Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ גם לתלות שתיים או שלושה מודעות שכותרותן: השבת אבידה, נמצא צרור וניתן לקבלו על פי סימנים. ...

כשקיבלתי את הצרור שלי קיוויתי למצוא מודעה כזאת וגם אני בעצמי תליתי מלא כאלו. אבל לצערי לא מצאתי...

אני חושב ש תליית מודעה כזאת באזור שמצאת תגדיל מעט את בעלי הרכב...

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

הגיוני שלשרות הלקוחות לא יהיה את האופציה לאתר את הרכב, תאר לך שאתה אדם לא כ"כ ישר ואם מצאת את המפתח יגידו לך בדיוק איפה האוטו נמצא.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אף אחד לא ביקש לדעת איפה הרכב נמצא. ביקשתי שייקחו את המספר טלפון שלי ויודיעו לבעל הרכב ליצור איתי קשר. לא יותר מזה

פורסם
הגיוני שלשרות הלקוחות לא יהיה את האופציה לאתר את הרכב, תאר לך שאתה אדם לא כ"כ ישר ואם מצאת את המפתח יגידו לך בדיוק איפה האוטו נמצא.

אם זה היה אפשרי, שירות הלקוחות יכול היה לומר לבעלים שהמפתח שלו נמצא אצל מישהו. לא חייב לתת לו שום פרט...

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אם היו עוזרים בשירות הלקוחות, איך היו 'תופרים' את הלקוח ב xxx ש"ח על מפתח חדש?!

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

זה מה שאני חושב, וגם אמרתי להם שזה ממש לא בסדר.

אני באמת באמת, בכנות, לא מאמין שאי אפשר לאתר לאיזה רכב זה שייך,מספר שלדה, משהו. ומשם לשייך ללוחית רישוי ומשם לבעלים.

זה לא שמצאתי מפתח עלום, יש מדבקה עם ברקוד ומספר סיריאלי. לא ברור לי בשום צורה הגיונית איך לא ניתן לדעת למי זה שייך.

uploadfromtaptalk1433939234571.jpg

• תוכן חדש...