזקתי טלפון ביד אחת והיד השנייה מחוץ לחלון". אז שאלתי את קצין הרכב שלי, אם זה המצב אז איך החזקתי את ההגה? כמובן שהוא הבין שזאת תלונת נקמה.

על המנהל שלי התלוננו שהוא קילל ועבר 3 רמזורים אדומים!

לפעמים ה"נוקמים" כל כך מגזימים בתלונה שהם גורמים לה להראות מגוחכת ולא אמיתית.

נ.ב. מי שציין את החברות הקטנות עם הסבא והדוד וכו', אז בחברות קטנות אין חובה להדביק את המדבקה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאון יש צילומים שאינם משתמעים לא לשתי פנים ולא לפן אחד...

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרסם בפייסוש.

אני צלצלתי במקרים של כמה נהגים אגרסיביים במיוחד. בחלק מהמקרים הבטחתי לעצמי לצלצל ולברר אחר כך מה קרה, והתעצלתי ואני מצטער על זה.

מפתיע לטובה לשמוע שמתייחסים לזה ברצינות, כי משיחות עם מוקדניות קשה להבין מה קורה הלאה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרסם בפייסוש.

אני צלצלתי במקרים של כמה נהגים אגרסיביים במיוחד. בחלק מהמקרים הבטחתי לעצמי לצלצל ולברר אחר כך מה קרה, והתעצלתי ואני מצטער על זה.

מפתיע לטובה לשמוע שמתייחסים לזה ברצינות, כי משיחות עם מוקדניות קשה להבין מה קורה הלאה.

מתיחסים לזה די ברצינות. אני פעם התקשרתי לאיזה מספר של חברת הסעות של מיניבוסים, ודיווחתי על נהג שאורות הבלימה שלו לא עבדו. היה מאד מסוכן לנסוע אחריו. הנציגה הודתה לי מאוד, והבטיחה שעל הבוקר הרכב ייכנס למוסך.

אני גם קיבלתי נזיפה כשנהגתי ברכב צבאי.

קצין רכב: התקשרו להגיד שנסעת 150 בכביש 6.

אני: וואלה.

קצין רכב: אל תנסע מהר, זה מסוכן.

אני: אוקיי. צודק. תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...